שרשור ציוד

אושרים1

New member
../images/Emo41.gif בקשה (לגבי תחפושת) ../images/Emo41.gif

שלום, הבן שלי (3.5) נורא רוצה להתחפש לבוב ספוג. (שנה שעברה קנינו תחפושת כזו והיא היתה גדולה עליו, הייתי בטוחה שאמצא אותה השנה וכבר הפכנו חצי מחסן). הסתובבתי בין החנויות - המלאי אזל...
צריכה עזרה מכן, היכן עוד ניתן להשיג את התחפושת הזו? (אני כ"כ לא רוצה לאכזב את הקטנטן). תודה רבה

יה-יה

New member
תלוי איפה את גרה, איפה כבר חיפשת

אני ראיתי בפיראט האדום בבית יהושע. אם זה רלוונטי, תוכלי להתקשר אליהם ולבדוק אם נשאר.

חייב להיות באיזשהו סניף של הפיראט האדום

גם אני ראיתי שם.כדאי לך להתקשר ולברר באיזה סניף במרחק שתוכלי להגיע עוד נשאר.

נסי בסניפים נוספים שלהם

במרכז יש להם סניפים באור יהודה ובקריית שאול (על הדרך לרמה"ש). בביקור האחרון שלנו שם היה נראה שיש מבחר מאוד גדול של תחפושות. ניסית בכפר השעשועים?

מתנה לא יקרה לבת 3

ליובלי יש בקרוב יומולדת, והתחילו כבר השאלות מצד החברים והמשפחה מה לקנות. הסבים והסבתות מסודרים (כבר אמרנו מה לקנות), מאיתנו היא ביקשה בובה, ועכשיו הגיע שלב המתנות ה"קטנות" יותר. אני מחפשת רעיון למתנה לא גדולה (גג 100 ש"ח), שהיא לא משהו "דידקטי" (אחת החברות לא רוצה לקנות לה משהו חינוכי מדי אלא יותר "כיפי"). קופה רושמת יש לנו, עגלת סופר עם ירקות/פירות וכו' יש לנו גם. חשבתי אולי על דברים שקשורים לבובות, אבל מה כבר יכול להיות? סיר/בקבוקים וכו' יש, עגלה לבובות יש. סט איפור אני לא רוצה. רעיונות נוספים למתנה כיפית אבל לאו דווקא "חינוכית"? (אני נגיד הצעתי משחק עם זיהוי אותיות אבל היא טענה שזה דידקטי מדי
) רעיונות יתקבלו בברכה

memko

New member
מה עם המכונית הזו כמו שיש בחצר שלהם,

או פאזלים, או מטבח אם אין לכם, קנו לעומר סט תופים מדליק בביג בקניון גבעתיים, או באמת בית בובות, קיבלנו גם תיבת נוח שזה מדליק בקניון גבעתיים בביג, אפשר משחקי יצירה כמו להכין שוקולדים, או טושים מיוחדים. האמת שמשחקי כיף לילדים אפשר גם כהרבה פחות סף וזה יהיה להם מגניב..

ד"א

גם עומר קורא למכונית הטיפשית הזו "הנגו?" כי יובל אומרת שככה קוראים לזה, נשמע לי מוזר מדי... בכל אופן, זה עולה הרבה יותר, לכיוון 200 שח. תופים?! נראה לך?! שתעבור לגור אצלך! גם ככה ההורים שלי מתכננים לקנות לה מערכת אורגנית משוכללת כזו עם אורות ואני יודעת שאני אתחרט על הרגע הזה, אבל היא ראתה ורוצה גם ולא שוכחת שזה מה שהבטיחו לקנות לה. בית בובות יש לנו. משחקי יצירה אני פחות אוהבת. מה זה תיבת נוח?

memko

New member
אנחנו קיבלנו את המכונית הזו וה עלה לאמא

שלי 75שקלים בפיראט האדום בסניף החדש בהרצליה, וזה המקורי... והתופים זה להיט ולא עושה הרבה רעש בכלל להפתעתי. כמו בולי, אני חושבת שכלי נגינה זה אחלה לגיל הזה, גיטרה, תופים, אקורדיון, זה ממש מגניב. וכן, אתם יכולים לבוא לגור פה, נפתח להקה. :)

בוליפלג

New member
מה לגבי כלי נגינה??

יש מגוון רחב של כלים לא יקרים ודי טובים.. נשמע שב'בובות' אתם מסודרים

ממממ....ראי תשובתי למיכל ../images/Emo8.gif

גם ככה אני הולכת לשמוע יצירות מוזיקליות מכאן ועד נהריה... אני דווקא בעד מוזיקה והאמת שנראה לי שיש לה חוש טוב (מנסה את מזלה על הפסנתר בבית של ההורים שלי), אבל יש לנו כבר גיטרה, תופים וחלילית. אה, יש גם דרבוקה
אבל הם לא ממש בשימוש (אולי לאור העובדה שאמא בחרה להחביא אותם?
). אני מנסה לשבור את הראש עם רעיונות למתנות לא יקרות. אוף, אני רואה דברים נחמדים בחנויות אבל זה רחוק מלהיות זול ולא נעים לי...

למעלה