שרשור שאלות לעומר וויקטוריה

syd 2

New member
שרשור שאלות לעומר וויקטוריה

טוב - אז אני בטוחה שאני לא היחידה שפשוט ה-מ-ו-מ-ה מזה שדווקא הזוג המוכשר והמדהים הזה הודח מהתוכנית! כמו כן, אני רואה שטרם נפתח שרשור אז נראה לי שמוטב שנעשה את זה כבר עכשיו
אני דווקא ממש מחכה לאירוח של מחר כדי לראות מה יש להם לומר לנוכח העובדה שהביצוע המעולה שלהם לא תאם את דעת הקהל. שאלתי היא: לאור תוצאות ההצבעה באתר התוכנית שמראות שאתם ממש לא נמנים על חביבי הקהל, איך אתם יכולים להסביר את זה? הרי אתם רוקדים כל כך יפה ומקצועי! איך אתם יכולים להסביר את היעדר תמיכת הקהל בכם? אתם רקדתם מדהים!

שירן40

New member
מעין

אני ממש הממומה הייתם 10 אני לא מבינה את הקהל הישראלי הזה הייתם פשוט מעולים

shanipeled

New member
באמת לא מובן

אני לא צופה בטלויזיה כמעט, מנסה להימנע מתכנים מיותרים, אבל בהיותי חובבת ריקוד מושבעת ועם עבר של 6 שנים בתחום, הייתי חייבת. התוכנית מעולה ונורא נהנתי מההופעה שלכם, גם שבוע שעבר. ובאמת, פשוט לא ברור איך for crying out loud אתם מכל הזוגות עפתם! הביצועים שלכם נהדרים, יש יופי של כימיה, בסה"כ הכוראוגרפיה טובה מאוד, ועומר שובה בהופעתו ובכניסתו כשחקן למשחק של הריקוד, ותנועותיו מצוינות, יחסית לרקדן מתחיל (חוץ ממה שפירטת על תלמה ילין)... אז שתדעו שאני וההורים שלי ישבנו ולא הבנו מה קרה, וראינו את ההלם שנסוך על פניו של עומר ואפילו די כעסנו, ואני לא מאלה שבד"כ איכפת להם. אז מה לעזעזאל קרה כאן????

גלית172

New member
עומר וויקטוריה הייתם מדהימים

הייתי בטוחה כבר מהשבוע שעבר שאתם הזוג הזוכה אתם רוקדים יפה מאוד וגם השופטים חושבים ככה אני לא מבינה איך הם לא קיבלו חסינות מהשופטים להישאר זה ממש לא ברור לי ומשם מה נראה גם שלמתמודדים אין מושג איך מתחלקים הנקודות ומה בדיוק הסדר עדיפויות של ההפקה ממש לא מבינה איך ההפקה מאשרת הדחה של הזוג שרקד הכי טוב בתוכנית עד היום

גלית172

New member
הזוג שרוקד הכי יפה לדעת השופטים

לא צריך להתחרות גם על ליבם של הקהל בבית הקהל צריך להכריע רק לגבי המקומות האחרונים איזה מין שיטת שיפוט מטומטמת זאת מעיפים את הטובים ומשאירים את הבינוניים וזה באמת אם נותנים לקהל בבית להכריע ולא להפקה להחליט אני כבר לא יודעת מה אמת ומה שקר

למעלה