שרשור פתיחה O-BOY

Roei152

Well-known member
מנהל
שרשור פתיחה O-BOY
מה זה ? להקת בנים מצליחה , מתמודדת עם האמת שהתקשורת חושפת , אחד מהם הוא בעצם בת שהתחזתה לבן בשביל להתקבל ללהקה , נשמע כמו סיפורמושלם לסדרה? אז כן, זה התמהיל המושלם , רק שזה קרה באמת ביפן .. להקת בנים יפנית מצליחה , התגלה בתקשורת שאחד מחבריה הוא בעצם בת ...
מה קורה בגרסה הדמיונית? עלמה נערה במצב כלכלי לא טוב , מחפשת דרך לעזור למשפחה שלה , ואינה יודעת איך..
במקביל הופעה של להקת הבנים או בוי המצליחה בישראל לכבוד יום העמצמאות 68 בבית הנשיא מסתבכת , כתוצאה מכך טל מפטרת את מייקל, אחד מהחברים .... עלמה שומעת שיש אודישנים ללהקת הבנים ,, אבל זה רק בנים , אז היא "עושה רותם ממשחק החיים" ומתחזה לבן ... הלהקה מקבלת אותה , מה יקרה שיגלו את האמת? , כל זאת בדרמה מוסיקלית מאת אורי גרוס, שתחממם לנו את החורף...
מי יהיה? הפעם רוב השמות , הם שמות ששמענו אותם הרבה ואפילו יותר מדי.. , אליאנה תדהר מלכת הילדים שלא תתן לשנת 2016 להיות האחרונה בתואר הנחשק, ודניאל גד שנשארו בערוץ הילדים לבד בסוף גאליס והועפו מהוט ע"י פלאשבק ... ..., מנגד לי בירן וג'וי ריגר שנשארו ביס ו והועפו מניקלודיאון ע"י כדברא , הסדרה שתבוא בעתיד... כמו כן גפן ברקאי שנשאר בבית ההפקה אותה הפקה , הערוץ אותו ערוץ , והפלטרמה אותה פלרטמה וגיא סלניק שחחוזר הביתה לבית שהביא גם את אליפים ... כממו כן שירן סנדל תבוא בהמשך לביקור....
דעת הצופה לפני הצפיייה כבר ברור שזה הולך להיות חגיגה בפורום , מצפה לבדיחות של יוסי שיהיו הרבה השוואות בין תום לדורי , זוהר לדני , ג'וני ליפתח ... מצפה גם לחפירות של מירי , ולקריאות של שיר "תום החמוד
" וכו..

panda0zombie

New member
כאן אני יודעת שכולם בפורום יצפו

או לפחות רוב הפורום.. ריק לא יהיה
אני חושבת שזה הולך להיות ממש מעניין.. הקאסט כבר מוכר ואני יודעת למה לצפות. בהתחלה אני אעשה השוואות בינהם לדמויות המוכרות שלהם אבל גם זה יעבור

בדיחות
למה אתה קורא לעצמך ג'וני, יפתח?! זה שם של האויב!
&nbsp
עוד פעם בחורה משקרת לדורי?!
&nbsp
אגב, אליאנה ולי נפרדו, לא?

הר לב לנצח

כשמו כן הוא. זה הרי המכלול. אחריו מגיע ג'וני, כמובן, או יון סער בשבילכם.

נצפה מחר. אגב, גם עומר דרור אכן יקפוץ לביקור, כפי שעידכנתי בזמנו.

עלק, ג'וני... מה יש לאנשים מהשם הזה?
הוא לא יכול להשתמש בשם של היריב שלו!
&nbsp
טוב, למזלנו הוא כנראה עדיין יהיה יפתח באופי.
&nbsp
אגב עומר, מעניין איך זה יהיה בהתחשב ביחסים המתחממים בינו לבין האקסית של מר בירן...

Roei152

Well-known member
מנהל
לצערי לא אצפה בסדרה
אם לא אמצא את הפרק הראשון עם כתוביות...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 1- מי יחליף את מייקל?

צפייה מהנה!!!!

