שרשור קורסי קיץ

מאיושSP

New member
שרשור קורסי קיץ

אני כבר שנה מחפשת לאן ללכת.. בהתחלה התכוונתי לסטודיו B, עכשיו התלבטתי לביכורי העיתים.. ואני רוצה לשמוע עוד!
אז כל מי שיש לה מידע על קורסי קיץ חוץ מאלו (ומתלמה ילין) שתרשום בבקשה פרטים על הקורס או שתצרף קישור לאתר שלהם:)

אוגם

New member
מממ

הבלט הישראלי- זה חודש וחצי בכללי אבל אפשר לבחור כמה זמן שרוצים. מה-1.7 עד ל- 8.8. 6 ימים בשבוע, רק קלאסי, ואפשרות להוסיף 3 פעמים בשבוע שיעורי פוינט. יש 2 רמות. אודישנים ב29.6 בשש וחצי. מחיר האודישן- 50 ש"ח. כל הקורס עולה-2,200, ובלי שיעורי פוינט-2,000. טל':036046610. איפושהו בת"א. מקוה שעזרתי:)

natyly

New member
שאלה בקשר לבלט הישראלי

מישהו יודע איפה זה בדיוק בתל אביב? כאילו באיזה אזור והכל, אפשר להגיע לשם בזמן סביר מתחנת הרכבת? ועוד שאלה, לבנות שאולי היו שם: אני רוצה ללכת אבל אני לא יודעת אם הרמה שלי בקלאסי מספיקה, רק השנה התחלתי לעלות על פוינט. בכללי אני לא יודעת שומדבר על הבלט הישראלי ואני לא יודעת אם אני אצליח לעמוד ברמה של הקורס ומה בכלל הרמה (הבלתי שמביאים מורים מחוץ לארץ או משהו כזה).., מישהי יכולה לתת לי פרטים על הקורס ועל הבלט הישראלי? (אתר אינטרנט או משהו?)

אוגם

New member
זה-

ברח' הר נבו 4. אין לי מושג בקשר למרחק של זה לרכבת ולאוטובוסים. ובקשר לרמה- כולם מתקבלים, האודישן הוא רק למיון. ואם התחלת רק השנה לעלות על פוינט ואת לא בטוחה ברמה שלך אל תקחי שיעורי פוינט. אני חושבת שאם את עולה על פוינט יהיה לך בסדר גמור באחת מהקבוצות כי חברה שלי הלכה לשם אחרי שנה בבלט קלאסי והתקדמה שם המון...

tink 16

New member
../images/Emo203.gif בקשר לאוטובוסים לבלט הישראלי-

מומלץ להגיע לתחנת הרכבת ארלוזרוב ואח"כ לקחת את אחד הקווים [שאני הייתי זה היה 60/62] שמגיעים הכי קרוב. בעיקרון, הר נבו הוא אחד הרחובות האנכיים לאבן גבירול.

למעלה