שרשור קרעחצ

סמרטוט ../images/Emo4.gif

ככה אני מרגישה. כאבי גרון ושרירים וחלושעס כללי (דווקא בלי חום). היתה לי תוכנית אימונים מפורטת, בין השאר כהכנה לצליחה בשבת. עכשיו להיכנס לבריכה לא בא בחשבון, ולא יודעת כמה כח יהיה לי לאופניים. איזה בעסה
שפעת = השבתה אוטומטית? לכמה זמן? אפשר להתאמן בעוצמה נמוכה יותר?

MayaShuShu

New member
מבאס../images/Emo10.gif - לי היה ככה שבוע שעבר...

גם לי בלי חום אבל הרגשה כללית רעה, כאבי גוף. הורדתי לכמעט חצי את האימונים... מבאס מאוד. תרגישי טו.

איזה באסה../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

נראה לי שאת יכולה להתאמן בעצימות נמוכה מחוץ לבריכה אבל להקשיב רוב קשב לגוף שלך. אם נראה לך שהשפעת מפריעה לקשב לגוף, עדיף שלא להתאמן בכלל... חשוב לזכור שכשאנחנו חולות, לפעמים נראה שזה המצב שישאר לנצח. לנסות להרים את הראש ולהסתכל קדימה. זה יעבור ואת תשובי לעצמך תוך כמה ימים. אולי אפילו מספיק כדי לצלוח בכיף. תרגישי טוב

מור שלז

New member
אאוץ' - מקוה שעכשיו את כבר מרגישה יותר טוב

בכל מקרה, אני מאמינה שכשמרגישים כמו שאת מתארת - הכי טוב לא להתאמן. לנצל את זמן האימונים לתוספת שינה, ולתת לגוף לרפא ולאושש את עצמו. אני כמעט אף פעם לא חולה (טפו טפו טפו), אבל כשאני מרגישה שאיזה וירוס או מחלה מנסים להתלבש עלי, פשוט מתחילה לישון - והרבה! ואגב, לא נורא אם לא תתאמני שבוע. גם אם את מתכננת על צליחת הכינרת. יש מספיק סיפורים על ספורטאים וספורטאיות שאת השיא האישי שלהם קבעו דוקא אחרי שחלו בשבוע שלפני אירוע מסויים ולא התאמנו. יש מצבים שמנוחה היא האימון הטוב ביותר עבורנו. תרגישי טוב

ויתרתי ../images/Emo10.gif

הבאתי את הילדים לחוג, והסתכלתי בעצב על הבריכה (התוכנית היתה 80 בריכות). אבל הגוף חלש, הגרון כואב ובית החזה שורף. לשחות ככה נראה לי די דיבילי
מה שכן, אולי אלך לפילאטיס הערב, כי זה לא אירובי ובאוויר הפתוח ותחת כיפת השמיים (על הגג, שמיים זרועי כוכבים ותה צמחים בסוף
) כך שאני חושבת שזה לא סוציומטי מבחינת הסיכון להדביק אחרות. אעשה מה שאני יכולה וארגיש שעשיתי משהו. בהנחה שארגיש טוב יותר מחר - אצא לרכיבה, הכי שטוחה שאני יכולה למצוא באיזורי, פשוט כדי לזוז. וכמו שמור אמרה - אם לא, אז לא. יודעת מהרכיבה על הסוס שחלק מהרכיבות הכי טובות שלי היו אחרי הפסקה. ממילא אני יוצאת כדי לחוש את האווירה העממית והמים הפתוחים, ואת זה אפשר לעשות גם מאוד לאט
תודה לכולן.

efroch99

New member
יוצאת בזהירות מהכאבים

הבוקר ריצת בוקר זהירה, כי כמעט אין לי כבר כאבים בגב. נראה איך התחושות יתפתחו בהמשך היום
וכמובן שכאשר הפוקוס עובר לגב, מי בכלל חושב על הברכיים? הן כאבו אי פעם? ריצה שבה לא חשבתי וא הרגשתי כלל את הברכיים, גרמה לי לחשוב שאולי הכל בראש... אנחנו יוצרים את הכאבים....

טוב לשמוע

תהיי זהירה. שכחתי להגיד לך שכרית כוסמת עושה נפלאות לגב. ממליצה גם עכשיו, אחרי ריצה. מקווה להפגש במירוץ הלילה של נייקי.

מור שלז

New member
איזה יופי לשמוע!

תשמעי, אין לך עוד הרבה זמן להתעסק עם הגב. יש לנו תכניות גדולות ל-16.10, לא מוכנה לוותר עליך

יש לי מדרסים חדשים

אחרי הריצה בשבת, עוד לא רצתי אבל חשתי רגישות באיזור המועד. מקווה שריצת הערב שלי עם המדרסים החדשים תהיה חוויה אחרת....

מור שלז

New member
בהצלחה עם המדרסים.

אצלי מדרסים חוללו פלאים! מקוה שגם אצלך יהיה אפקט דומה. אז איך היתה הריצה?

היתה ריצה קצרה ונעימה

עדיין לא חשתי את האפקט של המדרסים. נראה לי שהרגליים שלי עדיין מתאוששות מה10K של שבת יש רגישות קלה במקומות המועדים אבל זה כבר מקודם. שלשום רצתי 6K ואתמול 7K. יש לי תחושה שהמדרסים מאיטים אותי קצת. הקצב היה קצת יותר איטי ממה שאני רגילה. התחושה שקצת יותר חם בכפות הרגליים אבל הרבה יותר רך... אולי בגלל זה תחושת ההאטה. איש המדרסים אמר לי שהמדרסים אמורים לשקוע בשימוש ושאבוא לבדיקה עוד שבועיים.

אל תפתח פה לשטן, הוא לא רופא שיניים...

אבל רופא שיניים הוא בן דודו של השטן! בביקור אצל רופא השיניים התבשרתי על צורך בטיפול יקר שגם ישבית אותי לכמה ימים (מנסיון...). באסה. מצד שני, כמו שאומרים בפולניה- מה שאפשר לפתור בכסף- זו לא בעיה... עכשיו צריך לפתוח את לוח המירוצים ולבדוק מתי בכלל דוחפים את הטיפול הזה...

תות 50

New member
אני מיאשת ../images/Emo10.gif

הדלקת במפשעה עדיין לא עברה , הכדורים שהרופא נתן לא עוזרים ואין הבחנה של האורטופד
, כל פעם שאני מנסה לרוץ אז הכאבים משביתים אותי . אני מרגישה שהגוף שלי מתעוות לגמרי , נפוח ובלי צורה (האלפטי אומנם עוזר לשמור על הכושר, אבל אין על ריצה ). אוףףףף, מה יהיה ?

bs69

New member
תתיעצי עם פיזיוטרפיסת

אוכל לתת לך טלפון של הפיזיוטרפיסת המדהים אין כאלה ,שמו עידו דנה תוכלי להתיעץ איתו ,

bs69

New member
נוה מונוסון יהוד

הטלפון בקליניקה 03-6945274 שמו עידו תגידי שבת שבע המליצה ואת רוצה יעוץ,הוא איש מקסים .דווחי לי ,תרגישי טוב שנה מבורכת

למעלה