שרשור קישורים!

exit_from_here

New member
שרשור קישורים!

יש לכם קישור שקשור לרוק ישראלי?רוצים להמליץ עליו?להקה חדשה ומבטיחה? זה המקום! שרשרו לנו את כל הקישורים שאתם חושבים שצריך שיהיו בפורום ומומלץ גם להוסיף תיאור קצר. תודה מראש!

אם אנחנו כבר בענייני קישורים

הסינגל הראשון של מעלית לקומה ה-20 נמצא בקישור הזה חבל לתאר אם אפשר פשוט לשמוע יום טוב לכולם!

exit_from_here

New member
שמעתי כבר...לא התלהבתי

הם נחמדים אבל השיר הזה הוא לא משהו חדש לאוזן או משהו כזה

הוא גם לא הכי משקף את הסגנון שלהם

למען האמת.. הם נוטים יותר גם לסקא ורגאיי אבל אתה צריך להיות בהופעה בשביל להבין על מה אני מדברת אנרגיות מדהימותתתת הם ממש משדרים כיפיות אני חושבת שממש שווה להיות שם כשזה קורה

exit_from_here

New member
אחותי

הייתי מת להיות בהופעה שלהם ועוד הרבה אבל אין לי ממש אפשרות...

קישורים

יכול להיות שחלק נמצאים כבר בלוח קישורים, אז אני מתנצלת מראש: גלורי- "היכל התהילה הישראלי" אתר נחמד, עם דירוגים של אומנים ישראלים, ומידע כללי על כל אחד מהם מיוזיקל- מגזין מוזיקה ישראלי (בדומה לפינגווין האתר המעולה שכבר צויין פה:)) וקישור שלישי (מתישהו אני אשתדל להוסיף עוד כמה:))- אתר מ-ע-ו-ל-ה על הלהקה המ-ע-ו-ל-ה, מופע הארנבות של ד"ר קספר סופשבוע נעים

MafistoCat

New member
ק י ש ו ר י ם

לאחר שההודעה הראשונה נמחקה בעזרתו האדיבה של המחשב המשוכלל שלי אכתוב לך שוב רשימה קצרה:
אתרי מוסיקה ישראלית דף עם לינקים לאתרים של אמנים ישראלים, חברות תקליטים ולייבלים, מגזיני מוזיקה, אקורדים ומילים, רדיו, פורומי מוזיקה ישראלית, מועדונים והופעות, ועוד. מומלץ!
Qube החבר'ה שמחזקים באתר עשו אחלה עבודה. מאמרים, המלצות, ביקורות ופרויקט שרשרת קאברים. עיצוב מצויין!
מילים לשירים עבריים לא כ"כ חוקי אבל בכל זאת... רשימה נכבדת של אמנים רבים. עיצוב פשוט ואף מכוער אבל תוכן שווה. תהנו

MafistoCat

New member
קישורים נוספים

לאתר מעולה בשם "השרת העיוור". מכיל בעיקר ביקורות על אלבום לועזיים וישראליים שכתבו גולשים וגולשות. יש באתר עוד כל מיני דברים מעניינים, כדאי לעשות סיבוב.
אבטיח - בטח רבים מכירים. קיים גם בגירסא המקורים בכתובת www.kissthisguy.com. האתר הישראלי יותר טוב וכמובן הרבה יותר מצחיק.

למעלה