שרשור קניות

לב הפוך

New member
להלן הרשימה (;

היהאם נכונה השמועה שגירים זה לא בריא? רוצה לקנות לילדה ולצייר על המדרכה כמו כולם... מה יש בזה שלא בריא והאם יש גרסה בריאה?בהקשר הטבעוני,יש דבר כזה צמר טבעוני? אשמח לקישור. סבתא מאד אוהבת לסרוג ואנחנו לא יכולים להנות...לקראת החורף המגיע, מחפשת צעיף וכובע לילדים ומבוגרים - טבעוני. צריכים משהו כבד ורציני.גרים בחו״ל אז מעדיפה המלצות/קישורים אונליין. במידה ולא, גם המלצות מהארץ יעבוד...תודה רבה!

הסהר

New member
רוב הצמר לסריגה היום הוא סינטטי

יש גם חוטים מכותנה, המפ ובמבוק, אבל הרבה פעמים הם לא נוחים לסריגת בגדים כי הם דקים ורכים מאוד (לפחות אלו שאני מכירה).

לגבי גירים, אם הילדה לא אסמטית אני הייתי מאשרת ...

Belladonna Took

New member
צמר סינטטי

אפשר לקנות online. בטוח שבאתר Etsy תמצאי אצל אחד המוכרים. אולי תחפשי מה יוצא ב- vegan yarn.
אני קונה שם לבד סינטטי מפלסטיק ממוחזר באיכות ממש טובה ובמיליון צבעים, פי אלף יותר טוב ממה שקונים בארץ.
הבעיה עם צמר לטעמי זה שממש כדאי למשש אותו לפני הקנייה. גם טבעי וגם סינטטי עלולים להיות מגרדים או גסים מידי ולכן אני לא בטוחה שהייתי קונה את זה באינטרנט (או אולי מזמינה גליל או שניים ובודקת קודם איך זה מרגיש...)
&nbsp

regvuv1

New member
גירים עלולים לסרטן

במשך השנים הצטברו עדויות על הרבה מאוד מורים שחלו בסרטן בדרכי הנשימה, בגרון או בריאות בגלל שאיפת אבק גירים. יש גם גירים עם כל מיני חומרים לא מומלצים בתוכם. הכי חשוב בקשר לגירים זה להשתמש בהם בחוץ ולא במקום סגור, כי אז האבקה מתפזרת ברובה ולא נשאפת על ידי הילד.אני קונה גירים פשוטים, הילדים מחסלים אותם בקצב מהיר מכדי שאוכל להרשות לעצמי משהו אחר - אבל משחקים אך ורק בחוץ. אם את רוצה הכי בריא שניתן זה להכין לבד, מגבס פשוט של יצירה, מעורבב עם איזה צבע שמתחשק לך שנמס במים - כולל צבעי מאכל. ואז גם אפשר להכין את הגירים בצורות מגניבות. אבל שוב, אצלי זה לא קורה כי הם נהנים כל כך לפורר את הגירים על המדרכה, שחייבים לקנות בחבילות גדולות...לגבי צמר - מסכימה עם מה שכתבו לפני, אני משתמשת בעיקר בבמבוק או כותנה ויש מבחר עצום. בארה״ב קניתי בכל חנות יצירה שקיימת, בקנדה אני עדיין מחפשת איפה לקנות, בינתיים עוד יש לי סטוק.

למעלה