שרשור שאלות (
)

Groovy Benjemin

New member
שאלה דחופה

נתתם בשורה של הכתוביות הזזות אפשרות לקרוא ספוילרים מהעונה השלישית . ואז היה כתוב "אז מה יקרה בעונה השלישית ?" ופתאום הקישור הביא אותי ל- gilmore-girls.net והתחיל לי מ- Episode 14 ודיבר על משהו שרורי מביאה את ג'ס לארוחת- הערב של סבתה וסבה בהתעקשותה של אמילי . מדובר על העונה השלישית פרק 14 ? או מה? בבקשה להרגיע אותי !!! דבר שני וחשוב מאוד ... מה עושים עם העונה השלישית של "בנות גילמור" ? לאיזה ערוץ זה יגיע בסופו של דבר ? כי העונה השלישית אמורה להתחיל בעוד חודש ! והאם תהיה עונה רביעית ?!

Lורליי

New member
שאלה חשובה

קראתי שערוץ 3 נתבע ע"י WB והתחיל להוריד בהדרגה את בנות גילמור. זה לא הכי כייף אבל זה לא נורא כי יש לי את כל הפרקים מוקלטים. מה שכן נורא ומאוד מדאיג ואף מעמיד את חיי בסכנה מסוכנת ביותר זה שלפי זה אני רק יכולה לחלום על עונה שלישית בערוץ 3 אנא, שמישהו יגיד לי שאני טועה ובקרוב מאוד אני אקבל את "המנה" ותשודר כאן העונה השלישית פליזזזזזזזזזז מישהו יודע מה עם זה????

Lורליי

New member
תודה רבה

נתקלתי בידיעה דומה במדור הכלכלי של העיתון בגלל זה הגעתי למצבי זה רציתי לראות אם יש משהו מעודד או... אבל אני מבינה שכרגע זה מה יש מה עושים? לחץ, לא מתון בכלל, על הכבלים?

PURPLE CHICKEN

New member
חחח כרמלושה...

זה לא הימים שלך עם ספויילרים!
"אבל אולי לקחו את כל החיפושיות למקום מיוחד של חיפושיות וחול!"

../images/Emo4.gif

הפסקתי לקרוא בדיוק כשהוא התחיל לדבר על מה היה בפרק! אז לא קראתי הרבה!
אבל ידעתי שאת, ובטח עוד אנשושים לא אוהבים לקורא ספויילרים אז סימנתי
...

Groovy Benjemin

New member
2 שאלות ח ש ו ב ו ת ../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

שלום לכולם ! בכל זאת לא עניתם לי על השאלה רק אמרתם כמה זה נורא שהיה לי ספוילר מבלי אזהרה (ואני מצטער על כך ...) אבל בכל זאת בבקשה תענו לי על השאלות עוד הפעם ... נתתם בשורה של הכתוביות הזזות אפשרות לקרוא ספוילרים מהעונה השלישית . ואז היה כתוב "אז מה יקרה בעונה השלישית ?" ופתאום הקישור הביא אותי ל- gilmore-girls.net והתחיל לי מ- Episode 14 ודיבר על משהו שרורי מביאה את ג´ס לארוחת- הערב של סבתה וסבה בהתעקשותה של אמילי . מדובר על העונה השלישית פרק 14 ? או מה? בבקשה להרגיע אותי !!! דבר שני וחשוב מאוד ... מה עושים עם העונה השלישית של "בנות גילמור" ? לאיזה ערוץ זה יגיע בסופו של דבר ? כי העונה השלישית אמורה להתחיל בעוד חודש ! והאם תהיה עונה רביעית ?! בן !

לאנה

New member
../images/Emo12.gif

איך ידעת שזה מה שהתכוונתי לכתוב לו?, כלומר, כתבתי את זה, ואז מחקתי כי ככה, ואז את איכשהו ידעת מה כתבתי...o_O

../images/Emo58.gifלמעלה ואולי גם פה ../images/Emo4.gif

לשורה של "הכתוביות הזזות" קוראים- טאגליין. זה שרורי מביאה את ג'ס לארוחת הערב של סבתא שלה, זה מה שיקרה בעונה השלישית. וכן, אתה צודק. בקשר לסכסוך עם WB, יכול להיות שערוץ 3 יפתח ערוץ נוסף שיקראו לו "3 פלוס" שהוא יקנה את כל הסדרות של WB וכך יהיה לנו ערוץ WB ונרגיש אמריקאים ויהיה כיף
..

4667

New member
יש לציין שאם יהיה ערוץ 3 פלוס, הוא

יעלה כמובן תשלום נוסף, שהרי, כך זה עובד בארצנו החמדמדה.

Jason2

New member
ממש לא

היא לא מביאה אותו לארוחת ערב. אלא אם ראיתם פרקים שאפילו לא שודרו בארה"ב.

למעלה