שרשור פתיחה- כפולה 3

Roei152

Well-known member
מנהל
שרשור פתיחה- כפולה 3
מה יהיה -נועה במצב סבבה , היא בזוגיות מאושרת עם שחר , חוץ מזה שהיא עדין מתלבטת אם לספר לו את האמת על ליבי ושהוא יכעס קצת , יעמוד לנסוע לחוות האהלים שלו , יבין שבעצם זו היתה היא ויפתיע את נועה בתחנה. אבל עניין ליבי לא נפתר לגמרי , בדיוק שנועה מתכוונת להשתתף עם אלו שעובדים על הבמה (ללא בן ,ירדן וצוק שנגיע אליהם בהמשך) במחזמר אימה שנקרא וודג׳,, התקשורת מתחילה לשים לב שליבי נעלמה מאז טקס קידז שסיים את העונה הקודמת , ומתברר כי אכדיה , אישה מצולקת שמשתחררת מהכלא מחפשת נקמה בנועה , ולמה ליבי חוזרת ? ומי זה גור? התלמיד החדש על כיסא הגלגלים..
במקביל , ירדן מתמודדת עם אביה הבילוגי , רוברטו בסטיטואציות מצחיקות , ועם ענינייניי הלב , צוק ממנו נפרדה בעונה הקודמת , בלי לדעת שפוקי תחמנה אתזה לטובתה וגם אריק - האקס שלה - לא בדיוק משחרר אותה, וממשיך לחזר אחריה ואולי לתחמן טיפה ..
בזמן שפוקי, אתרוג ואריק ממשיכים להפריע לזגות היציבים , גם גאיה ובן סוף סוף מקבלים הפרעה בזוגיות הקצת הפכפכה שלהם בחורה חדשה שמתאהבת בבן מפריעה להם..
מי יהיה ?-הקאסט הקבוע שכולל את נועה קירל , תובל שפיר , ריף נאמן , אלי נוס , דין הפנר , עומר דרור , איאן פינקוביץ׳ , אלעד אטרקצי, שלום אסיג , עופר שכטר, אורי לייזרוביץ׳, עדי חבושש והשחקנים הנוספים שמלווים את הסדרה מהעונה הראשונה רולנדה שטרן ,נירו לוי , אפרת אביב , שיראל בורוכוב ,דין מירשקנוב ומהעונה השניה ספיר בן רובי וגל פופלר ממשיכים, ואליהם מצטרפים אילנית בן יעקוב , תום אמסלם האנונימי ועדן פינס ..
דעת הצופה לפני הצפיה- טוב העונה הזאת נראית קצת עונת אימה , ומענין מה עוד היוצרים האלו שחיים קצת בעולם משלהם שפועל בחוקים שונים מהעולמות של גיורא , אורי ומיכל תיכננו..

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 47-החיים סילאן

צפייה מהנה!!!!

אז דעות
בנוגע לפרק שכבר שבוע אני יודע מה קרה בו.

גור בטוח רע, תובל כבר לא סומך על מיני נכים שמגיעים לכבוש את לב החברה שלו.

אכדיה מפחידה לגמרי, השאלה עכשיו היא מי מתחזה לליבי? אסותא? אתרוג זאת לא, אתרוג עדיין עובדת במיצוציה ואף תהיה במרובע רומנטי עם גור, שחר ונועה. היא גם תציל את גור מדריסה או משהו.

אני משום מה מהמר שאכדיה היא... אכדיה אלימלך. זה גם משתלב: אלעז, אלימור, אכדיה... גם הסמל של העכביש שלה.

פיקאצוק!!!!!!!!!!!! זה קורע, אנחנו נקרענו שם מצחוק מכל השיחה הזאת. אבל החד קרן חמוד. אגב, כשירדן פגשה את פוקי לראשונה, כל הקהל מלמל "טפי" אבל הטפי לא בא!!!!!!!!

רוברט אחלה אבא.

כל הדברים שקורים לירדן זה כמובן אריק שחוזר לנו. תום הלוי הסלב.

