yoni564712
Well-known member
אבל כתבתי לתת הוראההיא כל כך לא בעניין של טל שבמקרה כזה היא עלולה להחזיר את מאור
אבל כתבתי לתת הוראההיא כל כך לא בעניין של טל שבמקרה כזה היא עלולה להחזיר את מאור
היא תסרב פקודהאבל כתבתי לתת הוראה
די.היא תסרב פקודה
לא רעמשימה ליום ראשון
חזרה בזמן
הדיירים חוזרים לנקודות מפתח שהיו בעונה
להחזיר 4 מודחים
שלקה
מאור
טל
שאול
בסיום המשימה חוזרים אחורה לסייב של שאול
ומאי נכנסת לפלורה ומתבקשת לבחור בין השארת אופציית הסייב או בין להחזיר את אחד המודחים
לתת לה הוראה לבחור להחזיר את טל
במהלך במשימה כמובן להקרין להם סצנות מפתח של המודחים עם הדיירים
מבחינת עוז אין בכלל מודחים חוץ ממאור ושאולמשימה ליום ראשון
חזרה בזמן
הדיירים חוזרים לנקודות מפתח שהיו בעונה
להחזיר 4 מודחים
שלקה
מאור
טל
שאול
בסיום המשימה חוזרים אחורה לסייב של שאול
ומאי נכנסת לפלורה ומתבקשת לבחור בין השארת אופציית הסייב או בין להחזיר את אחד המודחים
לתת לה הוראה לבחור להחזיר את טל
במהלך במשימה כמובן להקרין להם סצנות מפתח של המודחים עם הדיירים
שני אובססיבית אבל מאי כן מנסה לעקוץ. אתמול ששירז ויובל דיברו בחדר אז מאי נכנסה רטובה. שאלו אותה אם הרטיבו אותה. אמרה איזה צחוקים בחוץ אתם לא יודעים. קטעים של החיים. ואז הוסיפה שרצתה לזרוק על חן כוס מים ובסוף הוא שפך אותה עליה והלכה.שני החשש
אחרי שמאי דיברה איתם קצרות והלכה
שני מנסה לכוון את שירז נגד מאי
כאילו מאי מנסה לקחת לה את חן
ומציינת שלה שני זה היה מפריע
בלי להזכיר שמות אבל מאוד ברור
לגבי חן זה בעיקר בגלל העברשני אובססיבית אבל מאי כן מנסה לעקוץ. אתמול ששירז ויובל דיברו בחדר אז מאי נכנסה רטובה. שאלו אותה אם הרטיבו אותה. אמרה איזה צחוקים בחוץ אתם לא יודעים. קטעים של החיים. ואז הוסיפה שרצתה לזרוק על חן כוס מים ובסוף הוא שפך אותה עליה והלכה.
זה לא בשביל ששירז תקנא זה בשביל להראות מי הבחורה מועדפת בבית. בהתחלה התחמקה להגיד מי זה היה ובסוף זרקה שזה היה עם חן בחיוך.
מאי הכי לא מעוניינת בחן או ביובל אבל היא כן אוהבת להראות שלכולם יש זיקה אליה שם. כך בין איסקוב ותרצה וכך היה עם יובל שזרקה לו הערות בקשר לשני. חוץ מזה ששני עושה לה לובי טוב למאי אז שתמשיך, זה רק מרים לה.
אבסטרקטי מדיאיסקוב: מאי חרבנה על הקנסות של שלקה
לא מפריעה לו צביעות - כל הטיעונים שלו זה מפוזיציה, בערך כמו כמעט כולםשאני אבין, יוסי כל הזמן יורד על מוגרבי שהוא צבוע בזמן שהחבר הכי טוב שלו זה דרור? טוב הוא כנראה לא כזה מומחה בקריאת אנשים
ניסתה בפודקאסט איתו
לא הלך לה
ענה לה על כול דבר בנועם והשתיק אותה.
גם אני. הוא מדבר כל כך הרבה וכל כך מהר שאני לא מצליחה ואפילו כבר לא מנסה להבין אותו.אני שומעת את איסקוב והד כפול 3.
מותר להם כשאמא של יובל ישנהאני שם לב בימים האחרונים ששני ויובל כל היום מתרחקים אחד מהשני ורק בלילה הם מתאחדים
אני ספרתי 9למעשה יש 3-4 ותיקים מיותרים שלא משנה מי היה במקומם והיה יותר מעניין עכשיו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.