שרשור רוקע"צ!

שרשור רוקע"צ!

למי שהיה....... ספרו חוויות! אני אישית היה לי כיף רק בהופעה של היהודים ומוקי עד היהודים הערב לא התחיל הן נתנו הופעה כלכך בת זונה וגם מוקי הוא מלך בעיי

Green mnm

New member
ההופעה היחידה שבאמת רציתי לראות

הייתה של אינפקציה. ופיספסתי אותם. חוצמזה, היהודים באמת הביאו הופעה ממש טובה.. הסולנית שלהם מלכה. מוקי היה נאד. וגם שיקו. ואני בטוחה שאביב גפן עושה את זה כל הופעה... גאאאד יש לו בעיות בדימוי העצמי. היה נהדר!! בכלל לא הייתי עייפה בבוקר

omni96

New member
הופעות?

על מה אתם מדברים? אני ישבתי שמה בסתלבט וקיבלתי מסאז' מידידה שלי והאכילו אותי באוכל ממתקים נתנו לי אפילו שתיה והכרטיס עלה לי 30 שח כי מכרו כאלה שהיו להם ספר

Green mnm

New member
כן שמעתי על האלה עם ה30. תמותו.

ואתה סתם הפסדת כי היה יפה! מצחיק לדמיין אותך רוקד..

omni96

New member
חחח לא כל כך רקדתי

ואם כן אז זה היה בשביל הצחוק

Green mnm

New member
אז מה

והיו כמה שירים טובים (היהודים - אלה, מוניקה סקס - על הריצפה, כל השירים של אינפקציה). אל תהיה מעכיר

Green mnm

New member
א-ז מ-ה

טחנו גם את chop suey של סיסטם, זה הופך אותו לשיר לא טוב? בואו נחרים את chop suey ו-duality במסיבות!

omni96

New member
יאללה

לא אמרתי שאלו שירים לא טובים פשוט מאוסים...ודואליטי מאוס גם צ'ופ סוי למשל לסיסטם יש פול שירים שאם היו שמים לי במועדון הייתי בא לרחבה המרכזית במיוחד כדי לרקוד אותם אבל צ'ופ סוי...זו סיבה כבר לעזוב תרחבה

Green mnm

New member
מאוסים הם כן.. משהו אחר

וכל כך חבל שדיג'ייז לא שמים יותר סיסטם.. כל כך כל כך חבל..

BiAAcH

New member
במסיבה האחרונה שהיינו...

(הלול האחרון) היה די הרבה סיסטם, ושירים שלא שמים בד"כ, אבל אני לא זוכר איזה... וחוץ מזה, ישימו עכשיו שירים חדשים של סיסטם, אהם, ביוב.... אהה, ועם כמה ששמים מלא את דואלטי ואת צ'ופ סווי, הם עדיין מעולים, אז סתמו ביצ'ס....

Green mnm

New member
לא איכפת לי כמה ששיר מאוס, כששמים

אותם במסיבה אני תמיד רוקדת. ואת שני אלו בכלל.. כשכל אוכלוסיית רחבת המטאל עוברת למרכזית רק בגלל שיש שם את צ'ופ סוי - אני יחד איתם! זה אור הבוגד אני חושבת שצריך להחליף את צ'יק-אן סטו בצ'ופ סוי לתמיד if you tell anyone we had this conversation, ill bite you.

zoe gra

New member
היה זנות

היה כיף למרות שההופעות היו לא משו:| ופיספסתי אינפקציה שרק ההופעה שלהם הייתה צכה להיות שווה משו אינעלרבאק.

למעלה