אני לא מבין דבר אחד. שאבא של קלייר היה עם סיילר במתקן כלא , הוא אמר שסיילר לא יכול להשתמש בכוחות שלו וסיילר גם לא השתמש בהם אך שעדן נכנסה פנימה עם האקדח , פתאום סיילר יכל להשתמש בכוח הטלקינזה שלו ( היכולת להזיז דברים ) והוא פשוט משך את עדן דרך הזכוכית. למה הוא לא עשה את זה לאבא של קלייר? היו לו כמה הזדמנויות. למה רק שעדן נכנסה הוא השתמש בכוחו? תודה
פיתחתי לעצמי היום תאורייה חדשה. פיטר חייב למות, עד כמה שזה לא נחמד. יכולים להיות לו מלא כוחות ברגע שהוא ילמד לשלוט בהכל, ואז הוא יהיה הגיבור הכי חזק. כמו סיילר, רק בלי רצח. כמו שלסיילר בטח יעשו משהו, כי אפשר שהוא יהיה כל הזמן בלתי מנוצח, יהיו חייבים גם לעשות משהו לפיטר. אם פיטר ייקח מלא כוחות, הוא יחסל את כל הרעים תוך שניה, ולא תהיה סידרה. מה אתם חושבים?
וואי וואי וואי...שמתי לב למשהו =) ../images/Emo58.gif
בפרק 21 פיטר מראה לקלייר ציור שהוא צייר שהמלון קירבי פלאזה עולה באש ולידו מראים את טד!!! את הציור הזה הוא צייר בעזרת הכישרון של אייזק...אז איך לעזאזל זה התרחש אם טד מת???
הורדתי את הסדרה ולינק לפרק 20 לא מצאתי... אני תקועה בפרק 20 כבר שבוע, אני לא מצליחה למצוא את הקישור לפרק ואני מתוסכלת לגמרי... בבקשה! אם אתם רואים את ההודעה שלחו לי מסר עם קישור לפרק!!! פלייייייז.... אין לי חיים כבר שבוע!!! כולי בתחנונים... תודה!!!