בסוף גם גאיה וגם מפל יהיו בוודג'.

ירדן תיעצר העונה וליר ינסה לבקש ממנה מידע על ליבי בתמורה לשחרור. הוא כבר אמר: ביקום מקביל הם אויבי נפש! ביקום רגיל הם אוטיסט ומלצרית חמודה.

גולי הביריון נעלם... איך הוא חטף במוח? אין לו מוח?

הרגע הכי מצחיק היה שבן הכחיש שהוא בוכה, חד משמעית לא. נקרענו כולנו. וברור שליאב תיכנס ביניהם. ממש בקרוב.

וההגעה של עומר!!!!!!!!!! איזו קורעת היא... אני מהמר שחברת הכנסת אורלי אמסלם ניסתה לפגוע בשמאלנית לטובת תפקיד לבתה העובדת והפוחזת. או שזה קשור למעורבבים? בכל אופן, נועה, מה עשית?

שחקנים אחרים שלא ראינו:

רולנדה שגרן (סבתוש)

גליה ישי (דליה קסוטו)

דין מירושניקוב (מיגל חממה)

גיא לואל?!

סמי הורי?!

אדר אסיאס?!

ניסו שליו (אלעז)

עדי חבשוש (אסותא)

עמי סמולרצ'יק (בצר)

זה אומר שז'יל וז'ים, צדוק צדוקיאן, אורנה גדות, דדי קירל, ולצערנו גם רננה, לא יהיו העונה אלא גמרו את תפקידיהם.

Roei152

Well-known member
מנהל
אז..
העונה הזאת היא למה אכדיה רודפת אחרי נועה ? ולמה היא מחזה מישהו לליבי?
ומי זה שמתחזה לליבי ? רגע יכול להחות שזו אתרוג..
לגבי אריק , איך הוא עוקב אחרי ירדן?

אריק הוא האקר
וכן, זאת אתרוג. רוצה לדעת איך אני יודע?

ב"סודות של כפולה" ספיר מראה תיאורי סצנה ומתברר שיש שם "מונולוגים של אכדיה איתי" ו"אני מחופשת לליבי".

יופי, ספיר...

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי אבל ירדן לא מביעה משאלות למחשב
והטלפון שלה לא דלוק ומקליט אותה כל הזמן ..
&nbsp

שיר m

Well-known member
כשאתה אומר את זה ככה... פשוט ראיתי את זה בקטע מפחיד...

Roei152

Well-known member
מנהל
שיר קצת צודקת
מה הגיוני בזה שאריק ידע לקרוא לפוקי בדיוק ברגע שירדן אמרה "אני לא יכולה עם הזוגיות הזאת יותר.." . לקנות לה אוזניות חדשות מהדגם שהיא איבדה זה הגיוני , לנקות לה את גילון האיחורים הגיוני (בטח יולי גילמן יעצה לו לעשות את זה .. (בדיחת פוראבר ראשונה לא בסדרה ) ) .

כי הוא האקר מאוד מתוחכם
גם ירדן יודעת לעשות דברים מאוד משונים.
&nbsp
בחייאת, לא מבין איך אתם לא רואים את זה. זה אריק. הוא מתנכל לפוקי ועוזר לירדן.

שיר m

Well-known member
כנראה שאתה צודק, ובכל זאת זה לא בקטע טוב...

ואגב
יגלו שזאת אתרוג בשלב די מוקדם של העונה.
&nbsp
אם ככה, ואתרוג מדברת עם גור בצורה כזאת פתוחה, אולי גור לא רע כמו שאני ושיר הסקנו? לא, הוא רע, הוא תכנית גיבוי!!!!!!!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
גם אני חוש4ב שגור הוא רע
למרות שאל תסתכל בקנקן אלא במה שיש מסבייב (ב. חממה)

Roei152

Well-known member
מנהל
מטורף שספיר ככה חשפה ספוליר משמעותי
אצל ירון בנעלמים זה לא היה קורה ...
&nbsp

למעלה