שרשור קשר!

קר לי!!~

שם: יערה כיתה: י' גיל: 16 תאריך לידה: 29.1 אזור\מקום מגורים: ב"ש מסן או\ו אייסי: אין לי כוח
קחו מחנה XD אימייל: ... בלוג או משו בסגנון: נופ..נגמלתי מישראבלוג אחרי 5-6 בלוגים XD סטייה אחת שבעזרתה נוכל לזהות אתכםP:: חיבוקיםםםםםם תמונה: רק כי אתם נחמדים
הכי חדשה שלי

עונהנהנהנהנה ../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif

שם: חן כיתה: יא' גיל: עוד חודש בת 16 DDDDD: [קפצתי כיתה] תאריך לידה: 20.3.92 אזור\מקום מגורים: רמת ישי >< מסן או\ו אייסי: [email protected] 174355054 אימייל: [email protected] בלוג או משו בסגנון: מממ יש Last.fm
http://www.last.fm/user/c_finkel סטייה אחת שבעזרתה נוכל לזהות אתכםP:: המממ נראלי שאין D: אני ילדה נורמלית לחלוטין
תמונה: חשתי

OverAndOver

New member
שלי ../images/Emo183.gif

שם: מיכאל כיתה: ח' גיל: 13 תאריך לידה: 1.4 אזור\מקום מגורים: תל אביב מסן או\ו אייסי: [email protected] אימייל: [email protected] בלוג או משו בסגנון: נאפ...אין סטייה אחת שבעזרתה נוכל לזהות אתכםP:: מכורה קשות לפרינדס וצוחקת המון תמונה: לא תקבלו ולא תקבלו

PerfectSP

New member
XDDDDDDDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

~היא לא באמת מי שהיא חושבת שהיא~ עבדו עלייך!!לא נולדת בתאריך הזה בעצם!!D:

OverAndOver

New member
יש מצב..... ../images/Emo183.gif

אולי אני בכלל עובדת עליכם......אני בכלל לא נולדתי.....אני לא קיימת.....

Riiinat

New member
D:

שם: רינת. כיתה: י' גיל: 15 וחצי P: תאריך לידה: 28.8.92 אזור\מקום מגורים: נתניה |: מסן או\ו אייסי: אין לי כח XD אימייל: בלוג או משו בסגנון: אין לי.. סטייה אחת שבעזרתה נוכל לזהות אתכםP:: קשה לי לחשוב על משהו
תמונה: עזבו

אניD:

שם:נגה כיתה:ט' גיל:עוד חודש וחצי 15!!!!!! תאריך לידה:4.4.93
אזור\מקום מגורים:נקסט טו אשקלון מסן או\ו אייסי:[email protected] 310391995 אימייל:[email protected] בלוג או משו בסגנון:http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=493641 סטייה אחת שבעזרתה נוכל לזהות אתכםP::אממ.....אני כזה מדברת הרבה עם אנשים שאנלא מכירה..כאילו יש מצב טוב שאם תסתובבו איתי בת"א או משו אתם תתפדחו כי אני כנראה אראה איזה מישו שנראה חמוד ואתחיל לדבר איתו....או כמו שהיה באיזה טיול שקפצתי על מישו שלא הכרתי והתחלתי לחבק אותוXDDDDDD תמונה:משתתפת בצערכם
חח ס'מגניב
השיער שלי נראה שם סביר

PerfectSP

New member
ליתר דיוק: ../images/Emo190.gif

חפרניתתתתתתתתתתת
תחפשו מישהי גבוהה שמדברת,אבל הרבה
זאת נגע

../images/Emo3.gif

דיי
אנלא שולטת בזה
ואני כן מתנפלת על אנשים שאנלא מכירה
תשאלי את האלה מראשון שראינו היום הטיול^^ ואת המאבטח...לא! בעצם הוא לא היה מאבטח..הוא היה מדריך של כיתה אחרת..והוא היה כזה חתיך|ריר|..אז אמרנו למורה שלנו שזה לא פסדר שתמיד מביאים לנו מדריכות
..ושאנחנו רוצות את הג'ינג'י(הוא היה סוגשל ג'ינגי*אחדשיודע*)...

אה, עוד משו../images/Emo3.gif

אם תראו אותי ביום חמישי, אני כמעט בטוח אהיה עם צעיף של מכבי...ואם איזה מישי תבוא אליכם ותשאל אותכם א אתם אוהדי מכבי-תדעו על בטוח שזאת אני*אחדשיודע*

My Green Plan

New member
הממ.. יש פה אנשים ../images/Emo203.gif

שם: רומי כיתה: ח' גיל: זה באמת חשוב? T_T תאריך לידה: 1.9 אזור\מקום מגורים: תל אביב מסן או\ו אייסי: [email protected] אימייל: ^ בלוג או משו בסגנון: --- סטייה אחת שבעזרתה נוכל לזהות אתכםP:: רק אחת? אני אבססיבית באופן מטריד.. האובססיות הנוכחיות הן: גרין דיי, סימפל בערך, הומואים, עוד משהו ששכחתי מה הוא, ואיזה מישהו מהבצפר שנראה תאלינדי
תמונה: נראה לכם-.-"

We Never Close

New member
אמ, אני

שם: הדס. כיתה: י'. גיל: עוד מעט 16. תאריך לידה: 22.4. אזור\מקום מגורים: גב"ש. מסן או\ו אייסי: 333324275. אימייל: מסרים. בלוג או משו בסגנון: נופ. סטייה אחת שבעזרתה נוכל לזהות אתכםP:: ששש. סוד. תמונה:

PerfectSP

New member
את!!את!! ../images/Emo190.gif

11.4 או 7.4??? מתישהוא כזה נכון?DDDD: נראה לי השביעי יותר
אני צריכה לזכור
ואת תהיי בת 18 D:

למעלה