שרשור שאלות לניר לוי ויריב גוטליב

שרשור שאלות לניר לוי ויריב גוטליב

ניר לוי ויריב לוי, שני המנחים של התכנית הכי גברית בטלוויזיה "אגו באגו" יתארחו Live בBlog Tv מחר בשעה 23:30 מייד עם סיום התכנית. שרשרו שאלות עכשיו!

Balooon1234

New member
שאלות../images/Emo70.gif

האם לדעתכם יש מקום לתכנית לגברים בלבד? האם לדעתם גברים הם כל כך שטחיים שכל מה שמעניין אותם זה רק סקס, מכוניות חדשים וגאדג'טים?

שאלות

האם נושאים כמו: מכוניות, סקס, אלכוהול ועוד.. לא מעניינים גם נשים למה לדעתכם נבחרתם להנחות את התכנית? האם אתם מייצגים צדדים שונים בגבריות ואם כן, איזה צדדים?

שאלה לגברים הכי סקסים בעולם!

מה דעתכם על תופעת המטרוסקסואל? איזה תגובות קיבלתם על התכנית? אני המעריץ מס 1 שלכם!!!!!!!!

מיכלי34

New member
טלנובלות

ניר, עשית שתי טלנובלות שנחשבות ליצירות בז'אנר. האם היית רוצה לייצר שלישית? מה עושה לך שמשחק החיים חזרה לחיים וקובי גבע נראה שוב על המסכים?

יש לי 2 שאלות רציניות../images/Emo151.gif

האם אתה באמת אח של אורי גוטליב? האם זו פעם ראשונה שאתה מופיע בטלוויזיה? מה עשית קודם? מה התכניות לעתיד?

כמה שאלות../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

לניר: קודם כל - אתה שחקן מדהים! רציתי לשאול אותך - איך היה לעבוד עם יעל שרוני במשחק החיים? היית רוצה לעבוד איתה שוב? למה דווקא תוכנית של גברים? זו איזו שהיא התנקמות בנשים על כל הטלנובלות שיש להן? ומה הנשים שלכם אומרות על זה? הן צופות בזה מידי פעם?

stav68

New member
יריב, שיהיה בהצלחה בהמשך,

אתה נהדר, צפיתי בכל התוכניות רק בגללך ! (אפילו שגם ניר לוי מקסים) מתי יהיו תוכניות נוספות? האם יש סיכוי שהן יצולמו מול קהל? איך מקבלים הזמנה? ודרך אגב, תפוז, בתוך ההודעה כתוב יריב לוי, לדעתי זה יריב גוטליב.

stav68

New member
יריב, שיהיה בהצלחה בהמשך,

אתה נהדר, צפיתי בכל התוכניות רק בגללך ! (אפילו שגם ניר לוי מקסים) מתי יהיו תוכניות נוספות? האם יש סיכוי שהן יצולמו מול קהל? איך מקבלים הזמנה? ודרך אגב, תפוז, בתוך ההודעה כתוב יריב לוי, לדעתי זה יריב גוטליב.

blondblueyes

New member
לניר לוי המהמם.!!!!

רק רציתי להגיד לך שאתה שחקן מדהים! אהבתי אותך בהפוך ובאהבה קולומביאנית ובעוד מלא מלא דברים ששיחקת (שכרגע לא עולים לי בראש...) אבל בכל אופן, אני חושבת שאתה ממש שחקן מוכשר ומדהים וחתיך הורס! זהו.. שיהיה לך סופ"ש מדהים!

למעלה