שרשור ציונים חדש!

שרשור ציונים חדש!

שלום לכולם! איך היו הציונים שלכם השבוע? שלי: אנגלית (מבחן)
100
אנגלית (בוחן)
100
של"ח (שיעור לא חשוב)
92
אזרחות (עוד שיעור לא חשוב)
94

Moranus

New member
אוקי...

הציונים היו טובים ולא טובים מדעי הטכנולוגיה-97 מתמטיקה-58 מנהל-93 ולמה 58 במתמטיקה??? ידעתי את כל החומר התכוננתי טוף טוף וגם במבחן עניתי על השאלות טוף אבל הייתה שאלה של40 נקודות ובגלל טעות איומה בתחילת התרגיל הלך לי שאר התרגיל ומה הטעות: רשמתי ש2\2=5 ממתי זה=5 זה טעות שילדים ביסודי לא עושים רק מורן המרחפת עושה...

little ang

New member
אממממ....

אצלנו המורים לוקחים את הזמן ככה שקיבלנו רק ביולוגיה אז 83

patito ƒeo

New member
בלה ../images/Emo182.gif../images/Emo107.gif

ערבית- 97 היסטוריה- 87 גאוגרפיה- 84!!!! במבחן הקודם נכשלתי

pooh שולט

New member
אוקי..הציונים שלי..../images/Emo85.gif

אוקי בתנ"ך 83...אחרי המאה של המבחן שעברה די התאכזבתי.. 97 בהיסטוריה 94 ביולוגיה 88 בהבעה ספרות עשינו אתמול והציונים של אופיר (ששחר נמצאת אצלה...
):
היסטוריה: 79 (
)
ביולוגיה: 72
תנ"ך: 90! (גו מי!!
)
הבעה: 85 בההההה אופיר גם מוסרת שיש לה כדור כחול מאגניב! שקוראים לו אליהו! |כחול| וששחר לגמרי השתלטה לה על המחשב!

א-נ-ש-י-ם!!

היום, בשיעור אנגלית, המורה שלי ישבה עם שני ילדים ודיברה איתם על זה שיש ילדים שהציונים שלהם טובים אבל בהתנהגות יש להם ג´ וזה הורס את התעודה..... ואז היא אמרה "תראו למשל את שירה, היא קיבלה 100 בתעודה" ואני כזה מתעוררת-או מיי גוד!!!
קיבלתי מאה?!? מה לעזאזל?!? איך???..........
נו טוב.....I´m Happy!!!

Moranus

New member
פשש...

יפה מאה הלוואי עליי מאה באנגלית... שיבצו אותי בחמש יחדות באנגלית כן חמש ואני בכלל לא יודעת אנגלית מאיפה עלה להם הרעיון שאני יודעת אנגלית?

Me 4eVer

New member
גם לי היה..../images/Emo70.gif

היסטוריה- 85 (הכי גבוה
) אבל לא הספקתי מושג אחד וירדו לי עשר נקודות..
ערבית- הכתבה- 97 ולשון 95..
והיו לי היום שני בחנים.. מת´ ואנגלית.. לא הלך משו..

../images/Emo41.gif השבוע...?? ../images/Emo41.gif

השבוע היו לנו רק מבחנים... מבחן בגאוגרפיה, מבחן במתמטיקה, ושבוע שעבר בספרות ומקרא.... תחזיקו אצבעות...

LimiMimi

New member
@%@$%

סתם שאלה מסקרנת.. למה את תמיד משרשרת להודעה שלי ?

למעלה