פאף פה
Well-known member
דרוך מחיאה, דרוך מחיאה. בול הדמויות של ״רצח בריקודי העם״ מבית ארץ נהדרת.שאני מסתכלת על משה ודוד, הם די מתאימים לסטריאוטיפ שיצא לאלה שרוקדים ריקודי עם...
וסליחה מראש על ההכללה.
דרוך מחיאה, דרוך מחיאה. בול הדמויות של ״רצח בריקודי העם״ מבית ארץ נהדרת.שאני מסתכלת על משה ודוד, הם די מתאימים לסטריאוטיפ שיצא לאלה שרוקדים ריקודי עם...
וסליחה מראש על ההכללה.
התכוונה עלה לי על העצבים פי10 היא סתם התבלבלה בגרמים מהאובסס באוכל לחשב הכל בק"גיכול לה
יכול להיות שאופק העלה משקל בגובה ???? הילד עדיין בגיל צמיחה
זהירות עם הכיוון הזה!לאור הנגיעות הקריפיות של משה
חייבת להגיד שקצת מלחיץ שהוא בתחום החינוך המיוחד...
אני חייבת להגיד שחזרתי אחרוה במיוחד בשביל לראות את החיבוק המדובר והפעם זה לא היה נראה מקריפ בכלל (למרות שאני לא סובלת את משה) טליה ודניאל התחבקו ואז היא צעדה לכיוון משה והתחבקו חיבוק קצר. לדעתי שני החיבוקים היו מעין חיבוק של "הצלחנו" לאחר השיחה שהיתה להם לילה לפני לגבי מי ישב על הטבלט וכו.לאור הנגיעות הקריפיות של משה
חייבת להגיד שקצת מלחיץ שהוא בתחום החינוך המיוחד...
ממש צוות לענייןאני חייבת להגיד שחזרתי אחרוה במיוחד בשביל לראות את החיבוק המדובר והפעם זה לא היה נראה מקריפ בכלל (למרות שאני לא סובלת את משה) טליה ודניאל התחבקו ואז היא צעדה לכיוון משה והתחבקו חיבוק קצר. לדעתי שי החיבוקים היו מעין חיבוק של "הצלחנו" לאחר השיחה שהיתה להם לילה לפני לגבי מי ישב על הטבלט וכו.
לא יודעת אם לעניין או לא.ממש צוות לעניין
תני לאכול את השניצל הצמחוני שלי ולעלות 10 ק"ג.צאו לטייל, לכו לבית קפה/סרט ,תנמנמו קצת.
החיים של כולנו שווים יותר מהכלום שעל המסך כרגע
הכינה עוגיות לדינה ,ללא גלוטןממתי טליה הכינה אוכל ואולי דווקא התכוונה לבר או לדוד גם הרבה יותר הגיוני
בדיוק אני יודעת שטליה הכינה לה עוגיות, אבל אף פעם היא לא הכינה אוכל. זה פשוט הזוי שכל דבר מפילים על דינה, וברור שזה או על דוד או על בר שגם היא צועקת שהיא רוצה מטבח לבד.הכינה עוגיות לדינה ,ללא גלוטן
היה מקרה ,נדמה לי שזו שרין שרצתה אחת ,וטליה הסתבכה עם שכל אחד בא רוצה אחת ובסוף לא יישאר לדינה ,והיא צריכה לסרב ויוצאת הרעה
אבל ,בהקשר של מה שהגבת ,לגמרי אין סיכוי שדינה התכוונה לטליה ,בנוגע לרוח וצלצולים
כי יש את דוד המצלצל
פשוט נוח להנפיץ על דינה
זה הכל
היא דיברה על הבית שלה ועל המכולת לא דיברה על טליה אפשר לחזלשהפקה זבל
שומרת גם על דינה
תנו לשמוע על מי היא מרכלת
דרך אגב לא קשה לנחש
מכולת זה בדיוק דקה , רואים את תנועות הידיים שלהם , זה נטו ריכוליםהיא דיברה על הבית שלה ועל המכולת לא דיברה על טליה אפשר לחזלש
אה עכשיו לפי תנועות ידיים אנחנו מבינים על מי מדברים וברור שזה על טליה, אם זו ההוכחה שעל טליה מדברים באמת שאין לי מה להגידמכולת זה בדיוק דקה , רואים את תנועות הידיים שלהם , זה נטו ריכולים
כתבתי ריכולים ….אה עכשיו לפי תנועות ידיים אנחנו מבינים על מי מדברים וברור שזה על טליה, אם זו ההוכחה שעל טליה מדברים באמת שאין לי מה להגיד
אתם קופצים וכותבים טליהכתבתי ריכולים ….
אוקיי אז אני אתקן והבהיר מהתנועות ידיים של דינה מבינים שהיא מרכלת, מהתנועות ידיים- הגיוני סהכאתם קופצים וכותבים טליה
יש את שחף את נתנאל משה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.