שרשור פתיחה -O-boy 2

Roei152

Well-known member
מנהל
שרשור פתיחה -O-boy 2
מה היה לנו עד כה? - הסדרה שהיה הרבה בלגן סביבה , חזרה לאחר שהבלגן הסתיים בשני לאחר הסיבוב הראשון שהסתייים , לאחר קרוב לשנתיים , הגיע לנו פיצוי , ולכן הסיבוב השני נפתח תוך שבוע לסיבוב הראשון..
הסיפור נפתח שלהקת או בוי מופיעה לכבוד 68 לישראל, אחד הבנים בלהקה , מייקל (בתכנון מראש עם מנהלת הלההקה טל ג'ינפר קוטלר ) "בטעות" מעיף את הפאה לגנרל האמרקאי , עקב כך הוא מועף מהלהקה , ומתקיימים אודישנים ללהקה , מי שמתקבל , הוא בן שנקרא בן "האומנם ? מאחורי בן מססתרת נערה שהתחפשה אליו בשם עלמה.. עלמה הזאת מתחפשת אליו , כדי לעזור לאמה כלכלית... בתור בן היא מתחברת ללהקה ובמיוחד לתום , שאף מתאהב בה בתור הגרסה הנשית שלה , אותה גם יוצא להם לפגוש. עלמה לא נענית לחיזוריו של תום משתי סיבות : א יש לו חברה נוצצת , דוגמנית כראוי לחתיך השרמנטי של הלהקה ,- גפן דרור וב. היא חוששת שלא יסלח לה לעולם, שיגלה את זהותה האמיתית ... במקביל ג'וני חבר הלהקה הראשי פוגש את החברה הכי טובה של עלמה , זוהר , ומתפתחת בינהם אהבה עם עליות ומורדות , בעיקר על רקע הסוד של עלמה ..
בסוף הסדרה עלמה וזוהר מחליטות ביחד לגלות את האמת לבני זוגן , אך אצל זוהר קורה מקרה איימי ,והיא מגלה שהאקסית של ג'וני- סיוון קינן - חזרה מחו"ל , ואצל עלמה הסוד מתגלה , רק שבמקום נשיקה מתום , היא מקבלת כאפה מאולטל..הא
נשאר עדיין פתוח :מה זוהר ועלמה יעשו עכשיו ? ג'וני נראה שמח מחזרתה של סיון , האומנם? מה אולטל תעשה עם המידע שבעצם חבר הלהקה הפוופלרי ביותר , הוא בת? , תום יחכה לעלמה או שמרוב אכזבה יחזור לגפן? , ומתי הסוד יתפוצץ?
מי יהיה ? : ג'וי ריגר , אליאנה תדהר, דניאל גד, לי בירן , נלי תגר ,טום באום וכל הקאסט מהעונה הראשונה ..
דעת הצופה לפני הצפייה : אני בהחלט מוכן ומזומן לעוד מנת או בוי יותר גדולה , לאחר המנה הראשונה אך קטנה , של העונה הקודמת, אז יאללה בלאגן!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 26 -כל הבאזז

או בוי 2 מתחילה עם קטע אנימציה ראשון לדרמה יומית ישראלית שראיתי מאז הפיג'מות ...
&nbsp
&nbsp

