שרשור פתיחה -זיגי 4

Roei152

Well-known member
מנהל
מה יהיה? העונה ממשיכה בדיוק מהנקודה בה הפסקנו את העונה הקודמת נטע מגלה על בוריס ואמרת לאזולאי על הרצח , והאחים כ לוכדים אותה . תמר מקבלת התקף ולא ידוע מה ממצבה . ועליאי תופס את שקמה עם ניתאי .. העונה זו תופסת את החברה בשלב בחייהם שהם צריכים לבחור , ולכן היא נקראית עונת הבחירות דורי ונטע בוחרים אם לתת צאנס נוסף לאהבה , ניב מתמודדד , עם שבר בחיו , שקמה מתמודדת עם בחירה בין אחיה לעצמה , מיקי בוחרת חבר חדש , והמציאות בדייוק נכנסת לסדרה (טוב כמעט תמיד ) בעלילת ההורים של בר ואיתמר ..
מי ממשיך? כל החברה שהיו בעונה הקודמת אמיתי ארמן ,שירה לוי , שיר זוארץ ,עומרר חזן ,גאיה גור אריה , בר ברימר , אלין גולן , שירלי לוי, קווין רובין ועוד..
מי מצטרף? שירן סנדל בקאמבק לאורן ושחר מאז התחנה , וועמיתת סידי - החיים עצמם - עושה קאמבק כליאור בסדרה
דעת הצופה לפני הצפייה בואו נתחיל כבר אני במתח

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 59 -ידיים למעלה
האם ישימו לב לתמר שכבר יהיה מאווחר מדי?
איך נטע תצא מהידיים של האחים אזולאי?
האם עלאי יקבל יפה את הזוגיות החדשה?

Roei152

Well-known member
מנהל
תמר גלרון ז"ל -נוחי על משכבך בשלום -עצוב..
כולם חוגגים בבריכה .. וצ'ומפי עצוב ..
מיקי ודורי?!? קצת מוזר , אבל ברור שדורי רוצה את נטע ולפי התקציר יח"צ ברור שזה רציני הפע
ם

YossihNew

Well-known member
מצוין, עונה 4, ככה בכיף נגיע לעונה 7.

אה, כן, בוריס. כן. אוקיי. לפחות פותחים עם נטע. אבל קצת ריענון מהפעם האחרונה: המעגל נסגר בצורה מדהימה בפסטיגל 2020. כנגד כל הסיכויים, הגיעה שירה לפסטיגל החמישי שלה! החמישי! וכשהיא שרה שיר, מאחוריה התנוססה בענק ילדה קטנה ומלאת חלומות, ילדה יפה שהילדה היפה על הבמה הסתכלה עליה בחיוך של אישה שבעה מהחיים, מפוכחת וחכמה. היא בהתה בילדה, ילדה שכבר אז הוכיחה לנו, שהסוד לשיער שופע הוא... אגב, תגידו, למה הם היו צריכים את בוריס? תראו, חברים, דמויות כאן לא עושות בחירות חכמות. ממש לא. בכל אופן, כמו שאמרתי, אני היוסי האהוב עליה. לא יוסי אזולאי. אבל אמרת לה לא לדבר, למה אתה כולא אותה... אוקיי, סבבה, תיפגשו עם החבר'ה מבת השוטר. תמסרו ד"ש לאליהו. מה אתה הולך לעשות למסכנה הזאת?! לילדה המסכנה עם העיניים הירוקות והעצובות?!היי, פאולה השוטרת. לא, היא באה לבד. השוטר! אזולאי! השוטר! אזולאי! אוקיי, התכוננתי לבדיחות, אני מוכן לעונה. אח שלה עוד נמצא? הוא לא אוכל עכשיו אורז או משהו? זה קצת מטומטם. טוב, וזה בטח הסוף לעלילה הזאת. הם תמיד פותרים את העלילות האלה בסצנה הראשונה.

או שתוריד מסכה, או ש... מה? מה זאת אומרת אתה מוריד מסכה, דורי? מה זאת אומרת כבר אין חוק למסכות?! אוקיי, אני... רגע, אתה אומר שכל הזמן הזה שזיגי שודרה, כל הזמן הזה היו חוקי חבישת מסכות?! אתה מוריד או... דורי, אתה לא הורס לי את הבדיחה! דוריייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!

חבר'ה, אבל מה עם תמר?! ניב, יש לי חדשות טובות ורעות. החדשות הטובות- תמר לא תצטרך לעבוד אצל תפוח יותר! החדשות הרעות- זוכר שאמרת כל החיים? איזה טיימינג יש לתמוזי.

השוטר, אזולאי. ראיתם? ככה זה עובד. ד"ש לאסי. כל הרשעים מאיימים על שירה, תאמינו לי. ד"ש לשלומי. מה? מה? הם לא יחלקו ביחד תא? נטע יקרה שלי, אני חושב שהגיע הזמן שנדבר על פוסט טראומה. את יודעת מה המשמעות של זה, את יודעת שעכשיו את תדמייני אותם בכל מקום. ואת יודעת שאת שחקנית מצוינת ומעבירה רגשות נהדר. עם שיער נהדר.

