שרשור פתיחה- תאג"ד 2

שרשור פתיחה- תאג"ד 2

הסדרה הקורעת והמהממת חוזרת לאחר ארבע שנים של שקט! היו אנשים שהתגייסו לצבא וגמרו שירות עד שחזרו... מה יהיה? לאחר פציעתה של רותם, התאג"ד שלנו עובר לרמת הגולן, לטפל בפצועי מלחמת האזרחים בסוריה. לצערם, המקום כבר נשלט בידי הטנ"צ, שמתנהגים כאילו הם בעלי הבית. המממ... בעקבות אסון חבורה של רופאים עוברת למקום חדש ומסתכסכת עם הוותיקים... מוכר לי. בכל אופן, לכל זה מצטרף סיפור על אח של אחד מהחיילים החדשים, שנעלם בסוריה, ואולי קצה רמז לגביו מופיע פתאום. מי יהיה? דניאל גל, אור אדרי, שירה נאור, דין מירושניקוב, אורן פפיסמדוב, יניב זנבה, מיקי לאון, אינה בקלמן, קובי פרג', ארתור גירופנקס, הגר טישמן, מי-רן (חברה שלי!) מנקס, סאמר קופטי. מי מצטרף? דניאל ליטמן, דנה לב (כדברא), אמיר ח'ורי (החממה, פאודה), ג'רמי פנטו, דיויד ששוני, רן אטיאס, דור הררי (ביום שהאדמה רעדה), עדן סבן (ספיידרז). דעת הצופה לפני הצפייה: חיכינו מלא זמן, ועכשיו, כשרעות אלוש עסוקה עם חובשים אחרים שעברו למקום חדש, וכשארתור גירופנקס מחלטר גם שם, הגיע הזמן לחזור לסיפור האהבה של ליה ואוריין, ללהיטים של בן לולו, לטמטום של טטרו ודקל, לתמימות של פולצ'ק, לתחמנות של רונה, לביורוקרטיה הצבאית, וגם לראות איך רותם השתקמה מאז התאונה!

רשמים מהטריילר

ליה ורותם! &nbsp עומר! &nbsp טטרו מנגן. עדן מסתכלת. ומרסקת את הגיטרה. &nbsp בן לולו לא מתרשם. &nbsp ליה עדיין סטלנית. &nbsp בן לולו ומקרר עדיין רבים. &nbsp טטרו ודקל רצים. &nbsp רותם בטראומה. &nbsp ליה מריחה את הריח הרע. &nbsp עומר מעשן. &nbsp מפונים פצועים. &nbsp דקל שמח. &nbsp עומר לא שמח. &nbsp רונה יורה. &nbsp משהו נשרף... &nbsp טטרו ודקל... בקפיצים... &nbsp יש מים. &nbsp ליה קיבלה עונש. &nbsp יסמין לא שמחה. &nbsp סיפורה של שפחה? &nbsp יסמין כועסת. על עומר. &nbsp בן לולו מעורב עם מישהי של דור הררי. &nbsp עומר מתאבק עם מישהו. &nbsp חוגגים.

פרק 41- רוחות הצפון חלק א'

אז מה קרה לרותם? מה קרה לדניאל? ולמה כולם עוברים למקום חדש? בוקר טוב, אנשים מכובדים!

שיר m

Well-known member
זה רשמי

אני מאוהבת בדנה לב. &nbsp התגעגעתי לבן לולו! &nbsp קשה כל הזכרונות האלה מהבית חולים... ליבי עם ליה. &nbsp מוזר לי ממש ליטמן חייל.

יאללה, מתחילים!!!!!!!!