הכול בגלל רועי פעם, רועי המציא עלילה שיולי הייתה חברה טובה של איימי. ושליביאנה ביחד. בפועל הוא ידע ששוב תבוא לליבי חברה מחו"ל והוא רצה לפגוע בו שוב! אבל הפעם ליטמן לא יבוא! בכל אופן, מחצית חדשה... מזל טוב לליבי, אגב. אז ההודעה שהתקבלה זה לטלפון של תום. אלוטל לא מרגלת אחרי עלמה. אלוטל מחמיאה. ובאמת, מי זה כל העולם לידה... ונלי מחקה יפה את ג'וי. חייבים להתייעץ עם אלוטל בכל. ג'וני, אתה לא יגאל בשן. איזה שיר יש עם השם של זוהר? תשאלי את עלמה, היא מנוסה במצב הזה. יאללה, מתי גפן חוטפת עוגה בפרצוף? וזוהר וברטה. רופאים ללא גבולות הם אנטי ציוניים. אה, מעניין. איימי? יש לו בעיה בפרידות. נועה קירל ורננה, מוכר? נלי נותנת משחק וגם ג'וי לא פראיירית. טוב, היא יכולה להיות איתו בשקר... כן, עניינים. כן, ראינו את זהר, היא עשתה רשף. אאוץ'. יש אימוג'י חדש של או בוי אגב. תום, זוכר את יולי...? אז פיצלו את העלילה לשני אירועים. מייקל וסיוון. אבל ידעת שהיא עשירה מהמחנה ויש לו בעיות בלהיפרד... עצוב. אבל היא רגילה לכלא. אז זוכר את יולי? אגב, אני מניח שתום יבין שאלוטל שלחה את ההודעה בגלל הניסוח. החממה. ביאכטה. למה הם לא בודקים לפני עם מי מדברים? ובן טוב. קול. יאכטה. על שמה. בן התעשת מהר. עוד פעם עובדים עליך עם בחורה. הקול בראש... תרביצי! לא רוצה נריטל. כן, עלמה דפוקה. בטח, זוהר. עדן היא החכמה. העלמה הזאת היא בן, נקודה. אגב, זה השילוש הקדוש של אלוטל. אבל נועה גנבה את כל הבאזזזז... אלוטל מממנת את סנדי? כנראה בגלל זה עלמה תיעצר. סיכון. או חלום. זוהר, חכי עד שהמערה תתמוטט. אוי, למה הוא צריך? היא בפסטיגל. החממה, יומני וגאליס התאחדו בספינת שוברי גלים. שירן התבגרה. אני כמעט בטוח שהוא אמר את זה על רונה... בטוח. גם אותה תסריטאית. כן, זהר. שיט. זה מה שקורה כשמשתמשים בסוללה לשניים. לא עוזר? אלוטל יודעת הכול. זה בסדר, הוא רגיל לבחורות שנוסעות לחו"ל ולא נפרדות. זהר, לכי לעלמה. היא רגילה לזה... מה עבודה? מצלמות... אין ערוץ 2. פסוקה של אלוטל: ותתן עלמה עדות שקר, ותשפטה אלוטל. ותבכה עלמה ותרא את זהר, ותאמר לה השוב חזרה חברה מחו"ל?

Roei152

Well-known member
מנהל
יופי , יוסי
שאתה יוצא כדברא , אתה אומר "יצאתי כדברא" , ושאני יוצא כדברא , ואתה שם לב לזה , אתה אומר שזה "בגללי" ? חבר טוב אתה .. אפילו אור ונעמה חברות הכי טובות..

אצלי אין אינטרס סמוי... עם ליביאנה אתה יצאת כדברא ושיר טעתה. אבל כאן זה פשוט מעליב שאתה גרמת לה ללמוד מאיימי.

Roei152

Well-known member
מנהל
צדקתי כפול לגבי ליביאנה
כדברא או לא כדברא? מיד אחרי או בוי , אנחנו נכנסים לסדרה השניה שלהם..
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
אורן ואני כועסים עעל הפרק הזה
מכאיב מאוד לאוהבי דניאללי , תום ועלמה , אולטל מאוד לא רחומה .. יופי , אולטל..
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
אורן ואני בסיבוב הראשון
אהבנו את הכיוון של נסיך שמחפש את הסינדרלה שלו, לא זוכר? זה היה הבסיס גם לאהבה כלפי דניאללי

Roei152

Well-known member
מנהל
ואתה בעצמך דחפת את ליטמן בתגובה שלך
יש לי חדשות בשבילך , גאיה לא תבוא לסדרה הזאת, מקסימום אצל אורי היא תנהל רומן עם החבר הכי טוב של תום במחנה..

שיר m

Well-known member
וואי וואי
איזה סוף דרמטי
&nbsp
הראש של טל קוטלר עומד להתפוצץ

Roei152

Well-known member
מנהל
שימו לב
הסיבה לכך שהעליתי את השרשור היום , קשורה בכך שמחר (שני) לא יהיה לי מחשב טוב עד הערב ..

dar dahan

Member
אלוטל פסיכית :-O
מסכנה יש לה פיצול אישיות כמו לאתם יודעים מי, כל מי שמכיר את ג'וי בסוף מפתח פיצול אישיות באיזשהו שלב :-O
אבל רק בתנאי שהוא מנהל

&nbsp

פרק 27- אריק

אז מה יקרה אחרי הסחיטה של אלוטל?
&nbsp
איך זוהר תגיב לבגידה של יפתח עם איימי? אה... ג'וני וסיוון? (כולנו יודעים איך!)
&nbsp
איך תום יגיב למה שקרה?
&nbsp
ומי הכוכב שבא אלינו?