טוב, לפני הכל רק שאלה קטנה
עלמה התחזתה ועל זה שופטים אותה. הכל טוב ויפה.
&nbsp
אבל על זה שטום באום בלהקת בנים אף אחד לא מדבר, נכון?! הוא יכול להיות שם חופשי!
&nbsp
טוב, אין כתוביות. אני לא מאמין על ג'וי. איך שמסלקים אותה מהחממה, ישר חוזרת לפשע. בושה (הנה הבדיחות שרצית, רועי). השוטר הזה היה דודו בזגורי... אבל בלי קשר, רציתי להגיד שהיום קראתי בביקורות על הסרט החדש של ג'וי ונלי שג'וי (שהם אמרו שהיה לה תפקיד ראשי בסרט "עמק" ותפקיד ראשי ב"ג'וני ואבירי הגליל"... אבל שכחו להזכיר תפקיד ראשי מסוים בסדרת נוער מסוימת) היא "אחת הכוכבות העתידיות של הקולנוע הישראלי".
&nbsp
עודד אמר להרים ידיים... גפן כזה מנותק. רגע רגע רגע, מה מה מה? ללי קוראים כאן "יון בר לב"? מירי קיבלה את מה שרצתה... הלוואי שאחד מהחבר'ה של או בוי יפיל את ביבי.
&nbsp
אני חושב שאני אמות על התפקיד של נלי. חולה על סוכנות.
&nbsp
הההההההההה! לעזאזל עם המייקל הזה! היה חייב להשתמש בטבעת שדומה למגן גאליסיה?! מה זה להוריד פאה לגנרל אמריקני?!
&nbsp
אורי, יואב, טמירה. מזכיר לכם סדרה אחרת?
&nbsp
טוב, חולה על נלי. חולה על טל קוטלר.
&nbsp
זאת ג'וי? והחברה שלה... המממ...
&nbsp
את הטבעת, מייקל.
&nbsp
שרות לאה גולדברג? בסנדי בר? רגע, אליאנה? מה היא עושה שם? רגע, זהר אפלבוים קשורה למיקי? סוג של מלאך, כמו תמיד... אבל יורקת. זה הדבר הראשון שאליאנה עושה אחרי גאליס. יורקת. יורקת את כל הדני, כל התובל שפיר, כל גאליסיה, הכל! הרחבת האופקים המוזיקליים? אני מכיר אחד שעושה את זה. כן, שבתון.
&nbsp
פששש... שרים לאה גולדברג בערוץ הילדים. יפה. התקדמו השבוע. רגע, מי זה זה?! זה... זה גיא סלניק?! אלוהים אדירים, אני לא מאמין. מחברה שהיום קיבלה קמפיין להלבשה תחתונה לזה?! כן רועי, גם זאת הייתה בדיחה על סדרה אחרת... וזאת ענת וקסמן? חרא של שם לבר.
&nbsp
חמודה היערה הזאת. עוד פעם דניאל גד מתחיל עם דוגמנית... אני מציע שטל תהיה ראש הממשלה. תראו אותה. פוליטיקאית מלידה. מייקל, אתה המודח, נא לעזוב את הבית. רגע! הם היו בשכבה ביחד?!
&nbsp
אני לא טועה, זה הבית של האח הגדול? או שאני סתם הוזה? לא אומרים "פאקינג ווייט האוס" לווייט האוס! אני הייתי עונה לסבטלנה שחי וגבות וליו"ר איגוד הפאות.
&nbsp
עוד פעם זמרת עם חובות? אורי גרוס מעתיק מעצמו. שוב.
&nbsp
היייי גיא. חבר להקה שרוצה לנקום על פיטוריו זה אף פעם לא טוב.
&nbsp
מתוקה ג'וי. ביטלס, הא?
&nbsp
חחחחח... כן, רק אברי יתקבל. אוי, חשבתי שיכול להיות שהוא יגמור עם גפן בעתיד... אם מצב הזוגות הוא כפי שאני חושב שיהיה, זה משאיר אותם.
&nbsp
לא שוב "אור גדול"... בחייכם... לא נמאס מגאליס? לתום נמאס... אין פלייבק? טוב, זה לא שהם ממש צריכים להיות קשוחים... אבל העקיצות יפות.
&nbsp
רק אברי מקבל פלייבק. בחייכם. לא יעזור, מייקל, אסי לא גבר.
&nbsp
ו... הטריגר. עדן, מכירה את זה כשעולה לך רעיון בלילה והוא נראה מעולה ואז בבוקר מבינים שהוא דבילי?
&nbsp
"אני לא מתנהגת כמו בן," אמרה דינה נבון שנייה אחרי שירקה.
&nbsp
תמיד חשדנו, ג'וי.
&nbsp
טוב, סה"כ יפה.

