שרשור שאלות

דני הזמיר 666

Member
מנהל
שאלה בקשר למר בנט.... לא הבנתי אם הוא הטוב או הרע ?ולמה הוא רוצה לתפוס תגיבורים בשביל מה ?...

ramiyohay

New member
שאלה בקשר לפרק 11 ../images/Emo58.gif

אני לא מבין דבר אחד. שאבא של קלייר היה עם סיילר במתקן כלא , הוא אמר שסיילר לא יכול להשתמש בכוחות שלו וסיילר גם לא השתמש בהם אך שעדן נכנסה פנימה עם האקדח , פתאום סיילר יכל להשתמש בכוח הטלקינזה שלו ( היכולת להזיז דברים ) והוא פשוט משך את עדן דרך הזכוכית. למה הוא לא עשה את זה לאבא של קלייר? היו לו כמה הזדמנויות. למה רק שעדן נכנסה הוא השתמש בכוחו? תודה :)

Dror Ha

New member
האם הפרק האחרון הוא פרק כפול ?

כמו פרקי סוף עונה של אבודים ? תודה !

slayer510

New member
שאלה

האם תהיה עונה שנייה לגיבורים?? אשמח לתשובה בקרוב!!

STING3ER

New member
ב YES משודר פרק 11 וב HOT?

או ש בHOT לא משודר גיבורים בכלל?

Slow Cheetah

New member
פיטר חייב למות? ../images/Emo58.gif

פיתחתי לעצמי היום תאורייה חדשה. פיטר חייב למות, עד כמה שזה לא נחמד. יכולים להיות לו מלא כוחות ברגע שהוא ילמד לשלוט בהכל, ואז הוא יהיה הגיבור הכי חזק. כמו סיילר, רק בלי רצח. כמו שלסיילר בטח יעשו משהו, כי אפשר שהוא יהיה כל הזמן בלתי מנוצח, יהיו חייבים גם לעשות משהו לפיטר. אם פיטר ייקח מלא כוחות, הוא יחסל את כל הרעים תוך שניה, ולא תהיה סידרה. מה אתם חושבים?

blicgirl

New member
שאלה 1X21../images/Emo58.gif

איך אישתו של נייתן חיה ? אם אמרו בבירור שהיא מתה בפרק 11-12 בגלל התאונה הזאת ?

Elad07

New member
וואי וואי וואי...שמתי לב למשהו =) ../images/Emo58.gif

בפרק 21 פיטר מראה לקלייר ציור שהוא צייר שהמלון קירבי פלאזה עולה באש ולידו מראים את טד!!! את הציור הזה הוא צייר בעזרת הכישרון של אייזק...אז איך לעזאזל זה התרחש אם טד מת???

ליליאן8

New member
היי! אני חדשה פה. חולה על הירוז ורציתי לשאול:

הורדתי את הסדרה ולינק לפרק 20 לא מצאתי... אני תקועה בפרק 20 כבר שבוע, אני לא מצליחה למצוא את הקישור לפרק ואני מתוסכלת לגמרי... בבקשה! אם אתם רואים את ההודעה שלחו לי מסר עם קישור לפרק!!! פלייייייז.... אין לי חיים כבר שבוע!!! כולי בתחנונים... תודה!!!

nova

New member
טוב ורע זה עניין יחסי, ונזיל למדי... ../images/Emo13.gif

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

ההאיטי,הוא היה עם מר בנט בחדר..היכולת שלו היא לחסום יכולות של אנשים אחרים.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif חח מה?

ראינו אותה גם לפני באחד הפרקים. ממש לא אמרו את זה.

../images/Emo58.gif

כנראה שזה אחרי שסיילר לוקח את הכוח של קנדיס - מה שמאפשר לו לשנות את עצמו.

למעלה