אל תדברו על זוהר, אל תדברו
כן, אלוטל יודעת ה-כ-ו-ל. היי, היי, תגידי ברוך שלא עשני אישה!
&nbsp
את עושה איזה פשע... היא גמדה?! בואי, היא יותר גבוהה מעדן. אלוטל אלת מלחמה...
&nbsp
מי בחר בשיר הזה? מעניין אם זה באמת המשפטים שהיא נתנה להם. תום מכיר את האקסית. למה, שבן יישאר, הוא מבין בדיוק מה הקטע. אז ככה, זהר: לג'וני יש בעיה. הוא לא אוהב להיפרד כשבנות נוסעות לחו"ל. עכשיו, לפעמים זה קורה שהן חוזרות. וקורה לפעמים שהן עשירות ומתנשקות איתו. נו, ככה זה איתן. גם עם אלה לי.
&nbsp
תתקשר, תתנצל. לך תדע מה יצלצל פתאום. אתה יודע... זה לא ממש... לא חשוד? לא חשוד קצת?! אה, גפן. התגעגעתי אלייך. יערה נראית מבוגרת יותר מדניאל. משום מה הם באותו הגיל...
&nbsp
לא, ממש לא סתומה. חכמה מאוד. מזכירה קצת את גאיה סבן. טוב, אולי תדיחו אותה? אתם בבית האח... תרגיע כבר...
&nbsp
טוב, מזל שגפן לא שרה באמת. אם כי רותם סלע שרה יותר גרוע ממנה את שירי מימון.
&nbsp
"להפסיק לשים את השיר הזה בכל מסיבת פרידה". גוון הקול של עלמה נעלם? לא, בלרינה זאת סדרה אחרת. טוב, הוא התנשק עם אינה בקלמן. יותר שווה (אבל אביה חיסלה אותה). עדן תסביר לכן מה אתן אמורות לעשות עכשיו לפי הסדרות.
&nbsp
צריך יותר סצנות אברי-מייקל. מה היה רע לך עם ליהי, עם נואל... עכשיו גם עם לירון תכף... אח של שירה... שאברי יגלח קודם שיער ואז נראה איך בנות יגיבו.
&nbsp
'איך שאני מכירה אותו'. כי היא כבר מנוסה. נכון? היא כבר מבינה מה הפאקים שלו. שאלת, זהר? אז הנה...
&nbsp
נכון.
&nbsp
בטוח, מייקל? יופי, תהפכו לחברים. תזכור שהוא היה חתיך בפשע לפניך.
&nbsp
עדן כבר גדלה מאז. אולי מתי? יונתן? עכשיו, באמת, תגידו לי באמת: מי כפולה יותר טובה? נועה או ג'וי? מה הכוונה כל אחת אחרת? דברו במופעים, חבר'ה, דברו במספרים.
&nbsp
מכל החבר'ה שיושבים בבר של סנדי, בסוף היא תסגור את החובות. אל תדאג, זהר תשלים לך. ואל תדברו על קוונטים ופילאטיס. זה כבר אצלי... או שסיוון תשלים לך. גפן חובב בלונדיניות. ואם אתה אח של שירה לוי, איך אתה יוצא עם שירן, בת דודה רחוקה שלה? ולמה גם עם לירון? הבחור פשוט עבר על כל הבלונדיניות המפורסמות בארץ. אני לא אתפלא אם הוא זה שחימצן את תמר בניגוד לרצונה!
&nbsp
זה אחיו התאום של בן בן. הוא מפשל את זה. אה, לא. היא פישלה את זה. למה היית חייב כנרת?! למה?! שום דבר טוב לא קורה שם! תשאל את ג'וני!
&nbsp
בטח זרים... כולם באים מפתח תקווה. עיר שלא קיימת משמשת מקלט לדניאלה לוין ולבן.
&nbsp
אולי היא מחפשת את זהר... אני לא מבין, מכל המקומות בעולם, הן החליטו לצאת למקום היחיד אליו יש הכי הרבה סיכוי שהם יגיעו?! נראה לי אסי זומם עליו. אה, גם אתה חושב שהוא קוף? אה, סאב. רק תרחיק את הצל מנלי.
&nbsp
קאבר נהדר. צריך שסנדי בר האמיתית תבוא לפה.
&nbsp
מגזין אופנה. כמו שחשבתי. דברו כמה שאפשר.
&nbsp
פתח תקווה עיר מאוד מוזיקלית, שמתי לב.
&nbsp
חובב בלונדיניות שכמוהו. אבל זה יותר בריא מרדיפת קטינות. מה התחיל ולמה אתם שירי ויונתן? למה?
&nbsp
אבל היא ידעה מזה... לא?
&nbsp
פסוקה של אלוטל: "ברוך את אלוטל שלא עשיתני אישה. ואם עשיתני אישה, והחלטת שאתחפש לגבר, ברוך שעשיתני כרצונך."

שיר m

Well-known member
וואי וואי וואי
אז טל רק צופה בינתיים?

אריק נראה כמו... לא משהו. טוב בהתחלה הוא נראה כמו נדבי.

אז מה זה הולך להיות קבוע האריק הזה?

מה אתם יודעים, למייקל יש סיפור.

אפשר לדעת איך קרה שג'וני והחברה שלו נהיו סיפור? כי לפני שניה הוא לא רצה לשמוע ממך זוהר.

בהצלחה בנות. בנים. מי שלא תהיו.

למעלה