panda0zombie

New member
אז לדעתך
מצב הזוגות פה יהיה ג'וני-זוהר טום-עלמה ואברי-גפן? ואז מייקל ואסי בדד
טיפה הופתעתי מהלאה גולדברג.. אבל יפה באמת ששרו את זה. שגם הילדים מהחיים האמיתיים ירחיבו את האופקים המוזיקליים שלהם
כולם שם היו בשכבה ביחד
חובות זה די פופולרי בסדרות נוער

אז ככה
קודם כל, ברור שג'וני-זוהר וברור שטום-עלמה. ואברי יהיה עם גפן, ככל הנראה, ומבחינתי שמייקל יהיה לבד (לא מת על גפן! ועל הדמות הזאת גם כן) ואסי גם כן (לטום באום לא אכפת...)
&nbsp
אורי גרוס משתמש בהרבה שירים ישנים בסדרות שלו.
&nbsp
חובות זה יפה, אבל גם בשיר שלנו זאת הייתה העלילה.

panda0zombie

New member

גפן ואברי יהיה מעניין לראות
אני גם בטוחה שלטום באום לא אכפת שלא משדכים אותו למישהי
אלא אם כן יחליטו שרוצים לתקן את מה שנעשה לו בגאליס ולתת לו עלילת קהילה גאה טובה

Roei152

Well-known member
מנהל
אם לסמוך על המקור של מירי
שלפי המקור שלה גפן היא החברה של מייקל ..
אבל לפי מה שראינו , כמובן שדניאל תפס אותה .. כדי לשמור על תדמית דורי מלח הארץ ... שיוצא עם דוגמנית על , מענייין מה הדמות של שירן....
אפילו את מירן הוא לא הצליח לתפוס עד הסוף בשוברי , והוא אומנם תפס את ליהי שהם נראו ילדים , וגאיה גור הייתה דלוקה עליו...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
עוד משהו ששכחת לציין
דודו מזגורי שיחק שוטר כבר בשוברי גלים , הוא ויעל היו מאוד קרובים , קרבה של אבא ובת ..
&nbsp

זכרתי שהוא היה כבר שוטר...
קרוב לג'ינג'ית העקומה שחוטפת חיילים לעזה, מה?
&nbsp
פתאום עלה לי שאני חייב להודות לנואל ברקוביץ' על המצאת הביטוי "ג'ינג'ית עקומה"...

panda0zombie

New member
אז זה מן קטע עכשיו
שהסצנה הראשונה בסדרות היא בהווה ואז שאר הסדרה מראה איך הגיעו לרגע הזה יחד עם קריינות של מישהי עם קול מתוק?

יאללה התרשמות מהפרק הראשון

אז חודשיים אחרי עלמה בחקירה. מניחה שזה מגיע לקראת סוף העונה.
קשוחה עלמה.. סומכת רק על טום ברגר
גרפיטי בבית ספר בשבת להופעה של שבת?יופי בנות. כן זוהר מלאך בהחלט, ואז היא יורקת. אבל אליאנה עושה את זה בחינניות
עדן, תרחיבי את האופקים המוזיקליים שלך גם ללאה גולדברג
ממש הופתעתי לשמוע את הבנות עושות לזה קאבר. יצא ממש טוב
"סנדי בר" משעשע.
אז העסק בחובות.. של 400,000 ש"ח. זה הרבה.. חובות זה דבר די פופולרי עכשיו בסדרות
שיר יפה של הביטלס בקאבר יפה גם
איזה נוח זה שהמענק למנצח הוא בדיוק הסכום שהבן טובים צריכים
עדן חמודה אני בספק אם זה הרעיון הכי טוב שאי פעם היה. עכשיו עלמה מסובכת עם המדינה. הרעיונות שיש בלילה הם אף פעם לא רעיונות טובים
לעלמה תמיד אמרו שהיא כמו בן.. גם לדינה נבון
יפה על ההשקעה עם הבובות והשער המזוייף. היא בן די משכנע עלמה

