שרשור צומי!!!!!!!111111111

LOLI152

New member
שרשור צומי!!!!!!!111111111

כי אתם אוהבים אותי. ואני חייבת לשתף אתכם, כדי שתתלהבו!!:) ומצדי תשרשרו אותי. אבל אני לוקחת צומי!! עבדתי על זה קשה,
אלו רודולף (הטנק) והיו"ר המושלם שלו.. :) אלו הם טנק ותותח!!! :)

LOLI152

New member
ולסיום.. סתם להדגיש את אהבתי

הכל כך ענקית.. לאנשים.. למקום.. לאווירה.. לחזון.. למורל.. לשטוית.. לחאקי ולעניבות!! :) שמישהו יגיד שזה לא מרעיל אותו!!

LOLI152

New member
תמונה מרגשת...

מהמסדר דמעות.. שזה המסדר פרידה.. נפרדים כל קבוצה מהמדריך, וכל השבט מהשמינסטים.. זה רגעים מתוקים-מלוחים (מדמעות..) ואפילו החזקים שבאנשים בוכים. אפילו אני! אני והבן אדם הכי מדהים בעולם .:)

LOLI152

New member
צוות אדיר.

זה הצוות פנ"ש הבאנו הביתה מקום ראשון!! ובאמת, הצוות הכי טוב שיש. (הכי ימנית- אני. זאת שעומדת לידי, וזה שעומד לידה, אהבות חיי
)

LOLI152

New member
אהבת חיי

רודולף הטנק!:) אמור להיות- טנק מרכבה סימן 2.

LOLI152

New member
מי שמנחש מי זה- 10 נקודות!

לא של השבט שלי, אבל שתתרשמו קצת, מה הצופים עושים.

LOLI152

New member
ככה זה רעל.

ככה אנחנו נראים בדרך למסדר הנהגתי.. הרעל בעיניים השחור בלב הכחול בנשמה!!

LOLI152

New member
כי ככה נראה מורל אמיתי..

כי מורל עושים באהבה או לא עושים בכלל!! בנות!

Rioter

New member
מדליק ביותר.

גם לי יש כמה שוויצים של מבנים מכביסטים, אבל הכל מתגמד לעומת טקס פתיחת המכבייה היום.
צווחתי בבית כשראיתי את החבר'ה. ^^

LOLI152

New member
../images/Emo6.gif

גם אני ראיתי, אכן מקסים.. שנה שעברה גם הייתי בטקס פתיחה עצמו...... מרהיב ביותר!

LOLI152

New member
חחח נכון צודקת צודקת! התבלבלתי! XD

התכוונתי לפני ארבע שנים- במכבייה הקודמת XD לא לפני שנה... חחחח למרות שלא הייתי מאמינה שעברו כבר 4 שנים! ואו...!

o p c

New member
אני מקווה שקלטתי נכון שזה בוב מארלי ואני לא מ

פגר. אם צדקתי ממש אדיר (רק שהאף עקום ממש)

LOLI152

New member
אתה צודק ../images/Emo45.gif

יש צורך להדגיש ולחזור ולומר שהוא כולו עשוי מסנדות (בולי עץ..) ובוסים (במבוקים) .. ?:) עטוף ויפהפה!! היו דברים באמת, מדהימים במחנה.. אני אחפש תמונה מחמיאה של השער, תורן, שכבגיה ומטבח שלנו, ואשוויץ גם!:) (ותורן של דוד וגוליית, ושער שלושת הקופים.. דברים שצריך לראות!)

LOLI152

New member
אתה צודק ../images/Emo45.gif

יש צורך להדגיש ולחזור ולומר שהוא כולו עשוי מסנדות (בולי עץ..) ובוסים (במבוקים) .. ?:) עטוף ויפהפה!! היו דברים באמת, מדהימים במחנה.. אני אחפש תמונה מחמיאה של השער, תורן, שכבגיה ומטבח שלנו, ואשוויץ גם!:) (ותורן של דוד וגוליית, ושער שלושת הקופים.. דברים שצריך לראות!)

למעלה