שרשור שאלות לשבוע חדש!!

denush

New member
שלום, אנחנו פחות מבינות פה בלק ג'ל, ממליצה להיכנס לפורום השכן - ציפורניים בנייה וטיפוח. בהצלחה!

gaga100

New member
אתרים

היי,
איפה אתן קונות את הלקים שלכן?
יש אתרים באינטרנט ישראלים ובחו"ל שמומלצים?
או שאתן קונות הכל בחנויות פיזיות ברחבי הארץ?

גברת ע

New member
היי לכולן שאלה לגבי אסי

האם לאסי,מלבד הסדרות השונות של הצבעים, יש סדרה שנראית אסי פרופסיונלס שכאילו יותר טובה ועמידה ומיוצרת בארה"ב לעומת סדרה רגילה שמיוצרת בסין?

lilo4

New member
אני לא סגורה על השמות

אבל כן, יש לאסי שתי סדרות. עד לפני שנה או שנתיים הייתה לאסי סדרה אחת, הסדרה הרגילה והאיכותית יותר. לפני שנתיים בערך הם הוציאו סדרה מקבילה שהיא איכותית פחות [לפחות על פי ביקורות ששמעתי]
בארץ יש בפארמים את הסדרה האיכותית פחות...

iefrat

New member
חולקת עלייך עבורי החדשה טובה יותר

אין ספק שהלקים של אססי איכותיים, אולם עם הסדרה הרגילה לא היה לי נוח כי הפורמולה דלילה משהו והמברשת דקה
ואילו זו שבפארם - הפורמולה היא סמיכה יותר והמברשת רחבה ומאז אני ואססי סיפור אהבה.
מברשת נפלאה, מריחה קלה ועמידות גבוהה.

yaelsn

New member

gaga100

New member
כל האתרים בשרשור הם לא ישראלים...

אין אתרים ישראלים שאפשר להזמין מהם?

denush

New member
אני מכירה רק את גלאם גורו ואת

all4woman.co.il... שיש שם קונאד ו- nfuoh..... מעבר לזה אני לא מכירה אתרים ישראלים למוכרים לקים.
למה את רוצה שהם יהיו ישראלים?

lilo4

New member
אני פחות ממליצה על רכישה בארץ

עד כמה שאני יודעת, אין כמעט אתרים בארץ שמוכרים לקים, נוסף על מה שנאמר יש לקים של seche בכל-פרפיום.
אם יש לך אפשרות להזמין מחו"ל זה בד"כ עדיף, המחירים בארץ נקבעים ע"י היבואן הרשמי והם גבוהים משמעותית לעומת המחירים שיש בחו"ל, לפעמים המחיר כפול מהמחיר בארה"ב למשל.

gaga100

New member
לגבי השאלה למה בארץ

הסיבה היא זמן המשלוח... זה לוקח בטח באיזור ה-3 שבועות אם זה מחול, לא?

lilo4

New member
פחות או יותר

זמן משלוח מחו"ל הוא בד"כ בין שבועיים לשלושה. זה נשמע המון, אבל בפועל זה עובר יותר מהר ממה שזה נשמע, חוצמזה שכיף מאוד לחכות לחבילה ;)

אני לא אכנס לך לכיס, אם את מעוניינת לרכוש במחירים של הארץ זוהי זכותך המלאה
אני כן יכולה להגיד שפער המחירים יכול להיות כפול מהמחירים בחו"ל. בגלל שהמשלוח לוקח זמן ובד"כ גם דיי יקר אני מעדיפה לחסוך, לאט לאט לבנות לעצמי רשימה של לקים שבא לי עליהם, ואז אחת ל... אני עושה הזמנה של כמה לקים [נגיד 6-7, כמה שמשתלם באותו אתר]

למעלה