חופש חנוכה
ש שרי תוש New member 19/12/06 #32 הצרות מתחילות בעוד 90 יום פיתאום אתה לא יכול להוציא שיחה לדוגמא או מוציא שיחות לבד לא שומעים וכו וכו
ש שרי תוש New member 19/12/06 #35 תלמד אותי גם תוסיף עוד טיפ באתר מה עושים עם זה. יש לי 6280 שנפל למים הוא ללא שימוש בגלל הצלילה
ה הניק החדש New member 19/12/06 #7 לא. אבל החרימו בצפון ,רק היום,30 רכבים של נהגים חדשים . כנראה שהמשימה היא היום לנטרל נהגים צעירים מהכביש
לא. אבל החרימו בצפון ,רק היום,30 רכבים של נהגים חדשים . כנראה שהמשימה היא היום לנטרל נהגים צעירים מהכביש
ה הניק החדש New member 19/12/06 #15 כשמנטרלים זה לא בהכרח בגלל בטיחות . יכול להיות שהם נהגו בפרעות או תחת השפעת אלכוהול. בדרך כלל מחרימים רכב למשך 30 יום והמחיר הוא יקר מאוד
כשמנטרלים זה לא בהכרח בגלל בטיחות . יכול להיות שהם נהגו בפרעות או תחת השפעת אלכוהול. בדרך כלל מחרימים רכב למשך 30 יום והמחיר הוא יקר מאוד
מ ממש נשמה New member 19/12/06 #3 עשה זאת בעצמך? קצת עברית לא יזיק,טוב עשה זאת בעצמך,את יכולה רגע לפרוץ?בא נראה את חכמתך כרבה היא,אני יפרוץ לה,אבל קודם נראה את החכמה שלנו.
עשה זאת בעצמך? קצת עברית לא יזיק,טוב עשה זאת בעצמך,את יכולה רגע לפרוץ?בא נראה את חכמתך כרבה היא,אני יפרוץ לה,אבל קודם נראה את החכמה שלנו.