שרשור קשר!

שרשור קשר!

'צטערת אנשים אבל מחרפן אותי שאינלי מושג פה שומדבר על אפחד
.. אז תשרשרו לפה את הפרטים הבאים: שם: כיתה: גיל: תאריך לידה: אזור\מקום מגורים: מסן או\ו אייסי: אימייל
: בלוג או משו בסגנון: סטייה אחת שבעזרתה נוכל לזהות אתכםP:: תמונה:
נראה לי זהו...אם באלכם להוסיף משו-תוסיפו..

קרציבל

New member
../images/Emo23.gif

שם: שֹהם כיתה: ט גיל: 14 תאריך לידה: 28.10 אזור\מקום מגורים: מעלות מסן או\ו אייסי: [email protected] אימייל: בלוג או משו בסגנון: לא סטייה אחת שבעזרתה נוכל לזהות אתכםP:: אני פריקית של ורוניקה מארס תמונה:

עונה :)

שם: איריס כיתה: ט גיל: 15! ויומיים! תאריך לידה: 18.2.93 אזור\מקום מגורים: להבים :/ מסן או\ו אייסי: [email protected] אימייל: זה כל הזמן משתנה..לכרגע: [email protected] בלוג או משו בסגנון: מייספייס- http://www.myspace.com/easiertorunaway סטייה אחת שבעזרתה נוכל לזהות אתכםP:: אמאמ.. לא יודעת.. תמונה: לא תקבלו

YoureMyHeroine

New member
המ

שם: אור כיתה: י"ב גיל: תכף 18 תאריך לידה: 7.4.90 אזור\מקום מגורים: צורן מסן או\ו אייסי: [email protected] רק אם ממש לחוץ לכם תוסיפו ותזדהו אימייל: מה דהפאק בלוג או משו בסגנון: מייספייס? - http://www.myspace.com/boyslikegirls77 סטייה אחת שבעזרתה נוכל לזהות אתכםP:: מחוברת לאמפי4 תמונה:

PerfectSP

New member
מוחהחה!! ../images/Emo190.gif

המליצו לי כבר הרבה על ניתוח להסרת אוזניות
אבל מה הסטייה היותר גדולה בזה, שאני בכל זאת שומעת מה אנשים אומרים ויודעת מה קורהD: אה כן,גם אני שומעת נורא נמוך אם זה נחשב סטייהD:

לול ../images/Emo210.gif../images/Emo28.gif

שם: מאיה כיתה: ח' גיל: 13.9 תאריך לידה: 31.5.94 אזור\מקום מגורים: כפ"סיטי מסן או\ו אייסי: [email protected] אימייל: [email protected] בלוג או משו בסגנון: - סטייה אחת שבעזרתה נוכל לזהות אתכםP:: כנסו לסקוש. אבל המ - אני מאוהבת במחטים ובדם וכל מה שקשור לזה (ובבוקר עשיתי בדיקת דם ואני סופר מאושרת) תמונה: איכות של מצלמת אינטרנט, תתמודדו

PerfectSP

New member
../images/Emo5.gif ../images/Emo190.gif

שונאת מחטים
למרות שבסופו של דבר הזריקה המפחידה הייתה מה זה מאגניבה

אעאעאעאעאע פאק ../images/Emo210.gif../images/Emo28.gif

למה עין שמאל שלי נראית חייזרית?!?!? T_T לא רוצההההההה תתעלמו

AdiA12

New member
../images/Emo19.gif

שם: עדי כיתה: ז' גיל: 12 ו8 חודשים
תאריך לידה: 12.6 מקום מגורים: רמת גן ICQ: 303044847 ויש מסן אבל אני מתחברת אליו לעיתים מאוד רחוקות..
אימייל: [email protected] בלוג: 363617 בישראבלוג, תגיבו
סטייה: טמטום, חירפון, עצבים.. תמונה:

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifאני../images/Emo9.gif

באמת צריך שרשור כזה להיכרות..טוב שפתחת
שם: שירן כיתה: י"א גיל: 17 תאריך לידה: 21.8 אזור\מקום מגורים: מרכז מסן או\ו אייסי: [email protected] אימייל: כנ"ל בלוג או משו בסגנון: עזבו>< סטייה אחת שבעזרתה נוכל לזהות אתכםP:: אני נמשכת לאנשים בעלי שיער מאפיר
תמונה:

PerfectSP

New member
חח D: ../images/Emo190.gif

אמ.. בדר"כ יש את הסיכום חודשים כזה,אבל פעם בחודש יש

PerfectSP

New member
ח"ח ענקיים לנגע כולם!!!D: ../images/Emo190.gif

כולם לשרשר ח"ח לנגע
אהא. DDD:

למעלה