שרשור פתיחה- בני מצווה 3

YossihNew

Well-known member
1764500534537.png

חצי שנה מאז שהייתה לנו סדרה לדבר עליה כל יום! טוב, אז שנה עברה, ושוב פעם הסדרה של מיתר פרהט-פרי ורז יובן, ההיא עם אסף פרי ונטע כרמלי, על סוד משפחתי עתיק, חוזרת! לא, לא הסדרה ההיא. שמירת הלשון. יהיה קשה להתרגל.

מה יהיה? בעונה החדשה של בני מצווה, טוהר ויהודה (המצטרף החדש, בן הדוד) מוצאים את יומניו הסודיים של סבא אליהו ונחשפים לתעלומה מסתורית בחיפוש אחר מנורה עתיקה ומיוחדת. הם יוצאים למסע בלשי בעקבות הרמזים שהשאיר אליהו – נחושים להשלים את המשימה שהוא לא הצליח להשלים בחייו, ולמצוא את המנורה המסתורי הפעם לא מדובר בעוד הרפתקה, אלא במסע בעקבות סבא אליהו. מסע שחושף סכנות וגילויים, כוחות מיוחדים וסוד אחד שסבא אליהו שמר במשך עשרות שנים.

מי יהיה? נטע כרמלי, איתי בכור, חן אמסלם זגורי (זגורי אימפריה, פמת"א), עידו ברטל (אליפים, נעלמים), נגה חיטין (הסוכן), ירין אורון (קופה ראשית, לבד בבית), שושה גורן (בעלת החלומות), לבנה פינקלשטיין (המדובב), אביתר עוזרי (לעוף על אנה), שחר חיון (פול ספיד), קווין רובין (פול ספיד), יואב לוי (שלי הכובשת), אסף פרי (קיבוצניקים ובעלה של היוצרת), עדן דניאל גבאי (המפקדת), רותם קינן (שישה אפסים), יפית אסולין, דניאל סבג (זגורי אימפריה), איתמר פינטו, נעמי לזר קינן, טליה חיון, גיא אחרק, נטע רשף סגל, שרון ברק.

מי מצטרף? משפחה חדשה- משפחת סרוסי, בני הדודים של משפחת אורן, שתורכב מאסף בן לולו שיתאחד עם בת זוגו המיתולוגית חן, ג'ייד דייכס וויקס שאולי תתאחד עם בן זוגה המיתולוגי אסף, יהלי ווטסון (אל עצמי) שבא להחליף את אביתר, אריה צ'רנר ושמעון מימרן (השמינייה) שבטוח יעשו צרות, ויעל עמית (מה בכריש) ואורי גוב (פלמ"ח) שיהיו קשורים למנורה המסתורית.

דעת הצופה לפני הצפייה: אז אני מקווה שיהיה לי קל לראות את נטע, אחרי שהיא התפוצצה על המסך בתפקיד מאוד שונה מטוהר. האם הפעם נוכל לראות אותה ואת הרב סדן קרובים קצת יותר ממה שאתי אישרה להם? ומה יעקב כהן השאיר לנו לפני הפטירה?​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
פרק 42- הציפור הכחולה: 🐦

אז איך יהיה לטוהר עם הגעת בני הדודים?

מה סבא אליהו השאיר ביומנים?

למה נעמי והלל בנתק?

ומה- שוב- מציעים למשפחה?

