שרשור ראפרים...?

baduist

New member
שרשור ראפרים...?

סתם ככה פתאום חשבתי על זה...... מי מכם חורז? מי מכם הופך אותיות ומסדר בשורות? מי מכם זורם עד ש...אה...נשבר לו הקיאק (יא אין לי דימויים!!:) מי מכם תופס ת'מיקרופון ומראה לכולם מה זה פלואו? מי מזיז לכל השכונה ת'תחת כשהוא מתופף מילים (טוב, אני מתנצל על החוסר יצירתיות בחצי הראשון של ההודעה, ניסיתי לא להיות יבש:) אז, בקיצור - שרשרו, ובאותה הזדמנות אולי תספרו לנו קצת עניינים - מי אתם, מה אתם, מאיפה, עם מי, על מה ולמה? ומה אתם מתכננים? מתי שומעים אותכם באופן מייק'? מתי בגלגל"צ?

baduist

New member
ההודעה נכתבה

בלשון זכר(ים), אבל פונה לשני המינים, כמובן, ואף במיוחד, אם. מה.

volatile

New member
אני מאמין אישית

שמעשים אומרים הרבה יותר ממילים, אז כל השרשור הזה מיותר. בשביל אגו יש שירי אגו
פלג.

Mc Bang

New member
אני...

אני בן 15 מירושלים, אני וחבר שלי (שהוא לא בפורום הזה...) אני - Bang חבר שלי - Why-T (אשכנזי כזה.. מתאים לו באמת:) אז קראנו לעצמנו ByTi B - לבאנג yT - דרך אחרת לכתוב וויטי... אנחנו רושמים די הרבה זמן ולאחרונה הגענו למסקנה שסוף סוף הגענו לרמה מספיק טובה בשביל שנוכל להתחיל להופיע מול אנשים (בכל דבר מזדמן... עוד רגע אני יפרט על זה... וזכור - אתה שאלת...) ולא רמה שתבייש אותנו או סתם תזיין לאנשים ת'שכל... אני יותר הליריסיסט, הוא יותר הביט מייקר, בעיקרון גם אני עושה פה ושם ביטים והוא רושם פה ושם גם ליריקס (כל אחד רושם לעצמו בסופו של דבר) הופענו (לא ממש הופעות.. יותר נכון עלינו לבמה) שתינו כהרכב בערבי כשרונות צעירים בבתי ספר שלנו (אני עברתי השנה ביה"ס... אז הופענו גם בשלי וגם בשלו) בשתיהם אהבו את ההופעה... עלינו גם באופן מייקים פה ושם סתם בלי תכנון (חישגוזים הקודם עליתי ולא שמעו שיט... מזל שלא כי השיר הזה היה הישן ביותר והוא לא משהו בכלל, מודה, עלינו בקונגרס ההיפ הופ הציוני הראשון בירושלים, בג'י ספוט באופן מייק בבחירות נראה לי שהיינו די סחוטים אחרי המסיבה והמייק של חבר שלי לא היה משהו ואולי בעוד מקומות, לא זוכר בדיוק) מה אנחנו מתכננים? לעכשיו אנחנו מתקדמים בהפקת ביטים וכתיבת ליריקס ברמה טובה (מקווים לפחות), באותו יום שיש ת'ג'י יש ערב כשרונות נוסף אצלי בביה"ס שם נעלה, חוצמזה גם במודיעין מתוכנן איזה משהו להרכבים צעירים שבו נופיע (3 שירים ככה), לעתיד היותר רחוק אנחנו עוד לא רוצים לדבר על דברים שעוד לא מעשיים ממש, שהם יהיו תדעו, תאמינו לי גם עמבבבה ציוני (אמבישונז שפה) הוא חבר בהרכב אבל אך ורק כמפיק... אההה נראה לי שכיסיתי את הכל לעכשיו לא? מקווה שלא שיעמם לכם מדי... :)

למעלה