שרשור שאלות לסיון!

שרשור שאלות לסיון!

מכיוון שאפחד לא פתח את השירשור אז אני פותחת אותו (על ה*** שאין לי אם זה מפריע לכם חחחחחחחחחחחח) אז הנה השאלות שלי: מה שלומך? איזה תכונה את הכי אוהבת בבני אדם? מה הכי רומנטי לדעתך? את חוזרת אחרי יום עבודה ארוך וקשה, מה הכי היית רוצה שיקרה? מה החלום שלך? איפה את רואה את עצמך בעוד 60 שנה? (חחחחחחחחחחח טוב שלא הגזמתי עם השמים) איזה שיר מהאלבום את הכי אוהבת? לאיזה שיר הכי התחברת? מה את הכי אוהבת לאכול? איזה מתנה הכי היית רוצה לקבל? מה המתנה הכי יפה שנתנו לך? מה הכי יקר לך? מה את הכי אוהבת לעשות בשעות הפנאי? איפה את הכי רוצה להופיע? לאן את שואפת להגיע? מי המודל לחיקוי שלך? וזהו אנשים תמשיכו אותי...

ועוד משו......

אם אני לא אצליח להתחבר אז אני מבקשת סליחה! כי פשוט אני בעונשואני מכינה עכשיו "עבודה" חחחח ויללאה תשאלו שאלות יא קמצנים! אז מה קרה הזזתם אצבע?!?!?!? שרפתם קלוריייהההההההההההה יללאה יללאה לשרשר!!

חחחחחחח יוו חלמתי על איתן אתמול!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחח וקרןןן העתקת ממני ב60 שנה!!!! השאלות: איך זה להיות הגדולה בחבורה? וכמובן גם האמא היחידה? האם את לוקחת את ילדייך לחזרות? האם העבודה משפיעה על החיים האישיים בעקבות זה שאיתן בעלך? למה את מושלמת? מה השיר שהכי אהבת לבצע? אילו היתה לך ניתנת האפשרות לצלם קליפ לשיר שאת תבחרי מהאלבום, מה הוא היה? מה את חושבת על בנות הלהקה? אם היו נותנים לך לשנות משו בחייך, מה היית משנה? מתי בכית בפעם האחרונה ולמה? מה הסדר יום שלך? את יודעת שאנחנו מתייייייייייים עליך? מה המצב? חחחחחחחחחח האם היית רוצה יותר חופש וזמן פנוי?

מיכל כKן

New member
שאלות-->>

1) את אוהבת אותי?? חחחחחחחחחחחח 2) איפה את רואה את עצמך עוד 100 שנה? כשיהיו לי עוד אני יכתוב

Britney Boy

New member
חח סתם פתחתן נשמות...

מכיוון שאני עסוק כל השבוע בחזרות למופע הגדול שלי כל יום בערב אז אני לא יכול לארח את סיון השבוע! אבל היא תתארח שבוע הבא! מבטיח!תשמרו את השאלות לשרשור שבוע הבא! *מתנצל מראש*

A v i s h y 1 7

New member
שאלות לסיוון הנשמה

קודם כל רציתי שתדעי שאני מאוד אוהב את הלהקה אתם גדולות ! אני מאחל לכם את ההצלחה שבעולם ב"ה עוד תגיעו רחוק אז לשאלות: *מה סגנון המוזיקה המועדף עלייך?: *מה את חושבת על הספייס גירלס?-,על העזיבה של ג'רי,על הפירוק, ועל האמביציה שלהן ? *מי לדעתך זמרת בישראל?: *אהבה היא?: *את מאמינה בגורל?: *מה דעתך על המושג "כוח נשי" GIRL POWER:? תודההההה רבההההה I LOVE YOU !

למעלה