שרשור פתיחה - כראמל

Roei152

Well-known member
מנהל
מה יהיה ? - סדרת טלויזיה ע"פי סדרת ספרים מצליחה מאת מאירה ברנע גודלברג שהיא עצמה עיבוד ישראלי לאגדה מוכרת "החתול במגפיים" , שלישית אחים יתומים מקבלים בירושה טבעות קסומות (נשמע מוכר משהו) , שלושת הטבעות מכריעות מי יקבל כל חלק בירושה , האח הגדול - אל אל , יורש טירה , האח האמצעי , גול , יורש מפעל מכוניות , והאח הקטן רובי , יורש חתול.. בהתחלה רוביי מתרגז , אך שהם עוברים לטירה , מתגלה שהחתול , כראמל , הוא לא סתם חתול , הוא חתול קסום שמדבר בשפת בני האדם, הופך לבלתי נראה והופך אבנים לזהב .. שלושת האחים שעברו לטירה , עם מילה האם המאמצת שלהם, ממתמודדים עם סוכנת הבית שלהם גברת בלום שזוממתת על הירושה בעצמה ...
מי יהיה? אסטמבל של שחקנים צעירים כמו יונתן בר אור , עומרי לקס, מאי קורץ, ליר עיסא, ליאן בן ישי , לצד שחקנים מוכרים כמו אפרת בוימלד , לירית בלבן , יובל סגל, הילה הרוש , אודי גוטשליק..
דעת הצופה אחרי הצפייה סדרה מצחיקה והזויה קצת , אך דרמה טובה שאם אהבתם את ג'ינג'י , היא מושלמת ....

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 1 - התיבה המסתורית
אאז הירושה מגיעה והררפתקה מתחילה ...,

Roei152

Well-known member
מנהל
סדרה קסומה , פשוט קסומה ..
רוח הספר לגמרי עוברת בסדרה ....
כראמל מתוק לגמרי
אל אל קורע אותי משום מה יותר מכולם

YossihNew

Well-known member
מי המספר? אה, זה כאילו כראמל.

הוויכוחים כמו תמיד. איך אפשר לקרוא לאל-אל קוף? מה קרה למסרק?! גולללללל!!!!!!!!! מה קרה לחולצה?! גוללללללללללל!!!!!!!!! ואיך הגיע לפה הכלב?! גול, אני אהרוג אותך!

אפרת כזאת אימהית. אני מנסה להשוות בין "קוף" ל"שימפנזה". משהו מהם זה מילה לא במקום ומשהו מהם זה משפט שלא אומרים...

הרכבת לטירה. רמז מעודן. כן, גול יודע להירדם. ולאכול המון.

ליר קורע אותי מצחוק. שלום דויד פרנקו הצעיר.

בספר הם צפו בכדורגל. אבל כן, גול ניסה להגיע ככה. העיצוב ממש יפה. גול ממש מצחיק. וליר עושה את זה ממש מצחיק. חבר'ה, לא מאיימים על בריסטה עם אספרסו. מי אלו האחים לבית ג'רום? אה, אתם.

גוללללל!!!!!!!!!!!! מה זה לתחבל?

אפשר לראות שמאירה היא פוטריסטית בנשמה. זה בדיוק הארי פוטר. ידעתם שיש שם גם בית חולים על שם הקדוש מנגו? מעניין מה יהיה עם משפחת ג'רום המורחבת. לא בשיער! בנעליים, בנעליים. לא הייתי נוגע שם. גול, תן אותם. איככככככססס... כן, הוא הסתיר אותן שם. הטקס. טקסי טבעות, אתם לא מכירים? המבט המזוגג של גול...

גברת בלום! יפה מאוד.

מעניין איפה המגילה ולאן היא הלכה. (אני קראתי, אני יודע. ובכלל זה ברור בלי קשר) אבל איפה ספ לטקס? מעניין אם עכשיו יהיה הקטע של... בדיוק. נאמן מאוד למקור. מה אתה קורץ לטבעת, גול? אגב, בספר אם אני לא טועה רובי "נעקץ" מטבעת אחת והיה לו ברור שהוא צריך את הכחולה. מעכשיו, אל-אל, אתה כדברא. לא. סליחה. המפעל זה הכי לא מגניב בעיניי. הטירה זה הבית, כראמל זה כראמל. מפעל מכוניות? מה זה מעניין בכלל?! גם מאירה אלרגית לחתולים. אבל איפה המגילה... ואיפה ספ?!

הנה היא. יופי.

העיצוב כזה יפה. אבל אין עוד וילות? אפרת מאוד אימהית.

הם... משרתים. אני לא מאמין! מורן14 לאב רונית 4אבר! אה... ספ, בוודאי שספ. לא אמרתי כלום. לא, נורא יפה לה השיער פשוט... איזה פחד עם גברת בלום. בהחלט מה זה השטויות האלה. גברת בלום עם פוטנציאל ממ. המון פוטנציאל. אני לא זוכר למה אי אפשר לפטר אותה. ארתור ג'רום עשה איזו טעות ובגלל זה אסור לו לפטר אותה. אוי, הלנה. איזה יופי. למרות שאיך זה יצא מזה, נשגב מבינתי. גול, אחורה פנה. הוא באמת עוד יותר מישמח.

גול מצחיק אבל אל-אל יותר יפה ויותר מתאים להלנה.

כן, המראה. אל-אל. זה חשוב. אבל גם הבחורה חשובה.

כן, המיטה חשובה מאוד.

כמה רחוק אתה מוכן ללכת, רובי? שבראשי תיבות זה יוצא כראמל. יש עליו, על כראמל.​

Roei152

Well-known member
מנהל
. מעכשיו, אל-אל, אתה כדברא
חיכיתי לזה לאיזכור של כדברא אצלך...
אגב, בספר אם אני לא טועה רובי "נעקץ" מטבעת אחת והיה לו ברור שהוא צריך את הכחולה
נכון , צודק.. זוכר גם משהו כזה..
אני לא זוכר למה אי אפשר לפטר אותה. ארתור ג'רום עשה איזו טעות ובגלל זה אסור לו לפטר אות
לא נראה לי שבכבספר כתוב משהו..

YossihNew

Well-known member
רשימת שחקנים:

יונתן בר אור- רובי ג'רום

עומרי לקס- אל-אל ג'רום

ליר עיסא- גול ג'רום

מאי קורץ- הלנה בלום

אפרת בוימולד- מילה

לירית בלבן- גברת בלום

יובל סגל- ספ

אודי גוטשלק- צ'אנג