Goneril 4444
Well-known member
אולי רונן נכנס
וההטרלות הללו הסתיימו עכשיו.משועממת קצת
נשיקות
לולה
לולה הלכה לשכנים.וההטרלות הללו הסתיימו עכשיו.
אני באמת משתדלת לא לחסום
אבל כשממלאים שרשורים בהטרלות זה כבר גובל בחוצפה.
אז זה נגמר פה ועכשיו.
פורום כלבים זה כמה פורמים ליד.
לא הבנתילולה הלכה לשכנים.
לפעמים נביחות משחררותסדנת שליטה בעצבים מעביר אותי העוז הזה...
וואי איך אני מתאפקתתת שלא לקלל אותו
אנסה להצטרף לשתי הנסיכות שלי שאוהבות לנבוח..תודה על העצהלפעמים נביחות משחררות
ההווווווואנסה להצטרף לשתי הנסיכות שלי שאוהבות לנבוח..תודה על העצה
אם הם חוזרים לבית ומתנהגים כרגילסדנת שליטה בעצבים מעביר אותי העוז הזה...
וואי איך אני מתאפקתתת שלא לקלל אותו
אני אעשה להם מס׳ 2 בסלוןאם הם חוזרים לבית ומתנהגים כרגיל
אבל מזה מעניין? חוץ מאלמוג שרק יגרום לאי נעימות של ג'וזי מול יהודהאם הביאו באמת טלוויזיה לחדר שינה, אני משער שהולכים לחשוף את התעודה זהות של כל אחד
מזוכיזם טהור.התגובות פה זה פרייסלס
אבל איך.... איך אתם עושים את זה? ממשיכים לראות.... כאילו, איך יש בכם עוד תקווה?
מהפרקים התייאשתי מאוד מהר העונה והפסקתי לראות בלייב, גם כשהיה לי דחף להשאר ערה פשוט ידעתי שאני שוב אתאכזב. גם לליב של אחרי הדחות שכלכך אהבתי לחזור, כבר הפסקתי לחכות. משלימה בבקרים אם יש מה, כי בדכ זה מצונזר
אבל לאחרונה גם הפסקתי לראות את הלייב במהלך היום. הם לא מראים כלוםםם. המשימות לא קיימות וחסרות פואנטה והגיון ומטרה. כל פלוץ מצונזר.
איך אתם עדיין רואים את הכלום הזההה???
הלוואי שלא הייתי מתייאשת אבל באמת שהתייאשתי
מבינה אותך ! אבל לפחות עושים פה ריאליטי ע"ח האח הגדול. צוחקים, אוהבים, מתרגשים, מתעצבנים, מטרילים ונובחים. מה ששם לא עושים לפחות פה כן יודעים לעשות. מרי ועדנה יודעות לערוך אותנו יותר טוב מעוזהתגובות פה זה פרייסלס
אבל איך.... איך אתם עושים את זה? ממשיכים לראות.... כאילו, איך יש בכם עוד תקווה?
מהפרקים התייאשתי מאוד מהר העונה והפסקתי לראות בלייב, גם כשהיה לי דחף להשאר ערה פשוט ידעתי שאני שוב אתאכזב. גם לליב של אחרי הדחות שכלכך אהבתי לחזור, כבר הפסקתי לחכות. משלימה בבקרים אם יש מה, כי בדכ זה מצונזר
אבל לאחרונה גם הפסקתי לראות את הלייב במהלך היום. הם לא מראים כלוםםם. המשימות לא קיימות וחסרות פואנטה והגיון ומטרה. כל פלוץ מצונזר.
איך אתם עדיין רואים את הכלום הזההה???
הלוואי שלא הייתי מתייאשת אבל באמת שהתייאשתי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.