אחמאודגדול
Well-known member
ברור שלא הכל, אבל אני מזהה אותןלא כל העברת ביקורת על מתמודד זה קנאה.
רק אומרת …
ברור שלא הכל, אבל אני מזהה אותןלא כל העברת ביקורת על מתמודד זה קנאה.
רק אומרת …
אז בתור תומכת של מאישמתי לב שבפייסבוק תומכות של מאי ושלקה כל הזמן מקנאות כשיש קרבה בין ארז לתרצה וממציאים שהוא שונא אותה או שהיא נואשת ושטויות, עניתי להן בפייסבוק כמה פעמים שהן פשוט קנאיות כי הרבה מהן אהבו את הקשר של מאי וארז או עם שלקה
לפני מעל לשעה בשיחה עם שירזאז בתור תומכת של מאי
אם הוא היה מפליץ לה בפרצוף
או מדבר אליה עשירית מאיך שהוא מעז לדבר לתרצה
הייתי סולדת ממנו ורוצה אותה כמה שיותר רחוק ממנו.
באופן כללי ארז בפני עצמו די דוחה אותי
הסיבה היחידה שהיה לי ויש לי חסד אליו זה שהוא היה היחיד שהתייחס למאי כמו חבר ודאג לה שם באמת
אם הוא היה מתייחס אליה כמו שהוא מתייחס לתרצה לא היה לי גרם של סימפתיה כלפיו, בטח לא משהו שיש מה לקנא בו.
ראיתילפני מעל לשעה בשיחה עם שירז
הזכיר את מאי 3 פעמיים מאוד פרגן
ונתן מחמאות.
הוא מת לעוף משם
קיבל את העונש שלו
הוא לא ציפה שיגיע עם האנשים האלה לקראת הסוף הוא מבואס.
גם משפיל ביותר.אני חושבת שארז כועס על תרצה כי כבר כמה פעמים היא מגינה על שני במיוחד נגדו.
לכן הוא מחפש איך להתנקם בה ותאמינו לי שפליצה על הפנים זה לא דבר נעים
לא ברצינות ולא בצחוק זה מאוד מעליב
התנהגות אינפנטיליתגם משפיל ביותר.
אני חושבת שאברהם אקלום עשה את זה הכי מכוער: שחרר מתחת לשמיכה ודחף את הראש של ספיר כדי שתריח....אני חושבת שארז כועס על תרצה כי כבר כמה פעמים היא מגינה על שני במיוחד נגדו.
לכן הוא מחפש איך להתנקם בה ותאמינו לי שפליצה על הפנים זה לא דבר נעים
לא ברצינות ולא בצחוק זה מאוד מעליב
קבוצה סגורה, הרבה מתומכי תרצה לא שם, ניסינו להיכנספייסבוק
מצביעים שם בלי להיכנס לקבוצה, גם אני לא שם. אבל משום מה זה מופיע לי בפיד כהצעה להצטרף.קבוצה סגורה, הרבה מתומכי תרצה לא שם, ניסינו להיכנס
ברוב הסקרים שון לא מגרד את המקום השלישי, מוזר (ולא, אנחנו לא מרמים, כל 6 שעות מצביעים)מצביעים שם בלי להיכנס לקבוצה, גם אני לא שם. אבל משום מה זה מופיע לי בפיד כהצעה להצטרף.
בסקר של סויסה שנפתח בזמן הצבעות האמת: אנחנו תומכי תרצה לא מצביעים בסקרים בזמן הדחה, אנחנו על הצבעות אמתאולי בסקרים שקל לזייף
כי בסקרים אחרים.....
צפה בקובץ המצורף 136610 צפה בקובץ המצורף 136611
ולכן הסקרים הם לא מדד אמין
אנחנו לא באמת יודעים שום דבר - כול סקרים לא אמיניםבסקר של סויסה שנפתח בזמן הצבעות האמת: אנחנו תומכי תרצה לא מצביעים בסקרים בזמן הדחה, אנחנו על הצבעות אמת
בסקר השני: אין לי מושג לגביו, מאמינה שאין הרבה הצבעות כמו בשמועה או בטטה (100 אלף הצבעות בכמה ימים)
כן נכון, אבל אם תרצה לא תזכה, אעדיף ששון יזכה ולא איסקוב או שני... או יובלאנחנו לא באמת יודעים שום דבר - כול סקרים לא אמינים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.