שרשור קשר

sok777

New member
שרשור קשר../images/Emo33.gif

הרבה חדשים... הרבה שקוראים ולא מגיבים. הנה ההזדמנות שלכם! שם: תאריך לידה (שנוסיף אתכם ללוח האירועים של הפורום...): אזור בארץ: סטייה אואזיסית (שיר של אואזיס לא מפורסם שאתם מ-מ-ש אוהבים): להקות אהובות: מסנג'ר: תמונה: ?

sok777

New member
אני ראשון

שם: סער תאריך לידה: 11.6.91 אזור בארץ: צפון. גליל תחתון. סטייה אואזיסית (שיר של אואזיס לא מפורסם שאתם מ-מ-ש אוהבים): Be Here Now להקות אהובות: לועזי- Arctic Monkeys, 1990s, Bloc Party (debut Album), Fountains Of Wayne, Ian Broudie & The Lightning Seeds, Kasabian, Kula Shaker, Parka, Paul Weller, T.Rex, The Cribs, The Subways, Travis עברי - יוני בלוך, חמי רודנר, מוניקה סקס, שי נובלמן, העברית אגב אני גם אוהב את Hurricane #1 הלהקה הקודמת של אנדי בל. מסנג'ר: [email protected] - אתם מוזמנים תמונה: בכיף וכמובן להוסיף - תחביבים: לשחק כדורגל, מנג'ר במחשב. מוזיקה ? (לא בדיוק תחביב
) כולם גם מוזמנים לשמוע אותי פה: http://saar.oron.ws ולהגיע להופעה בפאב הקרפיון שם אני משתתף בבמה צעירה.

oasisforever

New member
אני שני=

שם: איתן פורת תאריך לידה: 8.7.90 אזור בארץ: רמות מנשה סטייה אואזיסית (שיר של אואזיס לא מפורסם שאתם מ-מ-ש אוהבים): Boneheads Bank Holiday להקות אהובות: היהודים מוניקה סקס jet nickleback מסנג'ר: [email protected] תמונה:

AmiTrigger

New member
אני

שם:עמית תאריך לידה (שנוסיף אתכם ללוח האירועים של הפורום...):14.12.94 אזור בארץ:אשדוד סטייה אואזיסית (שיר של אואזיס לא מפורסם שאתם מ-מ-ש אוהבים):love like a bomb להקות אהובות: נרשום את ההכי אהובים - ברי סחרוף, אהוד בנאי, יהודה פוליקר, מוניקה סקס, משינה, פינק פלויד, בוב דילן מסנג'ר: [email protected]

itzik 101

New member
תורי?

שם: איציק תאריך לידה (שנוסיף אתכם ללוח האירועים של הפורום...): 21.11.91 אזור בארץ: באר שבע סטייה אואזיסית (שיר של אואזיס לא מפורסם שאתם מ-מ-ש אוהבים): stay young, i hope i think i know להקות אהובות: last shadow puppets, arctic monkies, red hot chili peppers, green day,stone roses, nirvana , manic st. preachers וצריך לזכור מי עוד מסנג'ר:אין אבל אייסיקיו: 258511126 תחביבים: כדורגל, כדורסל, סרטים ויש עוד

asaf236

New member
אני!!

שם:אסף תאריך לידה (שנוסיף אתכם ללוח האירועים של הפורום...):18.8.84 אזור בארץ:פתח תקווה סטייה אואזיסית (שיר של אואזיס לא מפורסם שאתם מ-מ-ש אוהבים):HELLO! להקות אהובות: ביטלס (!!), לד זפלין ,פינק פלויד ,מטאליקה ,קולדפליי, הוורב (THE VERVE) מסנג'ר:[email protected] תמונה: ?בהזדמנות אחרת

talraz2

New member
אני(=

שם: טל תאריך לידה: 15.7.92 אזור בארץ: תל אביב סטייה אואזיסית (שיר של אואזיס לא מפורסם שאתם מ-מ-ש אוהבים): I Hope, I Think, I Know , Listen Up לא בטוחה שזו סטייה אבל The Girl In The Dirty Shirt הוא אחד השירים האהובים עליי ולא ממש מכירים אותו.. להקות אהובות: הבטילס, קולדפליי, פו פייטרס,מוניקה,עברי לידר.. וזהוו נחמד להכיר(=

new age woman

New member
מה, כולם פה בנים?../images/Emo12.gif לא תקין!

שם:בתאל תאריך לידה (שנוסיף אתכם ללוח האירועים של הפורום...):11.5.86 אזור בארץ:באר שבע (ולא,אין לי גמל בחצר..) סטייה אואזיסית (שיר של אואזיס לא מפורסם שאתם מ-מ-ש אוהבים):hello להקות אהובות:ביטלס,רדיוהד,שלומי שבן,ברי סחרוף,אסף אבידן והמוג'וס,עמית ארז... מסנג'ר:[email protected] תמונה: ? אני ממש חדשה. עד כה היתי קוראת סמוייה. ואזרתי אומץ לתת סימן חיים :)

broz

New member
שלום לכולם פה

תאריך לידה :27.10.84 שם:אורן מגורים:פתח תקווה , שיר של אואזיס אהוב לא מוכר :hey now להקות אהובות :דר קספר ,איפה הילד ,פאלפ,סוויד,וגם סגנון גראג' . תמונה אני ישים בהמשך

sok777

New member
היי אורן - אגב זה אותו משתמש כמו "ליב פורבר"

לתשומת לבכם!

guitarman4

New member
חדש פה ../images/Emo13.gif

שם: עופר תאריך לידה (שנוסיף אתכם ללוח האירועים של הפורום...): 22.9.94 אזור בארץ: אשדוד סטייה אואזיסית (שיר של אואזיס לא מפורסם שאתם מ-מ-ש אוהבים): The masterplan הוא דיי מפורסם אבל זה השיר שלהם שאני הכי אוהב להקות אהובות: Sum 41, Leonard cohen, chris chornell, Slipknot, Pink floyd, Oasis, Metallica, Nirvana מסנג'ר: [email protected] תמונה: ?

shmuelr

New member
יאללה, אני מת על הפורום הביתי הזה

שם: שמואל הנביא תאריך לידה (שנוסיף אתכם ללוח האירועים של הפורום...): 16.2 אזור בארץ: איזור החוף סטייה אואזיסית (שיר של אואזיס לא מפורסם שאתם מ-מ-ש אוהבים):כמובן live forever
להקות אהובות: בחייך סער, זה לא יגמר. מסנג'ר:[email protected] תמונה: ? תמונה שלי ושל הביטלס

סער הכריח אותי לענות...../images/Emo13.gif

שם: טל תאריך לידה (שנוסיף אתכם ללוח האירועים של הפורום...): 19.5 אזור בארץ: מרכז סטייה אואזיסית (שיר של אואזיס לא מפורסם שאתם מ-מ-ש אוהבים): אני לא יודעת מה מפורסם ומה לא אבל מאסטרפלאן מדהים
להקות אהובות: ניקלבק, קספר, פו פייטרס ואמינם, למרות שהוא לא להקה..

למעלה