שרשור צבעים לבן

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
וזו קשת הצבעים שלנו../images/Emo171.gif../images/Emo173.gif../images/Emo174.gif

איזה צבעוניים אנחנו... תודה למוש על העזרה במציאת ההודעות "האבודות"...שימו
כמה כל אחד הוא עולם בפני עצמו... לילה טוב לכולם
http://www.anatweb.com/laylatov.htm

ufo11

New member
צבע ירוק:) הדבר הכי יפה בחיים הוא

שמחות. בהתחלה, נולד הילד.. מתחילים בבריתה, שניצלים, קציצות, כמה בורקסים... אתה לא מספיק לעכל את העובדה, והופ, יש לך בר מצווה ("ותודה להורי שהביאוני עד הלום")...יין, שניצלונים, כמה בורקסים... עוד לא הספקת לעכל זאת וכבר, אתה צריך לעכל את הכלה... נתחי עוף, שניצלונים... כמה בורקסים... לא שיש לי תלונות, הרי שמחות הן הקצפת של החיים... ועל קצפת, צריך לשלם:))) פרסומת ענקית! צבע ירוק זה הצבע של הבנק הזה:)

qt1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בבר מצווה של האחיין שלי

הוא התחפש לג'ון לנון וזה אומר שאין נאום תודה להורים ואין בכלל מלל בינו לבין הקהל... הזכרת לי את זה...

S E M 151

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

זה באמת הצבע האהוב עלי. רוב החולצות שלי הם בגוונים של אדום. התמונות בבית אני בוחרת אותם ורק אח"כ שמה לב שעוד פעם צבע האפרסק שולט. יום טוב שבוע טוב וחג שבועות הכי שמח שיש. אגב שבועות למישהו יש מתכונים מיוחדים - אני אשמח אחותי מארחת את כל המשפחה והיא צריכה עזרה שהיא תקבל בשמחה יחד עם רעיונות ומתכונים מעניינים.

qt1

New member
סם פתחתי שרשור../images/Emo172.gif../images/Emo173.gif../images/Emo174.gif

מתכונים , אני מקווה שיהיו שם מתכונים שלא מוכרים לך ותוכלי להתארח אצל אחותך עם משהו מאוד מיוחד וטעים השנה... יש לי ספר פשטידות אם זה עוזר. גם אני מאוד אוהבת את שבועות , חג כזה ישראלי עם שירים שמחים והרבה לבן... לא יודעת , חג כייפי כזה. לגבי האפרסק אני חושבת שזה באמת צבע מרגיע , אגב, אסתיה כתבה לך את ההודעה עם המשחק משהו עם קוביות וצבעים? לא היה כתוב למי זה מיועד, אבל היה כתוב לחזור אליה במסר בעוד שבועיים...

S E M 151

New member
../images/Emo24.gif

את נהדרת מקסימה. תודה על השרשור אני כבר יוריד משם את המתכונים. לגבי המשחק שאסתיה הציעה אני אנסה אותו עם הדר, יש לה עכשיו שלושה ימי חופשה ככה שיש המון זמן ביחד. ושוב ושוב ושוב המון המון תודה

למעלה