הוא לא יעזור לך, הוא חייב לנסוע להוריד את הטראומות בחו"ל, בפול מון ובבשבילה גיבורים עפים... פאק, כמה זמן עבר, באותה התקופה פגשתי את מיי-מיי ורק התחלתי לאהוב את אביה אהובתי. אבל למה אתה חולם על זה?! אפשר לחשוב שאתה ממש דניאל מהחממה בקריירה לאחר הלימודים. אה, רגע... זה... עכשיו הכול ברור. רגע, הם צילמו את תומר לזה? היי, רגע, זה לא בסדר, הם לא היו חברים טובים בבית האומנה... ביי, תומר קאפון. אתה לא עף בשבילה אז אתה כנראה לא גיבור. כן, אין לה עוד וריד. אבל אל תדאגו, היא כמעט מצוינת. פאק, אנשים שיחקו מאז עוד מלא תפקידים... כאילו, אני צריך לקנות את אסי/מיגל ואת לילי כפולצ'ק ובן לולו שוב פעם. אבל אפשר להפסיק עם המונחים המטומטמים? התגעגעתי לפתיח... ועוד יותר לשירה ומיי-מיי! כן! נכון, בונבון אמריקני וחברה טובה שלי שמאוד אוהבת אותי ורק אותי? אני אף פעם לא אהבתי את טטרו. תנו לה שבועיים, תנו לה שבועיים. אוריין המהממת. גם אני אוהב אתכן. פולצ'ק, לא להסתכל. ביי, מהממת. תשמרי על עצמך שם. וד"ש לאחות הקטנה שלך! זה לא ההוא מהפלטינה? יהיה מצחיק כשעידו ברטל יגיע. היי, רונה! אבל אני מניח שהיא עדיין מזיינת את זהבי בסתר. טטרו, באמת אידיוט. תן לנסיכה שלי לישון. לא לא לא, הכול כלול ימשיך! דין נראה מוזר... שהיא פנטזיה מליפיקית? יפה, ליה. ציטוט מדהים. תשתין בכוס! האם שמעתי את הקול הנפלא של קובי פרג'?! לא משנה. אוי ואבוי, אני מרגיש שחזרנו לעונה 2 של כדברא שוב. אני הצעתי לאינה לנקום בליטמן כאן, היא לא שללה. אני תמיד רציתי שילך, אבל הוא לא עומד ללכת. איזה באסה היה אם ביבי היה מפסיד בבחירות והתמונה לא הייתה רלוונטית? זה כזה מוזר לראות אותם. תאג"ד זה מין מגה חיבור בין סדרות, כמו שהיה בקיבוצניקים. הישנים הולכים. כן, הוא תמיד נוטש. כל סדרה. דנה נראית בוגרת פתאום. תיזהרי שלא יטביע אותך במים. זה יכול לקרות. כבר קרו מקרים. טוב, אם דנה מתפרסמת לי יש תמונה. ולרועי אין כי הוא איחר. איזה הזוי זה שכשתאג"ד התחילה בקושי הכרתי את דנה. אבל עכשיו תיכנס ביניהן מישהי. אני אמרתי שיטביע אותה. אין לו בקבוק? או, בבקשה. עדיף. נו, בחייכם. נמרוד חכים... זה אח של... למה אתם משתינים על ה... אני חלמתי להשתין על ה... יחסית למליפיק שוחה לא רע. יסמין מדוכאת יותר ממה שאביגיל הייתה... נקווה שפה לא תגידו רות רות, במקום רות, רות. מי שכח את המסמרים על הכביש?! בטח לא עם הקורונה. ניסים הוא עיראקי? בוא נשחק טאקי... ואולי נאכל גם סופלקי... בוא'נה, מה קרה לשיער של קובי?! פיקאצ'ו, נו. אתה לא ראית ערוץ הילדים, זהבי? לא ראית? היו אחלה סדרות שם. אליפים והפיג'מות ו... היה גם אילת, והשמינייה (בלי הדור הבא), וגאליס... רגע, גאליס כן ראית? לא משנה. ניסים, אתה נהדר. כן, ואת יודעת מי הוא?! את יודעת עם מי הוא עבד, עם מי הוא שיחק... שיחזיר את פיצולי האישיות שלו. אני מרגיש שפיקאצ'ו יצטרף לטרזן... טוב, ניסים, אחרי שהשגחת על עודד, מה זה בשבילך כלב... אני מרגיש שיש כאן בדיחה על מאיפה היא למדה לתקן רכבים. או על זה שאם היא תפגוש את ניסים אז הוא נשוי לאימא של חבר שלה לשעבר. בערך. לא, רגע, אבל אתה לא יכול לבוא ושוב להיכנס לחדר של אחותך החורגת! וכן, ליה לא אהבה את זה. מסיבות מובנות. כי עכשיו ברכב מאוד צפוף. איזה מוזר זה לשירה בטח. איזה מוזר זה לכולם. אבל די עם המונחים המסובכים! לא, החבר החייל לא פה. אלא אם משהו מתחיל בין ליה ורותם, אז יהיה מוזר. אבל הבונבון שלי תמיד דואגת למצב של כולם. אני לא זוכר את הסצנה הזאת בצפוף... רונה שלי הו רונה... לא נעים שרונה המפקדת. ועוד יותר לא נעים שגם פה יש ותיקים שעושים בלגן. אני מצטער, בונבון קטן שלי. אני אוהב אותך מאוד, אבל את פה בסרחה. עם אחיך החורג. והמליפיקית המפקדת. אוי ואבוי. תתביישו לכם. בעיקר אתה, טטרו.

