../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifאחד הימים הכי נוראיים
בחיי, ואני לא מגזימה. אני לא יודעת אם מדברים על בעולם, אבל איפה שאני גרה [סאו פאולו] יש מלאאא בלאגן עם הסוחרי סמים שיש להם הרבה מאוד כוח על העיר. בתור מרד, הם שורפים אוטובוסים, יורדים סתם ככה באנשים, שורפים בנקים [לא יותר שווה לקחת את הכסף?] וכל מני כאלה דברים. עכשיו, כ-ל העיר מתה מפחד מזה, כי כולם יודעים טוב שיש להם בהרבה יותר כוח [נשק, אנשים, כסף] מהממשלה. אז היום שום דבר לא עבד כמו שצריך, רוב החניות נסגרו מוקדם, אנשים עבדו חצי יום.. וזה. אז כמו כל יום, ישר אחרי ביתספר עליתי על ההסעה של הביתספר בשביל לנסוע לשיעור קלאסי שלי, רק שהכמות תנועה שהייתה- ממש שיגעון! משהו מטורףףףףףףףףףףףףףף... אני גרה פה כבר שלוש שנים ובחיים שלי לא ראיתי את העיר כלכך פקוקה [אמרו ברדיו שזה שיא] בקיצור, בסביבות 4 הייתי אמורה להיות כבר בבלט, אבל ככה ב5, היינו עדיין בפקקים ועם עוד 2 ילדים [שלא סתמו ת'פה!!!!!!!] להשאיר לפני. ושתבינו, כל הזמן הזה- כל העיר בסכנה, ברדיו אומרים להשאר בבתים וזה, ואני תקועה לי בפקקים. בקיצור? אחרי 4 שעות ניסיון להגיע לבלט ללא הצלחה, הגעתי הביתה. סיוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווט