מוזרה הפתיחה של זה. ובעיקר הווילה מוזרה. מי תכנת את החרא הזה?! מתכנת בשקל...
מי את? מדוע יד מושטת לא פוגשת יד אחות? רגע, תמרה, ממתי את מולי? וממתי גרושתו של צביקה הדר פה? אגב, זוכרים אותה מהחממה? וידעתם שבמציאות היא עבדה ביחידת המחשבים? אליוטק, הבנתי. אשקורפ, טכנוסק, מלא חברות יש. מסכה... הם אשכרה מזכירים את הקורונה. יהיו סדרות מוזרות. הנה גילי. אניה בוקשטיין כזאת יפהפייה. למרות שתיזהרו, שמעתי שחברה שלה רוצחת. או שהן לא ממש חברות...
גם גילי יפה מאוד. כיף מאוד אצל סבתא, גרגיר תירס. המון אקשן, המון המון אקשן. ממש אשמורת פה.
איכס, למה את סוחבת אותו ב... יש גם דגם של שירה?
אני מעדיף את מושב תללי אגוז. מולי זה מולדת?
מי הילדה האסייתית? אגב, זאת שמדברת זאת ההיא מסברי מרנן. שחקניות אורחות נהדרות, ככה שמעתי.
די, נו, אי אפשר לבטל את הוולוג כמו אצל הפיג'מות?
אל תשכחו שיש גם לווייתן זועם!
מי שקורא לנכדה שלו מולדת...
ואת חושבת שזה רעיון טוב לגנוב לנינט את השיר?
כמה חברות אין לך?!
כן, אכן כך, הרצליה. אכן כך. את גרגיר תירס שלה, מולי. היא עשתה את האנחל פורפאבור!!!!!!!!!!!!!!! ידעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כן, ממש מגניב. הייתי מעדיף קלאודיו מקולומביה, אבל מה לעשות.
הוא צודק לגמרי, תראו, סגר שלישי. אין, אין, דברים הידרדרו. פעם פועל זר היה פועל זר, רם שגב היה רם שגב ולא רן, רן דנקר היה רן דנקר... דברים השתנו. היא פשוט מאוד חוששת שנינט תדרוס גם את הכלב הזה.
כן, כמה תמרה התקשתה למצוא חברות בלהקה? את התסריט לקטע אורי העלה. פופקורן, פופקורן.
זה לא היה הקליפ של דנה לב? היייייייייייייי מה הקשר לצעצוע של סיפור?!
קלואי, למה את צוחקת?!
תמרה, לא יפה לשחק אלוהים.
חמוד הרובוט. צריך לעשות עליו סדרה.
רגע, אז גם טלי אורן רובוטית? וכן, משם השם... יקראו גם לו גילי.
גברת, זה רן דנקר החדש. יהורם גאון משלי? אה... מוזר, לא יודע.
קלואי!!!!!!!!!!!!!!!! מה נטע? היי, תראו מי פה! הפסיכולוגית המעשנת בשרשרת מהאח הגדול! גם תמנה תהיה כוכבת נהדרת יום אחד. יום אחד. כשהיא תפסיק להציק לילדות.
אז בגלל הוא לא היה בפסטיגל השנה, די באגינג...
היא באמת אחלה שחקנית, תמנה. ריףףףףףףףףףףףףףףףףףף! הילדה הכי יפה במשעולי לב, אבל זה רק בגלל ששירה לא שם. אבל איפה השפוטה שלך, ריף? אוי אוי אוי, הפלמ"חניק שלנו. חוסן, כן, חוסן. בציר, מספיק עם השטויות.
מעוניין, בחור מעניין. אבל תיזהרי, הוא של... מה נסגר, באמת, נאיה משרתת עם נועה בצבא או מה? הוא מציאה גדולה, בחור חסון ויפה. לפופית ה... לא, תקראי לה לפופית הבטטה. מי זה צוקרמן?
טוב, אם את נועה עטפו... אה... חטפו...
אבא שלה, די עם אבא שלה, יש כמוהו ארבעה! כלומר, טכנית... כאילו... יותם, ותומאס, וזוהר ודני... ורן דנקר... כאילו, זה לא נגמר ממש יפה ביניהם. מעניין אם אבא שלה גם יבוא באמת ויהרוס לי את הבדיחה שזה רן דנקר. וגם את אימא של ריף (ורד פלדמן) נראה. לא שידוע לך?
צעצוע נחמד.
מה זה הפילוסופיה הזאת?
הנה זה מתחיל...
וילון. לא משנה לי מה, וילון! בתכל'ס מרגי לא הראשי, זאת גילי... היא הבעלים, הרצליה הבעלים. אל תשכחו שיש כאן לווייתן זועם. מוזר, מרגי. אם הוא לא ישיר את "הרקדן האוטומטי" אז זה לא שווה. ויש לנו שיר מקורי... אי אפשר "הזוג הזה"? כן, למרגי יש את כל הפונקציות האלה, תאמינו לי. לנועה יש יותר, יש לציין.
הרקדן נשאר דומם כמו אבן, אבן...
ביי, קלואי. אני אקרא לה קלואי.
יופי, גילי, מה כבר ישתבש...
מבט חולמני? יופי, אין לו סוללה.
ממש לא יהיה מוזר. ממש לא. בוא'נה, זה סירי אנושי... דברו אליו מאוד ברור.
ראיתי את צוקית... נחמדה? מזכירה את אימא שלה? חוסן פחות התחבר. אבל יש לו אבא קצת בעייתי. כן, תרקיד את נרי ליבנה. זה יעזור. טוב, מי לא מבין את חוסן, למה PPS נותן לו ל-ק-נא? ביי, קלואי. ביי, חברות של קלואי. בציר, סתום. לריף יש אחלה פמליה. לא טוב, גילי. לא טוב בכלל... כן, באיזה מופע של חנוך רוזן אתה לא היית השנה, PPS? בוא תספר לנו. אברהם קצת מצחיק כשהוא מנסה להיות קשוח. רגע, אפשר את המילון הזה למעפילים הולנדיים שמגיעים לארץ? חוסן, בחייך, מה זה, מאבא שלך המטורף?! מקווה שלא תתפוס רובה ותירה בכולנו.
נדפק. זה מעניין. מה יותר מהמם, תבני לה רן דנקר?! עומר חזן?!
הוא חייייייייייייייייי! הוא חיייייייייייייייייייי!
מי כאן...
הנה הפתעה.
אוי, הוא חי!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא חיייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!! לא PPS, דבילים, גבעון!!!!!!!!!!!!!!!! מי נותן לו נשק?! הוא לא השתנה בכלל. לא משנה כמה מחנות הוא ינהל ואיים הוא יעבור, הוא יישאר גבעון פאקינג כספי, אח של שרון פאקינג כספי ושל אריאל פאקינג כספי סילברררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!
תירגעי, תמרה וייס, מה יש לך?
מה אתה, יאיר נועם? מחפש קריפטון? ואתה לא מהעונות של הצבא בכלל.
היי, מרגי. ועכשיו הוא פחות רובוטי. זמן לשיר פתיחה? היא לא מקום ראשון אצלך, נועה נמצאת שם.
גבעון כספי, תיזהר, אתה שוב שוכח שיש פה לווייתן זועם.
קורה שזה מתחיל... אני חבר שלך...
יאללה, זרוק, זרוק ת'עגבניות.