הייתי שמח שתגיבי תגובות קצת יותר ארוכות!

זה מה שמגיע לבן אדם שפגש אישית שתי תאג"דניקיות.

שיר m

Well-known member
יש לי מה להגיב אבל

עד שאני מגיעה לסוף ההודעה שלך אני נשארת רק עם

רשימת שחקנים מלאה

במודגש- שחקנים שעוד לא ראינו. &nbsp שירה נאור (מוזכרת ראשונה!!!!!!!!!!!!)- ליה. &nbsp דניאל ליטמן (מה זה פה, צפוף?)- עומר. &nbsp אור אדרי- בן לולו. &nbsp דנה לב- יסמין. &nbsp דור הררי- בועז. &nbsp דניאל גל- רותם. &nbsp יניב זנבה- דקל. &nbsp אורן פפיסמדוב- טטרו. &nbsp אמיר חורי- אמיל. (חברה שלו יודעת?) &nbsp דין מירושניקוב- פולצ'ק. &nbsp אינה בקלמן- רונה. &nbsp קובי |מלך| פרג'- ניסים. &nbsp הגר טישמן- אגם. (איך נפלת, את היית הנורמלית בזומזום) &nbsp ארתור גירופניקס- מקרר. &nbsp מיקי לאון- זהבי. &nbsp דיויד ששוני- שושנה. &nbsp ג'רמי פינטו-ברדוגו. &nbsp עדן סבן- עדן. &nbsp זאק פקיאל- אשר. (איפה דנה מחינוך כשצריך אותה?!) &nbsp דניאל רובין- טורו. (לא, לא דניאל רובין מגאליס) &nbsp מי-רן "מיי מיי, חברה שלי!" מנקס- אוריין. &nbsp לאנה פאהום- עיישה. &nbsp בתפקיד אורח- תומר קפון. &nbsp שחקני משנה- עומרי טהר, עוז וידל, קרן זילברמן.

פרק 42- רוחות הצפון חלק ב'

אז כיצד החובשים יסתדרו במקום החדש? &nbsp איך הם יסתדרו על הגבול הסורי? &nbsp מה עם רותם? &nbsp אה, ומה הקטע של עומר?

שיר m

Well-known member
מעולה

רותם!
סליחה עומר, סליחה אגם, אבל יסמין ובן לולו כל כך מתאימים... אני אחכה בסבלנות. ליה
אמיליו! חמוד היית וחמוד נשארת. מה קורה שם... השרשרת... אז בגלל זה הוא יחליט להישאר.

אב"כ!