שלום לך מלך הסדרות החדש. הוא פה, חברה שלו במיוחדת, תכף שניהם יגיעו לפלמ"ח... אני אומר לכם, אגב, שיר צדקה לגמרי כשטענה שרועי רשף הוא שיבוט של מיכאל. מה, עכשיו זה מסביר הכל במיוחדת. זה מסביר למה היא איתו, זה מסביר למה הם הצטלמו ביחד בהשקה. אני מזכיר לכם שגם אלכס ורוני היו צמודות למקור שלהן בפרמיירה! זה אומר הכל. לא התגעגעתי לאחים האלה. אתם מבינים, בגלל זה שרים ילד של אבא. לא ילדים. הילדים רבים. אבל זה נורא הצחיק אותי שהוא כיוון דווקא לשני הדברים האלה. יופי, ניתאי, עכשיו אתה משוחרר. מה אתה הולך לעשות? לקחת את האשמה של יואב באונס של כרמל בין?! לא, ניתאי, אתה לא... אתה לא לוקח גם את החוב של ליהי לרוי מילר! מה?! לשלם את החוב של דניאל גרנט?! חבר'ה, תשאירו אותו בפנים, הבחור מתכוון לקחת אשמה שוב!

תראו, אני יודע שתמוז מושכת מאוד, אבל תמר שוכבת שם בחוץ, ו... היא יותר חשובה. תמוז, תחייגי מאה! זה לא משטרה, זה מגן דוד!!!!!!!!!!!!!!! הלו, שלום, אני רוצה אמבול... מה זאת אומרת הנהגת יצאה ולא מוצאים אותה?! מה עם נאמני מד"א? מה זה נותנים טיפול לפושע?! אז תביאו לי מתנדבת. מה זאת אומרת את לא יכולה להחליט איזו מתנדבת?! סליחה, אני לא מוכן, תעזרי לי את! מה זאת אומרת המתנדב השני כועס כי לא בחרתי בו בגלל שהוא אתיופי?! רבאק! אז תזמינו את איתמר, טוב לכם?!

תכל'ס ניתאי ושיקמה התקרבו עוד בעונה 2. וואו, ניתאי יודע להתאבק. אולי כדאי לי ל... מיכאל, מה אתה אומר על סדרה ממש מעניינת, מלאת אתלטיות ועלילות מגניבות? חבר'ה, הפתרון של הקונפליקט כאן כזה מעצבן.

מה זה? אני לא חושב שזה דורי. זה דורי?! או שזה... לא, נו, זה...

היו חלומות מוזרים יותר בשמש. אפרופו, בנוגע לחבר של נועה. זוכרים שאמרנו שהעלילה משותפת? אז אצלנו בספרייה התבלבלו וכתבו שם משפחה של מישהי כשחר ולא כשחף. ואולי אלו היו הכתוביות שהטעו את כולם, לכו תדעו...

איך הטלפון של שיקמה מצלצל? חשבתי שהיא בכוונה נותנת מספרים מזויפים לכולם כדי שהם גם לא ישלחו לה סמס... כן, כן, הנה הנה אני בא לעשות לניתאי מסיבה! שיקמה, תגידי, מה המספר שלך? ילד של אבא, על מה אתה חולם?

רגע, אם ככה... מי קיבל משיקמה את המספר הלא נכון?

זה מאוד בולט שזה צולם בפתיחה. וזהו עם זה? היא באמת מלכה. וזה בדיוק הזמן לחלק הנוסף במה שכולכם ציפיתם לו- ההרצאה שלי: "שירה לוי: העולה בשערה השמימה". ובכן, אני יודע לאן אתם חושבים שאני חותר. אבל לא! השלב הבא בקריירה של שירה היה כשאלוהים בעצמה אמרה לה לבוא להתארח בסדרה. שירה מיד הביאה את כל החיוביות לשערה, ובכך יצרה את ספיר, שהייתה ידועה ב... תודה על מה, מיקי? אולי תמוז נתנה לניב מספר אחר? שיקמה, את אמרת לה לא לשלוח הודעה? מועדון הזוגות של זיגי? לא, לא עובד, תמוזי. ונטע והשיער שלה. הזוג הכי יפה בעולם. פיצות!!!!!!!!! צודקת, בר. צודקת.

הכובע הזה יפהפה. כן, כן, ממש קשה ומפחיד ומטלטל.

לא אומרים שהכיס מחייג, איתמר. אומרים שהתחת מחייג. אגב, אתה לא אמור לעזור לתמר עכשיו? נכון, היום לא מסתדר לפי הטבלה. נכון? יש מצב. אתה רוצה להבריז.

ככה נראית נטע כשאין לה סבלנות. שלווה ורגועה.

מיקי, אבל לא אמרנו... לא אמרנו ש... מה ההיגיון? מצד שני... ה"אפשר חופן" הזה היה מצחיק. לא, לא, הייתה לו מסכה, מאיפה את יודעת?! כרטיסיות יכול לרמוז למתאבק מפורסם שמדבר בכרטיסיות! אולי זה אחד מהצדיקים שהתחזה?! אתה מזהה שבץ יפה. למה לא במקרה של תמר?

הוא כנראה אוהב את בר. מה, נו, לפחות הוא הודה במשהו שהוא אשם בו. זאת התקדמות.

הכל יהיה בסדר בסוף, את תראי. הוא חושב שאת אוכלת להם את כל האוכל, לא היינו בזה כבר? כשדורי סיפר באופן מפורט מאוד מה הוא חושב על כל אחד ואחד? תמוז, גם את חושבת שהיא נודניקית. רואים שמיקי הבת של אמא שלה עם ה"תתני דוגמאות". דורי אומר דברים איומים לכולם. רק תאיר בוחבוט תגיד שהיא לא יודעת. מיקי נהיית מוזרה. מה מאכילים אותם שם בבורגר? הדברים נהיים מוזרים.

תשאלו את בר, היא תארגן את המסיבה יפה. אני באמת העדפתי את המסיבה הקודמת. שם דיברנו על נושאים חשובים כמו שיער.

טוב, ניב... לפחות עכשיו היא נחה. אחרי הכל היא אמרה שהיא תנוח בקבר. ועכשיו היא הגיעה לקבר.

דורי, אתה בטוח שאתה בוחר בלהוריד מסכה ולא... בסדר, בסדר!​

למעלה