שרשור קניות...

אפרת ר

New member
שרשור קניות...../images/Emo77.gif

אז השבוע קיבלתי את שוקולד האוסטרלי (נכון זה לא ממש שונה מהאנגלי שכבר יש לי, אבל זו המחלה שלי, מותר לי...) והבוקר קיבלתי הודעה שהדיוידי יצא במשלוחה ונמצא בדרך אלי בשעה טובה... מה איתכם? מי מתכוון לקנות את הדיוידי החדש? מי לא? (ואיך אפשר לומר לא??)

p i n g o

New member
תלוי במחיר ובזמינות שלו...

אם יהיה מחיר נורמלי ויהיה בטאואר רקורדס, אני אקנה..

Fever2002

New member
אי אפשר להשיג את זה ../images/Emo4.gif

אני מנסה בחנויות בכל האזור או שלא שמעו על זה או שמגמגמים לי "בימים הקרובים". ובסניפי טאואר באזור שלי אין את זה כמובן. שזה יהיה זמין בחנויות בארץ (רצוי בלי שאני אאלץ לנסוע עד אילת
) אפשר יהיה גם לקנות את זה.

p i n g o

New member
אופס...

כנראה שהשיטה שלי לשלוח הודעות לפני שאני מסיים לקרוא את השרשור לא ממש יעילה.... מצטער.

cj20

New member
הכי טוב שוקולד השוויצרי

משלוחה?! מה, לובה הגיעה עד לארה"ב (את גרה בחו"ל כן)? וסתם נזכרתי במבחן שהיה לי היום: "בבה לובה עובדת בסופר שאליו מגיעים לקוחות בקצב פואסוני של 3 לקוחות בשעה. יש לקוח מסוג 1 שמקבל שרות, לקוח מסוג 2 שמקבל שרות ומשלוחה, ולקוח מסוג 3 שלובה לא רוצה לטפל בו. אחרי לקוח כזה לובה מתעצבנת ועוזבת את הסופר. ההסתברות שלקוח מסוג 1 יגיע אחרי סוג 2 היא 0.5, ההסתברות שבלה בלה בלה.." חבל רק שהשאלות לא היו "משעשעות" כמו הסיפור

p i n g o

New member
בטכניון המתרגלים כותבים את המבחן?

אצלנו היה הסמסטר בוחן באינפי' עם דמויות מפרפר נחמד...
זה מה שקורה כשמלמדים מתמטיקה באוניברסיטה יותר מדי....

cj20

New member
../images/Emo6.gif פרפר נחמד?! שבבבבי!!!!!!!!!!

בד"כ המרצים כותבים אבל במקרה הזה אני בספק שזה היה המרצה, הוא רציני מידי...

felipes girl

New member
זה תלוי..

אם זה לא יקר מדי..(אבל אם אתם רוצים אתם יכולים לקנות לי מתנה ליומולדת הקרוב שלי...
..צוחקת..) ואם אני אמצא..כי לא תמיד יש...

Fever2002

New member
יש לי רעיון נחמד

עד שנוכל לקנות את זה אולי מישהו פה שיש לו את ה-DVD הזה כבר (מעניין מי זה
) יביא אותו למפגש שנעשה במהירות ונצפה בו ביחד?
ומשהו קצת יותר בר-ביצוע מה עם מפגש לפני שאותו המישהו מתגייס???

Fever2002

New member
עד עכשיו

למי שמתגייס בקרוב (וסיפר שהוא הביא את זה מארץ אחרת...) ומהיום גם לנדב. מקווה שבקרוב מאוד לעוד הרבה אנשים,רק שההפצה של זה בארץ תתחיל להיות "קצת" יותר מהירה ולהגיע גם למחוזות אחרים.

Fever2002

New member
תתחדש נדב, אנא גלה

לאומה היכן הצלחת להשיג את המצרך היקר והנדיר בימים אלה להשגה בישראל?

למעלה