צוהריים טובים
שון למיליון
שון למיליון
היא מבטיחה שהוא עוד יקנא בה. לא נפרדה מהמחשבות שיש לה סיכוי אצלו ואם אפשר כבר לגעת בעקבות ההתקרבות שנוצרה, היא תופסת דרור והוא בולם כשזה נוגע לרומנטיקה, היא לא חדלה מלנסות. בכל מקרה רגע יפה שבא בעיקר בהפתעה מצידו.איזה סיטואציה רומנטית בין ארז ותרצה. מאיפה זה הגיע? מלטפת לו את הראש. שוכבים סמוך. עונה שלמה עוז חיכה לזה, עכשיו שבאמת אין כלום ביניהם זה הגיע.
כמו שזה נראה עכשיו יש סיכוי. אבל זה יקרה ברגע שהיא תעיף אותו. סופית, תשלול גם פגישה ושיחה אחרי האח.היא מבטיחה שהוא עוד יקנא בה. לא נפרדה מהמחשבות שיש לה סיכוי אצלו
ימים יגידו, אולי זה יסדוק משהו אצלו, שניהם כמו ילדים תחרותיים ומקובעים מאוד מדברים באותה שפה ודינאמיים.כמו שזה נראה עכשיו יש סיכוי. אבל זה יקרה ברגע שהיא תעיף אותו. סופית, תשלול גם פגישה ושיחה אחרי האח.
הוא לא יתגבר על היותה מעשנת. כמו כן על המחשבה שהיא פלרטטנית. גם האגו שלו לא יתן לו להיות איתה אחרי שאמר שלא יהיה איתה כלום.ימים יגידו, אולי זה יסדוק משהו אצלו, שניהם כמו ילדים תחרותיים ומקובעים מאוד מדברים באותה שפה ודינאמיים.
יש ועוד יש אבל רק מצידהאיזה סיטואציה רומנטית בין ארז ותרצה. מאיפה זה הגיע? מלטפת לו את הראש. שוכבים סמוך. עונה שלמה עוז חיכה לזה, עכשיו שבאמת אין כלום ביניהם זה הגיע.
אני ראיתי שהוא משפיל ראש. נעים לו ולא בקטע של פלירטוט. הוא לא ברגש שםיש ועוד יש אבל רק מצידה
כשהוא רואה איך שיראז מתלהבת ועוברת למוד של חיות כשהיא נמצאת ליד איסקוב, זה מה שנשאר לוולעבור מתרצה וארז ליובל שוב מתלונן ומקטר על שני.
אין לו עיסוק אחר שם מלבדה.
אני גם חושבת ככה. ולדעתי הגעגוגעים לאקס זה בעקבות זה שהיא הבינה שיובל באמת לא בשבילה. היא כל הזמן תצטרך לתמוך, לעודד, להרים. הוא מסוגל לנהל רק "שיח בנות" כמו עם שירז, כמו בשיחות עם תרצה.רואה את הלייב מהבוקר. שני , לדעתי הבחורה הכי אותנטית שם. לא תזכה כי השיח והדעות שלה לא מתאימות בלשון המעטה. היא לא שחקנית בעיני בהקשר של יובל, להיפך אם הייתה חושבת אסטרטגית הייתה מבינה שהפרידה פוגעת בה ותוציא אות שחקנית. הוא בעיני לא באמת היה שם ושיחק את המשחק.
ולכן הוא לא יזכה. אני מאמינה בקארמה. בעיני הזוכה בכלל יהיה שון. לגבי שירז, הוא באמת לא כזה עמוק. מעניין באמת איך הוא היה עם תהילה.אני גם חושבת ככה. ולדעתי הגעגוגעים לאקס זה בעקבות זה שהיא הבינה שיובל באמת לא בשבילה. היא כל הזמן תצטרך לתמוך, לעודד, להרים. הוא מסוגל לנהל רק "שיח בנות" כמו עם שירז, כמו בשיחות עם תרצה.
היא כבר עברה דרך ומסע בחיים.
לא חושבת שהיא שחקנית, היא מתנהלת לפי סיטואציה שקורית. שהיתה בתוך המערכת היחסים היתה כולה בתוכה. כשיצאה ממנה היא בחוץ.
הוא שיחק תקופה ארוכה, ביחוד אחרי המסר במסוק ומאמא שלו.ומאז הוא משחק מולה, מוציא אותה מהדעת בקטנות ומלכלך עליה בלי סוף.
בעיה שלה שהיא לא יודעת לשלוט בעצמה. לנבל, לקלל ולתקוף. היא תמיד תצא מופסדת ומגיע לה.
אני לא רואה שעוז יתן לו. זה גם לא מסתדר עם הסקרים. הוא צריך משהו קיצוני בכדי להרים לו ולגרום לו לזכות. זאת תהיה ברירת מחדל של הרבהולכן הוא לא יזכה. אני מאמינה בקארמה. בעיני הזוכה בכלל יהיה שון.
היא גם אמרה לו שהיא יודעת שהפרידה ממנו תהיה לרעתהרואה את הלייב מהבוקר. שני , לדעתי הבחורה הכי אותנטית שם. לא תזכה כי השיח והדעות שלה לא מתאימות בלשון המעטה. היא לא שחקנית בעיני בהקשר של יובל, להיפך אם הייתה חושבת אסטרטגית הייתה מבינה שהפרידה פוגעת בה ותוציא אות שחקנית. הוא בעיני לא באמת היה שם ושיחק את המשחק.
כאלה משעממים, אותי לפחות. כמו שתי ילדות שמפטפטות. אבל באמת מתאימים ברובד האישי הנמוך. אולי כדאי שינסו משהו למרות שאין שם משיכה.באינסטוש של שירז מאוהבים בחיבור שלה ליובל ולא בפעם הראשונה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.