שרשור שאלות

nktlajur1

New member
יא אללה!../images/Emo58.gif

דרך אגב אמרו בסדרה שמקס הייתה במנטיקור שלושה חודשים.... אני לא מבינה דבר אחד. למה הרגו את ליידקר? מה יצא להם מזה? אני לא הבנתי את העניין...... כאילו הם רצו עוד יותר לסבך את העניין של הוירוס כדי שמקס לא תוכל להעזר באף אחד ממנטיקור? וגם שמתם לב או שאולי זאת רק אני שלא דיברו על המוות של ליידקר יותר? כאילו רק חיפשו איזה שטות להרוג אותו... וגם מי זה בכלל היה שרדף אחריו עם האוטו? ואני לא הבנתי משהו.. בסוף העונה השנייה אז אומרים שמקס היא האחת והכל ואומרים שיהיו לה עוד כל מיני כוחות..אז למה זה הופיע דדוקא אז? ואיזה כוחות היו אמורים להיות לה? או שאנחנו אף פעם לא נדע את זה כיכי אין עונה שלישית.....?אני אל הבנתי את זה בכלללללללל.

THE AnGeL2

New member
שאלה!

מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה התאריך לידה של ג'נסן אקלס וג'סיקה אלבה? תודה..........

אני

לא ראיתי את הפרק של יום חמישי... מישהו יכול לספר לי מה היה, בפרטי פרטים... ומה קרה עם לוגן ומקס בפרק הזה..?

idan2408

New member
יש לי שתי שאלות!

אחד:::תגידו בין מקס לריפר יהיה איזהו קשר במהלך העונה השניה??? שתיים:ללוגן ואשה יהיה איזה קשר במהלך העונה השניה?? אני מתכוון האם הכול יסתדר בין מקס ללוגן כי בפרק האחרון הם נראו מרוחקים!!!!!! ואם לא למה???? ואם כן הם יחזרו לאהוב אחד את השני????? נ"ב רייפר בסוף העונה יתגלה כמי שצריך להרוג את מקס??

למיישהו יש תמונות של

למישהו יש תמונות של ג'אנסון ואולי למישהו פה יש תמונה של ברקוד???

THE AnGeL2

New member
שאלות...!!!!

1. מישהו יודע על איזשהו אתר טוב של מלאך שחור שיש בו תמונות ומיידע על השחקנים, ועדכונים, רשימת פרקים ותקצירים של הסדרה? (רצוי בעברית אבל גם באנגלית זה טוב!) 2.מישהו יודע איפה אני יכולה לשיג פוסרים/תמונות של ג'נסן אקלס? (אבל לא במחשב כי המדפסת שלי מקולקלת... @#^&%!!!
) תודה!!!!!!!!!

בקשר לאלק ומקס.../images/Emo99.gif

תגידו מתישהו אלק ומקס יתנשקו?! ומתי אשה תעוף מהסדרה כבר! היא מעצבנת אותי!
אריק זאבי המלך!
גל יקותיאל הסקסי!
מייקל פלפס המתוק!
איאן ת'ורפ השווה!
איתן אורבך ההורס!

aj23

New member
../images/Emo58.gif

ליידקר התחיל לחקור על הכת אז החבר'ה האלה רצחו אותו, או שמה אלה החבר'ה של מנטיקור? - זה לא משנה אבל ידוע לנו שהוא כל הזמן היה רדוף.

sigaliG

New member
מי זה רייפר?

פשוט לא ראיתי את השני פרקים האחרונים?

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif

אלק ומקס אף פעם לא יהיו זוג או יתנשקו אשה לא תעוף מהסדרה אף פעם אבל יהיו הרבה פרקים שהיא לא תשחק בהם או תהיה דמות מאוד משנית ובדרך כלל לא ממש חשובה לעלילה דרך אגב שמתי לב שאת כותבת את החתימה שלך בהודעה את יכולה לעשות שהיא תהיה קבועה ע"י כך שתיכנסי לכרטיס האישי שלך ובמשבצת של החתימה תכתבי מה שאת רוצה שיהיה כתוב בסוף כל הודעה

karms20

New member
אם כבר...

אז עדיף האתר הזה - JRAUNLIMITED זה אתר הרבה יותר גדול ועם הרבה יותר משתתפים והם יותר מקושרים בקהילת הג'נסן (למשל אם יש איזה מידע חדש הבנות שמוציאות את העיתון באי מייל עליו לפעמים יכנסו לפורום ויפרסמו אתו גם שם או ירחיבו עליו). יש הרבה יותר תמונות/ראיונות וכו' איתו. מקבל את המידע הראשוני הרבה יותר מהר. (למשל התמונות של ג'נסן מסמולוויל כבר היו באתר הזה משהו כמו שבוע לפני שהם הגיעו ל- acklesonline). וגם יש להם קשר עם אמא לו.

Nitzan122

New member
הנה אתר

ממש טוב אבל הוא באנגלית אין אתרים בעברית של מלאך שחור בקשר לשאלה השנייה סורי אבל אין לי מושג

idan2408

New member
רייפר הוא

מין חבר של מקס !!אם ראית את הפרק שהיא היתה מיוחמת אז בסוף היא עשתה את זה איתו!!!ובפרק האחרון הוא ניפגשה איתו ולי נראה שהם תחילו להתקרב

למעלה