שרשור קשר

chen010189

New member
איזה שולט זה ../images/Emo99.gif

יא-אללה אני חייבת למצוא תמונה עם תחפושת שלי שהתחפשתי לג'סי ועשיתי תסרוקת כמו שלה. אני מתה על תמונות של אנשים מחופשים לפוקימון D: (אל תסתכלו עליי בתהיה של מה אני עושה פה עכשיו, רק לפני חצי שעה חזרתי הבייתה
)

Hawkgirl

New member
WTF?! התחפשת לג'סי?!

ואת עוד מתלבטת אם לשים תמונה או לא?!?! אין לך בושה?!?!? XD תביאי מיד תמונה! XD קסו, אם הלבוש של ג'סי לא היה כזה... אממ.. איך לומר... מינימלי? XD + אם היה לי את הגוף שלה, הייתי מתחפשת אליה XD עד שהיום המיוחל יגיע, אני אסתפק בתחפושות אחרות XP למרות שבאיזה פורים אחד שאני כבר לא זוכרת איזה, הכנתי רק את החולצה של ג'סי ובאתי איתה למפגש פורום אחד, ובמקרה זה היה היום הראשון שפגשתי את מאיה, אני לא בטוחה אם היא גם שמה לב שלבשתי את החולצה XD אחותי הבאקה אבל כיבסה את החולצה וכל הצבע של ה-R נמרח ]: אז החולצה הלכה קאפוט ;-;-;-;

chen010189

New member
לא מתלבטת חחח לא מוצאת../images/Emo3.gif

יש לי רק 2 תחפושות בתמונות וזה כשהתחפשתי לסינית בגן ומלכת החושך ביסודי

Hawkgirl

New member
אוי תחפושות של מלכות XD

זה כזה חרטא XD יכולים להלביש אותך בסמרטוט רק שלא יהיה מכנס למטה ולומר לך שזה שמלה של מלכת המנקים או משהו XDDD עכשיו כשאני חושבת על זה, אפילו כילדה שנאתי ללבוש שמלות O: פשש.. מה אני אעשה בפורים הזה עם התחפושת של השנה XD

Reichan

New member
*מוסיפה את עצמי לשרשור* ../images/Emo210.gif

שם: שירה סגל גיל: 15 ויומיים P= מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 250099911 תמונה: אשלח במסנג'ר למי שרוצה XD יומטוב

אוקיקי

New member
../images/Emo33.gif../images/Emo33.gif../images/Emo33.gif

שם: אורי גיל: 13 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין, הוא עשה לי וירוס
תמונה: [בלי תירוצים] אי אפשר, משום מה כל התמונות שאני מנסה להעלות גדולות מידי. אני אקטין אחת אח"כ.

ellapr41

New member
../images/Emo144.gif

שם: אלה גיל: במרץ 143!!! מסנגר: לא ממש משתמשת.. איסיקיו:173-979-571 תמונה: חה!!!עדיף שלא... במפגש תראו בעצמכם!!! XD

מאיוש33

New member
עונההה

שם: מאיה גיל: 13 מסנג'ר: איןן.. איסיקיו: 270624716 תמונה: מנסה להעלות אבל לא מצליחה....... יומטוב

mikeys barking

New member
משרשרים להודעה הראשית, לא לתגובה

האחרונה . (בהנחה שהתגובה שלך -כמו עכשיו- מכוונת להודעה הראשית)

mikeys barking

New member
O________O"

בעיקר כי זה ממש מעצבן. את משרשרת לאנשים תגובות לא קשורות, זה הורס את הסדר וזה לא תפוזי מצידן כלל וכלל

tiky2

New member
אוקיי... גם אני!

(ואם אני לא טועה, פתחלו כבר אחד כזה, צריך רק לחפש קצת יותר טוב...) שם: תחיה. גיל: 16. מי שרוצה עוד פרטים יכול לפנת ליי... בשביל מה יש מסר- אישי??

למעלה