** שרשור צוהריים - היום ה106 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

zedude2

Well-known member
איסקוב לא מצליח להפיל את שירז בשטויות שלו כמו את תרצה
יש לה יתרון גדול
ראתה אותו מבחוץ ואת הכתבות המאשימות אותו במיזוגניה
הרבה יותר קשה לגבש דעה מתוך הבית. הרבה יותר קל לגבש דעה שלילית על איסקוב מבחוץ
אגב לא לשכוח שתירצה בת 22 - מבטיח לך שבאיסקוב הבא שלה תדע להתמודד יותר טוב. האיסקובים בעולמנו מומחים בילדות קטנות. בחורות בגילו ומעלה לא קונות את הפוזה והמשחקים

QueenB55

Well-known member
אני רואה שצבא האמת מנסים להוציא את שני

קשה להאמין שיצליחו

אם כן הקבוצה של שני צריכה לתמוך בשון

צריך לעשות משהו !!!!!

Aye123

Well-known member

קשה להאמין שיצליחו

צריך לעשות משהו !!!!!
למה להוציא את שני? מה ייצא להם מזה?
הם ממש גרועים בקבוצות , אסטרטגיות גרועות

מוטי חוף

Well-known member
למה להוציא את שני? מה ייצא להם מזה?
הם ממש גרועים בקבוצות , אסטרטגיות גרועות
היא תצא אחרונה מהבית ותכבה את האור ...
רק ככה היא תצא ...
90 אחוז מהעונה לטוב ולרע זאת עבודה שלה ...
כאשר המעלות שלה גוברות על המגרעות ...

אחמאודגדול

Well-known member

קשה להאמין שיצליחו

צריך לעשות משהו !!!!!
אני בצבא האמת ואנחנו לא מנסים להוציא את שני, יש שקרים ברשת, אנחנו מצביעים רק לתרצה

דפניה34

Well-known member
טוב מאוד. שני היא היחידה שבאמת נותנת לתירצה קצת אויר לנשימה בסביבה העוינת הזו. ותירצה ממש מחבבת את שני בגלל זה.

קוקי1947

Well-known member
ממשיכים לאהוב את שניהם ורואים מי נשאר בגמר ואז לפי זה מצביעים...לכי עם הלב שלך.​
מקווה שאת מרגישה טוב יותר
את במחשבות ובתפילות שלי
❣️
התפקשש היום הייתי צריכה להגיע מחר והלכתי היום בטעות​

דפניה34

Well-known member
חן הלך ושון תופס את מקומו כסגנו של איסקוב בחידונים המגעילים הללו שהם עושים לתירצה. זה בדיוק המקום שהם מנסים להשפיל אותה בעיני הקהל ולהוריד את ערכה בעיני המצביעים.

QueenB55

Well-known member
חן הלך ושון תופס את מקומו כסגנו של איסקוב בחידונים המגעילים הללו שהם עושים לתירצה. זה בדיוק המקום שהם מנסים להשפיל אותה בעיני הקהל ולהוריד את ערכה בעיני המצביעים.
היחיד שבאמת מחבב ומעריך את תרצה שם זה שון
מהיום שהגיע.
שון רואה שתרצה אוהבת ומחפשת את זה
הוא מצטרף לצחוקים.
היחידה שיכולה לעצור את זה זו תרצה
אבל כנראה זה משעשע אותה
אחרת אין לי הסבר לזה.

דפניה34

Well-known member
לא יודעת אם 'הערכה ' זו לא נובעת מאסטרטגיה שהוא הגיע איתה מבחוץ. להיצמד למישהו חזק זו אסטרטגיה ידועה ....

אחמאודגדול

Well-known member
ראיתי הצצה מהשידור היום של תרצה בחדר האח בוכה שהיא מתקשה לבטא מילים ושלא מבינים אותה... כאב לי הלב, אמרה שכולם עליה מהבוקר

דפניה34

Well-known member
כולם שם יודעים שיש לה תמיכה של קבוצה מסוימת ,ומנסים להוריד אותה מתי שרק אפשר. לדעתי היא סובלת שם מהתנכלות מתמדת, ובהחלט מעריכה אותה שהיא מצליחה לשרוד בתנאים אילו, ובעיקר לשמור על אופטימיות. דווקא שני ,היא זאת שעומדת לצידה פה ושם.

רות 1234

Well-known member
ראיתי הצצה מהשידור היום של תרצה בחדר האח בוכה שהיא מתקשה לבטא מילים ושלא מבינים אותה... כאב לי הלב, אמרה שכולם עליה מהבוקר
אותי ממש שובר לראות את החידונים המכוערים שעושים לה, את זה שמחפשים שיבושים שלה בשפה ובהתבטאות, הלעג אליה (כביכול מליונרית וכו'). ראש וראשון בדברים האלה היה ונשאר איסקוב עם הצחקוק הדקיק הצווחני שלו. כשהזנבות שלו עוד היו בבית (חן ומוגרבי) אז גם הם. הגעתי למצב שכשמשפילים אותה אני לא מסוגלת בכלל לצפות בזה. לא משנה לי בכלל שהיא משתפת פעולה עם החידונים ועם היחס של איסקוב אליה - לי מכאיב לצפות בזה. אני ממש סופרת בשבילה את הימים שתצא כבר מישם (כמנצחת)

andersonian

Well-known member
@רימון2024
ערב טוב,
הקטע הכי לא מצחיק לגבי גילי מיילי היה שמתחילת העונה הוא היה במקום ראשון בכל פול אפשרי,עד שנזרק החוצה
הוא כל בוקר היה נכנס לברכה לפני ההשקמה ב9,בודק איזו מצלמה עליו ומתחיל לשיר

כוכב עליון....

מצב
הנושא נעול.
למעלה