שרשור קיטורים?

AnnabeI Lee

New member
אני כל כך עייפה!../images/Emo1.gif

אבל אני לא רצה ללכת לישון כי יש לי דברים לעשות וכי אם אני אשן עכשיו אני לא אשן בלילה. הכל באשמת יונתן!

I3lackM

New member
אז ככה:

מחר עבודה מחרתיים עבודה, מבחן, הרצאה יום שני שני מבחנים יום שלישי מבחן יום רביעי מבחן בוהוהו :(

eynav16

New member
../images/Emo11.gif

בי"ס היום בי"ס מחר בי"ס מחרתיים בי"ס ביום חמישי ויום שישי במקרה לא כי אני נוסעת... איזה כיף.... לקום ברבע ל6 עוד לפני שהשמש זורחת בשביל להסתכל על הקיר ופעם ב... קורה משהו...

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifאחד הימים הכי נוראיים

בחיי, ואני לא מגזימה. אני לא יודעת אם מדברים על בעולם, אבל איפה שאני גרה [סאו פאולו] יש מלאאא בלאגן עם הסוחרי סמים שיש להם הרבה מאוד כוח על העיר. בתור מרד, הם שורפים אוטובוסים, יורדים סתם ככה באנשים, שורפים בנקים [לא יותר שווה לקחת את הכסף?] וכל מני כאלה דברים. עכשיו, כ-ל העיר מתה מפחד מזה, כי כולם יודעים טוב שיש להם בהרבה יותר כוח [נשק, אנשים, כסף] מהממשלה. אז היום שום דבר לא עבד כמו שצריך, רוב החניות נסגרו מוקדם, אנשים עבדו חצי יום.. וזה. אז כמו כל יום, ישר אחרי ביתספר עליתי על ההסעה של הביתספר בשביל לנסוע לשיעור קלאסי שלי, רק שהכמות תנועה שהייתה- ממש שיגעון! משהו מטורףףףףףףףףףףףףףף... אני גרה פה כבר שלוש שנים ובחיים שלי לא ראיתי את העיר כלכך פקוקה [אמרו ברדיו שזה שיא] בקיצור, בסביבות 4 הייתי אמורה להיות כבר בבלט, אבל ככה ב5, היינו עדיין בפקקים ועם עוד 2 ילדים [שלא סתמו ת'פה!!!!!!!] להשאיר לפני. ושתבינו, כל הזמן הזה- כל העיר בסכנה, ברדיו אומרים להשאר בבתים וזה, ואני תקועה לי בפקקים. בקיצור? אחרי 4 שעות ניסיון להגיע לבלט ללא הצלחה, הגעתי הביתה. סיוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווט

I3lackM

New member
וואו...

גרמת לי לשים דברים בפרופורציה. אני מקווה שלא ירדתם מהארץ בגלל "המצב הבטחוני" כי זה יהיה די אירוני.

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifאת מלכה../images/Emo47.gif

עכשיו שאני מנסה לשכנע את ההורים לחזור לארץ, והם יגידו לי שהם מפחדים מהמצב הבטחוני, יהיה לי מה לענות

I3lackM

New member
אני בחור...

או אננס, תלוי אם ראית את התמונה ששמתי פה

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifאתה מלך../images/Emo47.gif*

סורי. אני אלך על האננס

eynav16

New member
שמעתי וראיתי בחדשות.... מפחידדדדד

לא חסר פקקים בסאו פאולו בלי הבלאגן אז יש בלאגן בנוסף...לא הייתי רוצה להיות שם.... ו4 שעות זה עוד נחמד, טוב אולי לא במה שהולך בסאו פאולו אני ניתקעתי ביציאה מסאו פאולו בפקק, 80 ק"מ ב6 שעות...

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif

ביציאה מהעיר יש מלא פקקים, גם בעיר אצמע, אבל לא של 4 שעות
ועוד, 4 שעות שאת חשופה לכל הסכנות האלה. מתתי מפחד שאיזה אוטובוס לידינו יעלה באש

אין קיטורים ../images/Emo23.gif

העולם נפלא
אני מרגישה נפלא
הכל נפלא
ואהבה זה נפלא

לא לבד כמובן...

גיא עזר לי עם הסיכת ביטחון בצד ימין של החיתול.... כי השומנים נזלו לי קצת. אתה יודע, אחרי שהוא כיבס לי אותו... חיתול רב-פעמי בסגנון של פעם זה מגניב!

למעלה