** שרשור צוהריים - היום ה106 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

סטיריקון9

Well-known member
איזה סיטואציה רומנטית בין ארז ותרצה. מאיפה זה הגיע? מלטפת לו את הראש. שוכבים סמוך. עונה שלמה עוז חיכה לזה, עכשיו שבאמת אין כלום ביניהם זה הגיע.
היא מבטיחה שהוא עוד יקנא בה. לא נפרדה מהמחשבות שיש לה סיכוי אצלו ואם אפשר כבר לגעת בעקבות ההתקרבות שנוצרה, היא תופסת דרור והוא בולם כשזה נוגע לרומנטיקה, היא לא חדלה מלנסות. בכל מקרה רגע יפה שבא בעיקר בהפתעה מצידו.

סטיריקון9

Well-known member
כמו שזה נראה עכשיו יש סיכוי. אבל זה יקרה ברגע שהיא תעיף אותו. סופית, תשלול גם פגישה ושיחה אחרי האח.
ימים יגידו, אולי זה יסדוק משהו אצלו, שניהם כמו ילדים תחרותיים ומקובעים מאוד מדברים באותה שפה ודינאמיים.

KAPSULA1

Well-known member
ימים יגידו, אולי זה יסדוק משהו אצלו, שניהם כמו ילדים תחרותיים ומקובעים מאוד מדברים באותה שפה ודינאמיים.
הוא לא יתגבר על היותה מעשנת. כמו כן על המחשבה שהיא פלרטטנית. גם האגו שלו לא יתן לו להיות איתה אחרי שאמר שלא יהיה איתה כלום.

KAPSULA1

Well-known member
ולעבור מתרצה וארז ליובל שוב מתלונן ומקטר על שני.
אין לו עיסוק אחר שם מלבדה.

KAPSULA1

Well-known member
איזה כייף ריב שני וארז. לשני כבר לא נשאר עם מי לריב.
יאללא חשבנו שיהיה שקט. שניהם וכחנים נוראיים ולא יסגו מהעמדה שלהם.

haverash

Active member
רואה את הלייב מהבוקר. שני , לדעתי הבחורה הכי אותנטית שם. לא תזכה כי השיח והדעות שלה לא מתאימות בלשון המעטה. היא לא שחקנית בעיני בהקשר של יובל, להיפך אם הייתה חושבת אסטרטגית הייתה מבינה שהפרידה פוגעת בה ותוציא אות שחקנית. הוא בעיני לא באמת היה שם ושיחק את המשחק.

KAPSULA1

Well-known member
רואה את הלייב מהבוקר. שני , לדעתי הבחורה הכי אותנטית שם. לא תזכה כי השיח והדעות שלה לא מתאימות בלשון המעטה. היא לא שחקנית בעיני בהקשר של יובל, להיפך אם הייתה חושבת אסטרטגית הייתה מבינה שהפרידה פוגעת בה ותוציא אות שחקנית. הוא בעיני לא באמת היה שם ושיחק את המשחק.
אני גם חושבת ככה. ולדעתי הגעגוגעים לאקס זה בעקבות זה שהיא הבינה שיובל באמת לא בשבילה. היא כל הזמן תצטרך לתמוך, לעודד, להרים. הוא מסוגל לנהל רק "שיח בנות" כמו עם שירז, כמו בשיחות עם תרצה.
היא כבר עברה דרך ומסע בחיים.
לא חושבת שהיא שחקנית, היא מתנהלת לפי סיטואציה שקורית. שהיתה בתוך המערכת היחסים היתה כולה בתוכה. כשיצאה ממנה היא בחוץ.
הוא שיחק תקופה ארוכה, ביחוד אחרי המסר במסוק ומאמא שלו.ומאז הוא משחק מולה, מוציא אותה מהדעת בקטנות ומלכלך עליה בלי סוף.
בעיה שלה שהיא לא יודעת לשלוט בעצמה. לנבל, לקלל ולתקוף. היא תמיד תצא מופסדת ומגיע לה.

haverash

Active member
אני גם חושבת ככה. ולדעתי הגעגוגעים לאקס זה בעקבות זה שהיא הבינה שיובל באמת לא בשבילה. היא כל הזמן תצטרך לתמוך, לעודד, להרים. הוא מסוגל לנהל רק "שיח בנות" כמו עם שירז, כמו בשיחות עם תרצה.
היא כבר עברה דרך ומסע בחיים.
לא חושבת שהיא שחקנית, היא מתנהלת לפי סיטואציה שקורית. שהיתה בתוך המערכת היחסים היתה כולה בתוכה. כשיצאה ממנה היא בחוץ.
הוא שיחק תקופה ארוכה, ביחוד אחרי המסר במסוק ומאמא שלו.ומאז הוא משחק מולה, מוציא אותה מהדעת בקטנות ומלכלך עליה בלי סוף.
בעיה שלה שהיא לא יודעת לשלוט בעצמה. לנבל, לקלל ולתקוף. היא תמיד תצא מופסדת ומגיע לה.
ולכן הוא לא יזכה. אני מאמינה בקארמה. בעיני הזוכה בכלל יהיה שון. לגבי שירז, הוא באמת לא כזה עמוק. מעניין באמת איך הוא היה עם תהילה.

KAPSULA1

Well-known member
ולכן הוא לא יזכה. אני מאמינה בקארמה. בעיני הזוכה בכלל יהיה שון.
אני לא רואה שעוז יתן לו. זה גם לא מסתדר עם הסקרים. הוא צריך משהו קיצוני בכדי להרים לו ולגרום לו לזכות. זאת תהיה ברירת מחדל של הרבה

KAPSULA1

Well-known member
שני וארז נכנסו למשחק. הגיע זמן לראות קצת אח גדול. צריך ריב גדול ביניהם.
בינתיים שניהם שוורים לא מתקפלים.

היא גם אמרה לו שהיא יודעת שהפרידה ממנו תהיה לרעתה

A Rod23

Well-known member
באינסטוש של שירז מאוהבים בחיבור שלה ליובל ולא בפעם הראשונה.

KAPSULA1

Well-known member
באינסטוש של שירז מאוהבים בחיבור שלה ליובל ולא בפעם הראשונה.
כאלה משעממים, אותי לפחות. כמו שתי ילדות שמפטפטות. אבל באמת מתאימים ברובד האישי הנמוך. אולי כדאי שינסו משהו למרות שאין שם משיכה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה