שרשור קליפים

bibi50

New member
Pink Floyd+Yardbirds+Animals=

CAN לא יודע אם המשוואה נכונה. שיפטו בעצמכם !

melancholy man

New member
+חצי שעה סולו קלידים של אמרסון../images/Emo13.gif

האמת אני מבין למה את ה אומר את זה (אם כי, האנימלס לא ממש נכנסים לי שם) ו can בהחלט יצאו מהמקום הזה, אבל חסר להם את הפשטות של האנימלס והיארדבירדס, או פינק פלויד בתקופה ההיא

bibi50

New member
שים לב

לקול המאנפף ! מאד דומה לסגנון של קית ראלף או אריק בורדן. והקטע החוזר מזכיר לי את Still I'm sad של צפורי החצר. המונוטוניות והאורגן מזכירים לי את ימי בראשית של הפינק פלויד

melancholy man

New member
יש בזה משהו

אבל הקול של בארדון, לא סתם מאנפף הוא פאקינג אריק בארדון... ומוסיקלית האנימלס באו ממקום אחר. אבל כאמור, אני מבין לגמרי למה אמרת זה.

JohnPaul

New member
אגב קאן

חשבתי אתמול לכתוב להיום משהו על קליפ שלהם, או מישהו אחר. הולך?

melancholy man

New member
בטח הולך, שלח לי מסר

אגב, כל מי שרוצה להשתתף ב songs in the clip of life בהחלט מוזמן לשלוח לי או לג'וני מסר לתאום יום.

bibi50

New member
אנא אל תבין אותי שלא כהלכה

אריק בארדון כבודו במקומו מונח כפי שתראה בהופעה מאד אקטואלית זו

melancholy man

New member
כבוד!

צריך להתרגל לגירסא הזאת, שמשמיע ראשונה נשמעת כמו גירסת "חתונה באולמי הנסיכה בבת ים" אבל יש לו את זה לאריק ואני בטוח ששניים שלוש הקשבות אני אוהב את זה.

melancholy man

New member
שרשור קליפים

מעבר לפינת הקליפ היומי לילד, הידוע בכינויה songs in the clip of life אם יש לכם קליפים שאתם רוצים להביא אלינו, תרגישו חופשי לעשות את זה בשרשור הזה.

bibi50

New member
הסטורי מתאים לפורום

ואיך לא ? JLP נתן את שרותיו ל Frank Zappa ו Mahavishnu שהשתמשו בתור מדרבן מוזיקלי עם הכלי שבו שלט כמעט ללא מתחרים PONTY+ZAPPA 27 דקות עם ZAPPA

bibi50

New member
פרנק זאפא מרגיש חופשי

ומדליק לעצמו סיגריה כשפונטי לוקח לעצמו את הסולו בדקה ה-17 עד ה-21 בשטוקהולם ...... איזה צוות נגנים שהיה לו... שימו לב לסיום הגדול של ה Mothers

Barmelai

New member
ביבי תודה על הקליפ של JLP

הקטע הראשון שנתת - של פונטי בהופעה נקרא מאבקו של הצב לשוב לים, מתוך האלבום Enigmatic Ocean שהוא אלבום פיוז'ן מושלם, חובה עם סימן קריאה לאוהבי הז'אנר. פונטי הוא וירטואוז כינור ענק ומלחין לא פחות גדול כפי שמוכח באלבום האינסטרומנטלי הזה, שמכיל שתי סוויטות ארוכות - הצב המסכן דנן ויצירת הנושא המופתית, ועוד מספר קטעים קצרים, ביניהן מסתתר מיראז', קטע שפונטי גנב משלמה ארצי (שנויי מזג האויר) ברוב חוצפתו, וזאת עוד לפני שארצי הספיק אפילו לכתוב את השיר שלו
אכן, אין גבול למגעילות של הצרפתים

bibi50

New member
../images/Emo13.gifאהבתי את JLP עד שהוא נדבק

במחלת החוזר על עצמו... התקליטים הראשונים שלו פנטסטיים!

bibi50

New member
שיר שצעד אצלנו

לצערי ללא תמונות ... לא זו לא דסטי ספינגפילד Baby its you

Papito

New member
ה2 גרוש שלי.

אלברט קינג, ביבי קינג וסטיבי ריי וואן (כשעוד היה צריך להציג אותו לקהל) מנגנים את הסטנדרט שכתבת אלמור ג'יימס - The Sky is Crying

AdiX

New member
ובאותו הקשר

http://www.youtube.com/watch?v=TydWbnFLb1o&mode=related&search=

למעלה