אוקי אז מההתרשמות הראשונית אני יכולה להבין למה העיפו את מייקל מהלהקה. הוא די מטומטם ומנותק סך הכל. למה הוא לא הוריד את הטבעת למה
יון בר לב? אני רוצה להאמין שזו קריצה לימי החממה הטובים
מה זה השמות האלה? "טומי בוי" "מיוזיק בוי" והכי מגוחך "אינסטה בוי". מצד שני אסי הולך בטח להיות דמות קצת מגוחכת
אני הולכת לאהוב את טל קוטלר כל כך. היא לא משחקת משחקים. נלי תגר מלכה
עודד מנשה קפץ לביקור מיוחד בערוץ הילדים ביתו הקודם
אוקי הופעה חמודה ואז מייקל היה חייב להרוס את הכל. חמודים הבנים האלה
איזה מותק גפן דרור. יערה מקסימה. אז היא החברה ההתחלתית של טום
הCNN באו עד לישראל
וואו פיטורים פתאומים. מסכן מייקל כמו להיזרק בהודעה
"הפאקינג וויט האוס!"
נחמד לראות שהלהקה הזאת הם באמת חברים טובים ולא צבועים בשביל המצלמות
אוקי אז כמה בנים ששרים רע ואז עושים בושות לאברי המסכן (אסי אתה לא גבר)

אז אני אסכם בזה שנראה ממש טוב. רמת משחק טובה (קאסט טוב), נראה מעניין ומלהיב. נחכה להמשך

Roei152

Well-known member
מנהל
אז צדקתי?
תום ויערה הם הזוג של ההתחלה , ובהמשך הוא עובר לעלמה ? כמו שדורי התאהב ברונה?
ראיתי כבר בםורמואים שקורה משהו בהמשך בינהם ... אאבל עד שעהיה פרק עם כתוביות (יהיה מקווה בראשון , כתבתי לערוץ הילדים)
&nbsp

panda0zombie

New member
כנראה שצדקת

אני הייתי בטוחה בכלל שגפן וטום הם הזוג שיתאהב בהמשך.. אחרי הפרק הזה ברור לנו כבר שלא ושטום ועלמה יתאהבו
מעניין איפה זה שם את גפן

Roei152

Well-known member
מנהל
אז שוב דניאל גד הוא הנסיך של הענייה ?
מה קורה פה?-
טוב, הלוק שלו חתיך והוא מתאים לתפקידים כאלו...
אבל לא צפעיתי בפרק בגלל שאין כתוביות , אף לא פייר , כתבתי לערוץ הילדים , ענו לי שבראשון יסדרו את זה...
מקווה , ואם לא אז מקווה שיס יעלו את הפרק עם כתוביות ביוטיוב שלהם...

Roei152

Well-known member
מנהל
אז הצלחתי להשיג פרק מנוגש....
עם כתוביות שסיפרו לי את הסיפור לפחות , למרות שבחלק מהפרק לא שמעו כלום , אבל עדיף...
סדרה שעוד צ מוקדם להגיד אם אני אוהב אותה או לא .. מה שבטוח ""יון בר לב " אם הוא וזוהר יקראו זה לזו בשם המשפחה, זה ירתייח את מירי..
עוד טעות של מירי , שאני צצדקתי , גפן היא חברה של תו. ם , מה שאומר שכאשר יהי משההו בינו לבין עלמה ויהיה משהט .. זה יהיה בהמשך...

למעלה