טוב אני ../images/Emo9.gif...וזה יהיה ארוך...חחח
"הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב"
רונית שחר-אהוב יקר.
"הוא והיא מסתכלים זו בזה מזה שנתיים יש לה יחסים עם מישהו אחר והוא חוץ מלפעמים הוא לבד.."
ערן צור-הוא והיא.
"ספרי לי כל מה שיש את כל מה ששמעת ספרי כל מה אבקש כי את לא לבד.."
סינרגיה-ספרי.
"לפעמים הלב שלי נשבר ולכן מתחיל לרעוד ולפעמים יש לי צורך מוזר לצאת ולנדוד אז אני צורח,בורח למקום שלא יציקו לי צורח,קורא לך שתבואי לחמם אותי כשקר לי.."
נמרוד והבודדים-בורח.
"וכל יום שאת לא איתו,מה הטעם?"
נמרוד שיקלר-כל יום שאת לא איתו.
"אני רוצה לשמור עלייך ועליי היום עבר עלינו יום קשה מדי..."
בנזין-גשם
.
"כי זה האור שבעינייך שמקרב אותי אלייך כי זה הטעם שנשאר מלחבק אותך.."
סינרגיה-לחבק אותך.
"but lovers always come and lovers always go and no one really know whos lettin you go today walkin away"
Guns N Roses-november rain.
"יום אחד מורדי נתקף שיגעון הפליג לבדו לאבדון לקח תמונה קטנה שם היא צוחקת בלי לומר שלום.."
משינה-סוזי בלי היד.
"יש לך לב זהב אבל זהב זו רק מתכת.."
דניאל סלומון-לב זהב.
"לילה ירד ירח נולד את ישנה שמרתי בשבילך נשימה"
בוטן מתוק בקרקס-את לא לבד
.
"אז עם הסתיו חזרתי ועל צווארך הנחתי שרשרת הבטחות אמיתיות יקירתי אנא סלחי לי אני יודע שטעיתי כמו הטבע גם ללב ארבע עונות כןןןן"
אביב גפן-עונות.
"אני נווד זרוק שהתאהב לו בנסיכה בין כל היפות האלו את היית שונה אני שלך לנצח את המלאך שלי"
אביב גפן-מלאך.
"look what has happend with just one kiss id never knew that i could be inlove like this..."
Vonda Shepherd-i only wanna be with you
.
"nothing lasts forever even cold november rain"
gnr-november rain.
"if i could then i would ill go wherever you will go way up high or down low ill go wherever you will go..."
The Calling-wherever you will go.
"cause we lost it all nothing lasts forever im sorry i cant be perfect now its just too late and we cant go back im sorry i cant be perfect"
Simple Plan-perfect.
"cause all of the stars are fading away just try not to worry youll see them someday take what you need and be on your way and stop cryin your heart out"
Oasis-stop cryin your heart out.
"dont you take it so hard now and pleas dont take it so bad ill still be thinkin of you and the times we had baby.."
gnr-dont cry.
"i hope you dont mind i hope you dont mind that i put down to words how wonderful life is while your in the world"
Elton John-your song.
and i will try to fix you"
Coldplay-fix you.
"kiss the rain whenever youll miss me"
Billie Meyers - kiss the rain. [כרמית
].
"i hope you had the time of your life"
Greenday-good riddance. הממ...נראה לי שזהו היה כיף
.