שרשור שאלות ל- G a v ® i e L

• פותח הנושא N D R
  • פורסם בתאריך

N D R

New member
שרשור שאלות ל- G a v ® i e L

נא לשרשר לכאן שאלות עבור מר גבר(י)אל לתשומת ה
השירשור כאן נועד לתת מענה לשאלות חשובות אשר יכולות לקבל מענה וחוות דעת בצורה מקצועית מכיון ש: גולשים השואלים שאלות בשרשור זה, עלולים להסתמך על דבריהם של גולשים שמגיבים ללא ידע משפטי וללא מומחיות המסתמכים על נסיון אישי בלבד וע"י הם יכולים להטעות גולשים. אבקשכם כי כל תגובה בשרשור זה, ב- 24 השעות הקרובות תכתב ע"י היועץ המומחה. (איפה הנעץ הגדול של רחלי?)

N D R

New member
שאני אמחק?????????????????

שאני????? ואם ביום ראשון לא בא לי?

../images/Emo124.gifמינהלתתתתתתתתתת

עקב עלבון צורם מה הוטח בי מאחורי הפרגוד... אבקש מחיקון מיידי לנעץ שלי. את הלמטה אמחוק לבד...בזמני החופשי.

לא הבנתי את הפואנטה...

אבל עזוב שטויות... ניכנסתי עכשיו ל-WED שלך...ושל המצולמים שם.. פשוט מקסים...מקסים.. ניראה לי תיתמקד בזה...

N D R

New member
נסי לשאול שאלה

אולי תופתעי..... אפילו יותר מה-WEB

my sunshine

New member
אמרת

גבריאל, אמרת שאלה, ואני נזכרת בקולה- קול הפעמונים..
גבריאל, מה אתה שואל הן תדע שבילי שמיים בוא אלי, טובים השניים גבריאל כל כנפות תבל הנושקים עם רדת לילה כשאתה עובר למעלה גבריאל מלאך מטייל בשמיים מלאך מבקש כוכבים לראות הוא רוצה הכלו המים לנער הזה התפללתי, גבריאל ללילה הזה חיכיתי, גבריאל

G a v ® i e L

New member
תגיד לי, מה לעזאזל...

אתה חושב שאתה עושה ? לא מספיק תיבת הדואר שלי מפוצצת מאתמול ממתעניינות נלהבות על מצב הזיקפה שלי ?!

N D R

New member
יש עליך נסיון משפטי?

יש להזהר פן תמחק תגובתך לאלתר (כמובן לאחר שכותב ההודעה מעליך ישאל אם הוא הוא מסכים למחיקה) גבריאל
אתה מסכים?????? בינינו גבריאל, תענה לי על זה במסר. אח"כ נמחק ואם ישאלו למה מחקנו נגיד ששאלנו אותך ואתה הסכמת. זה אמור להניח את דעתו של זה

N D R

New member
כן אבל שם אני לא יכול לראות

מציצן שכמוני...

למעלה