רימון! זהירות! לצאת! &nbsp אה. זה. הכבשה השחורה של יורם לוינשטיין, וזה עוד במחזור של לידור, ניב, ליהי, גל ויעל. וזה, שלידו, הוא גם קשור ליעל, אבל הוא בכלל למד בניסן נתיב עם ההוא מהאירוויזיון, המליפיק שהוא עובד זר, הנחמדה מאילת, החבר של ליהי והאופנוענית המסתורית מאשמורת. במילים אחרות, אולי ליהי ורועי האחראיים לכל העניין פה. חבר, הוא יפגע לך בניב. והיא אחותה של ניב. וזה שבא עכשיו בכלל קשור לכל הסדרות. אבל הוא אחיה החורג של זאת שדיברה. &nbsp תעזור לאחותך החורגת, חבר. כן, זה הוא, הוא עושה לך זובור צבאי. תיזהרו, שלא יתפתח לטנ"צ טפילים בעין. &nbsp למה המתוקה שלי אדמומית? אה, היא במחזור. כן, באמת למה את... כל הצעקות של שירה מזכירות לי את דניאל הבת. כן, אחותו החורגת, אמרתי. &nbsp רגע, הוא אמנם קיבל צל"ש אבל הוא היה הקורבן שם. בגלל שסבתא שלו, סבתא ננולי... אתה לא קוטע באמצע ההסבר! &nbsp כמו שאמרתי, סבתא שלו, סבתא ננולי... אבל הוא היה הקורבן פה, עומר! &nbsp שיר מצפה ליסמין ובן לולו. אני מחכה שאמירה תחזור. אגב, ליסמין ובן לולו תהיה יריבות נהגים. ואת משיר האקסים! לא? ולא יצא לך להיט עכשיו שנושף בעורפו? לא, דנה, פלמ"ח זה ערוץ אחר, זאת חברה לשעבר של אשר. יריבות הנהגים מתחילה. &nbsp לא-מליפיקית. לא-מליפיקית. מעניין אם בניגוד לספיידרז כאן היא תלך לאתיופי. דקל, אולי תלך לבוזי ותתלוננו על היחס. ואז גם תגיד שלום לשירלי! אני לא יודע למה אני כל הזמן חושב שזה פיצול אישיות של קובי. &nbsp רונה הייתה פחות נעימה בעונה הקודמת. נמרוד חכים מהשלט. חשבתי שככה התאג"ד יכיר אותו. &nbsp דע לך, ניסים, שפיקאצ'ו בעברית זה "עכברק". צ'ו זה צליל ציוץ עכבר, ופיקה זה צליל ברק. רק תעשה טובה ואל תאכל לו את האוכל כמו שאכלת לאילן את המזון לכלבים. ועכשיו אני מרגיש מני פירה. חכה חכה, כלב. אתה הסתבכת. &nbsp יום יבוא והוא יצטרף לטרזן וגם למני שלנו... פתאום קלטתי, זה מפגש בין דורה לג'ורה. הפעם היחידה שזה קורה... כן, ניסים! ואם לכלב הזה יש כלבת?! &nbsp תגיד תודה שלא ראית ג'ירפה וחטפת ג'רפת. או חצב. &nbsp הו... תראו מי זאת. האישה והפתגמים. וההוא מהתחנה שמטריד אנשים. אתה מקנא, מקרר. אני חולה על אגם. חולה עליה. &nbsp זום זום זאת אגם. אבל הנה החדשים. מה לעזאזל... עזבו את הדיבוב, לא יצליח לכם. אבל שירה כרגע יצרה MEME! היי! למה אתם לא משרתים את הבונבון שלי?! &nbsp זרזיר הש"ג? זה פחות נחמד. מי זה? &nbsp מקום מפחיד. &nbsp מי הרופא? או הו. תראו מי זה פה. החבר של הבת של הח"כ... וגם הוא חייב לו על זה שהוא הציל לו את הממלכה. בין היתר. לאמיליו יש קשרים בחלונות הגבוהים. וגם ניסיון עם זליגות של מדינות ערביות. תגיד לאמיליו שאתה ימני, אבא של חברה שלו תעריך. טוב, הגיע הזמן. &nbsp כן, הוא מתחרה. &nbsp המון פציעות. לליה זה קשה, בזמנו היא לא הצליחה להציל מישהי שדיממה בגב. אבל זה ממש, ממש, ממש קשה. אגב, אם תומר היה ממשיך לעונה הזאת אז שוב הייתי יוצא כדברא, בגלל גאליוסי. אשר, כולנו יודעים שאתה קצת... כזה. בסדרה אחרת. &nbsp אותך לניב! היא תגיד לניב! &nbsp אז מה החשיבות של התליון הזה? אוי... טוב, אתם יודעים מה זה אומר לרגל שלו... &nbsp אל תריבו, נו... היי, מסוק! &nbsp רותם! היי, יא כמעט מצוינת אחת. שאני אבין, ליה-רותם? אין לי בעיה, שתיהן התחילו בגאליס יחסית... &nbsp מעניין. אולי אחיו התאסלם.

למה לא? ב"חטופים" היה את הקטע הזה

שהדמות של אסי כהן נחטפה לסוריה והתאסלמה, אז אולי גם עם נמרוד?

למעלה