fairytalee
Well-known member
אז תום יודע שאחיו בחצר צועק לו
אבל דחוף לו להסתפר?
אבל דחוף לו להסתפר?
יש לתום אח?אז תום יודע שאחיו בחצר צועק לו
אבל דחוף לו להסתפר?
אח גדול צ'אבי ומקריחיש לתום אח?
תום היה בעצמו ילד צ'אביאח גדול צ'אבי ומקריח
נתנו לו זמן להסתפר, הוא קיבל פקודה מאישתו לעתיד להסתפר ולהתגלח , בעיקר להתגלח כי הזיפים דוקרים אותהאז תום יודע שאחיו בחצר צועק לו
אבל דחוף לו להסתפר?
היא בקושי אוכלת ויש לה הפרעות אכילה מלפני, מישהו דואג לה שם מההפקה? שהיא בסדר??לינור נראית היום כמו סומלייה
לא שמתי לב האמת שהיא לא אוכלתהיא בקושי אוכלת ויש לה הפרעות אכילה מלפני, מישהו דואג לה שם מההפקה? שהיא בסדר??
טוב..תראו..אז אני לא אוהבת לצעוק מהר מדי ", חרם" אבל תקשיבו לאיש הרע הזה רמי...בסדר רבת עם יהודה וגוזי הבנו...קיללת אותם וגם לך היה חלק גדול במריבהלא שמתי לב האמת שהיא לא אוכלת
זה יהיה חרם אם באמת המשאלה שלו תקרה. זה לא קורה.טוב..תראו..אז אני לא אוהבת לצעוק מהר מדי ", חרם" אבל תקשיבו לאיש הרע הזה רמי...בסדר רבת עם יהודה וגוזי הבנו...קיללת אותם וגם לך היה חלק גדול במריבה
אז אל תתנהג כאילו שאתה צדיק רק בגלל ה"לקק" של תום והבנות ודרור
אתה אשם לא פחות במריבות..ברכילות
אבל מה שקורה מאתמול הוא פשוט לא מפסיק להסית נגד יהודה וגוזי
הוא כועס על ליאור שהוא מתקרב אליהם ומדבר איתם , עכשיו במטבח אמר לאהובתו לינור..
אתמול בערב האשים את יהודה וגוזי שבגללם ימית הודחה..שהם אנשים רעים שכל מי שחבר שלהם מודח
עאלק רונית הודחה בגלל שהייתה חברה שלהם...פשוט הזוי..כולם פה לא סבלו אותה הוא חושב לעצמו ..חכם גדול...איש בזוי רכלן ורע הוא ותום השולייה שלו..
מבחינתו שאף אחד לא ידבר ויתייחס אליהם זה מצב אדיאלי מבחינתו.
אז זה לא חרם? אולי אני טועה
לינור נראית היום כמו ספרנית מזדקנתלינור נראית היום כמו סומלייה
עם משימות כאלה זה לא ממש הבדללמה אין משימה?
ישלמה אין משימה?
חחחחחחחחחחיש
רק מחכים שהדיירים יעלו עליה לבד יבנו את הסט לבד יכתבו את החוקים לבד ואז יכשלו ויתנו לעצמם תקציב בסיסי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.