שרשור קליפים

FunkyGiraffe

New member
שרשור קליפים

איזה שיר שאין לו קליפ הייתם רוצים שיהיה לו? למה? מה הייתם עושים בקליפ? שלי: כוסאמאמאק - שני מערכות: אחת - הלהקה מנגנת לייב בתוך חדר/הופעה את השיר השנייה - אלימות שוטרים ברקע [אם זה במגרשי כדורגל, אם זה בכל מקום אחר]

parnar

New member
כל המנאייק

מערכה אחת: הלהקה מנגנת לייב בתוך חדר ורואים ילד רוקד לצלילי המוזיקה וליד הילד יש שני שוטרים שאחד מהם אומר: "אחח הנוער של היום"

chen2408

New member
אני למדתי תקשורת וקולנוע

והסרט שלי השתתף בפסטיבל ירושלים ופסטיבל דימונה... אני מבינה בקליפים... קודם כל, הקליפ של הכאפה המצלצלת הוא די עלוב. העורך לא ערך אותו טוב בכלל. יש לו שם חומר גלם מעולה והוא לא ערך אותו לפי הביטים והרס את הכל... הייתי רוצה לערוך אותו מחדש. הקליפ של שירת הסטיקר הוא מעולה. יש הרבה מחשבה מאחוריו. הוא נראה פשוט, אאבל אדם שמבין קצת בעריכה ובימוי יכול לראות את המחשבה הרבה, ואת הקושי בעריכה (אני תמיד חושבת עריכה וצילום). אני הייתי רוצה קליפ ל'הפה לפתוח'. מה הייתי עושה בו? הייתי משתמשת הרבה במילים שם, יש שם מילים חזקות. הופכת את האודיו לויז'ואל. קליפ פשוט וקולע...

קליפ לרק פה

מערכה ראשונה הלהקה מנגנת לייב איפשהו... מערכה שנייה - אלימות במגרשי כדורגל ע"י אוהדים ואת התוצאות של זה אנשים מאושפזים מצב אנוש בבי''ח! ציניות... אני לא חושבת שכוסאמק בא להגיד וואלה השוטרים בארץ אלימים, בלי משטרה החיים פה היו יותר מסריחים ממה שהם!

chen2408

New member
סליחה שאני קטנונית...

אבל קליפים זה לא במערכות... זה בסצנות כלליות ואחר כך עורכים ומשחקים לפי הביטים... אתם נותנים רעיונות כלליים וזה סבבה. אם יהיה משהו ממש ממש ממש שווה ויפה ומתאים, אני אנסה למצוא זמן ולעשות אותו... כמובן שהכל תלוי ברצון הלהקה וברצון של צה"ל...

טיפקסית

New member
מה דעתכם על קליפ לשביתה

שוט 1- רואים את שאנן שר את הבית הראשון ברקע צילומים של שביתה במפעלי הטקסטיל שוט 2-אמסי שירי נכנסת לתמונה ונותנת על הראש אין לי מושג אבל ממש הייתי רוצה קליפ לשיר הזה איפה חנוש תסכימי איתי נכון?

טיפקסית

New member
אהה ושכחתי את השוט הכי חשוב

כשיש את הקטע נגינה ממש בסוף תהיה השקופית שתמיד שמים בערוץ1 כשיש שביתות כזה עם פסים צבעוניים ואז יהיה כתוב בגדול ובולט "כאן שביתה" וככה יהיה הסיום חזק לא?

chen2408

New member
רעיון טוב! אפשר לפתח אותו למשהו

מעולה! יפה בשמתי!
שבוע טוב מותק

למעלה