YossihNew

Well-known member
רשימת שחקנים מלאה:

נטע כרמלי- טוהר אורן

יהלי ווטסון- יהודה סרוסי

איתי בכור- אביתר אורן

חן אמסלם זגורי- טליה אורן

עידו ברטל- אריאל אורן

שושה גורן- סבתא שולה אורן

לבנה פינקלשטיין- יהודית

איתמר פינטו- הלל ויצמן

טליה חיון- נעמי קפלנסקי

נטע רשף סיגל- מיקה לוי

נעמי לזר קינן- תהילה סביון

גיא אחרק- יהלי ז'אן

ירין אורון- אמיתי אורן

נגה חיטין- ליבי אורן

שחר חיון- מוריה סביון

יפית "המושלמת" אסולין- נועה לוי

רותם קינן- אלעד סביון

אלונה שטריקס- עמליה סרוסי

ג'ייד דייכס וויקס- אביגיל סרוסי

אסף בן לולו- אסף סרוסי

בארי דביר- דוד סרוסי

רות לנדאו

אורי גוב- ספרן מסתורי

שרון ברק-דותן לוי-סביון

אסף פרי- הרב עמיחי סדן

יואב לוי-שוקי

שלומי אדרי

אריה צ'רנר

שמעון מימרן

עדן דניאל גבאי- יוסי

אביתר עוזרי- עמנואל ז'אן

דנה קבסה- מלי קפלנסקי

עלמה גרוס- נויה

וורקו מקונן- ציון

יעל עמית

דניאל סבג- גבריאל סימונסונוב

קווין רובין- שמואל מרדכי

הילל כוכבי- אליהו הצעיר

אמי רוז עצמון

דניאל דושניק

תמר יפה

נועה שחור

אייל רשקובסקי

דביר כהן

אן תמם

אביתר חנוני

מאיה אסייג

אלי אדלר

אלינור גילת פרבר

אהרון גילת פרבר

בני ליפשיץ

שקד הירש

אורי בן ארי

רונה גיק

עופרי ציון חנוני

יהלי ברטל

לני בארי

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
וואו, איזו רזולוציה נמוכה. אחלה צילומי ארכיון. מצחיק שגם אצלנו תכף חנוכה. אה, זה של הזמר ההוא! הראל משהו. לא? מה הקשר להוא מסברי מרנן?

לא השתנה בכלל. עכשיו בניה ברבי עושה קופה? כמה קופה עשו על הפסקול של הסדרה הזאת? אני חושב שחסר משהו בשולחן. ליבי אכלה לביבה? מעניין.

שמירת הלשון. שיט. התרגלתי לנטע בתור רויאל נחמה.

יפה שזה היה התפקיד האחרון שלו לפני שמת. לא היית מצפה אבל כן. יש לביבות נורמליות?

מי אמור. התמכרתי לשיר שלו שנטע, ליהי וגילי מ-PPS רוקדות. מי הוא היה בגינה של תמרי? אני לא זוכר מי מהם הוא היה. אה, את אחות של אריאל? לא, סתם, ניחשתי. ניחוש מושכל. התגעגעתי לג'ייד. אני מת עליה, שחקנית לא מוערכת מספיק. כן, היא... אה, האחות שלכם? חשבתי טליה.

לא נהפך לפחם?

אז הם בטח כיוונו לשדר בחנוכה. תגידו, ליהודית אין משפחה משלה שהיא מתעלקת עליהם כל שנה? טוהר, תשירי להם את כל הבתים.

לא הבנתי מה הקטע של טוהר ויהודה. בכל מקרה, אסף הביא גם את אביגיל וגם את טליה. איך בא לי לראות את המפגש. וגם יפית יכולה לבוא למפגש! נכון? כן, ברור שהלל. אני ניחשתי. כולנו ניחשנו. טליה, תגידי לה שמירת הלשון והיא תוותר. מתי טליה תגיד את מי היא אוהבת?

תגיד, מה אתה כותב יומן? לפחות לא שולחים קלטות יותר. מה ישלחו בעתיד? מה אנחנו נשלח בסוד המשפחתי שלנו?

אתה לא מדבר כמו שצריך לדבר בדבר תורה. צריך לדבר באופן מוזר כזה. זהב טהור, מי אמור. יופי, טוהר. אבל אל תהיי גרידית, רק עכשיו נגמרה לך סדרה. רויאל נחמה, שמירת הלשון! בחייאת. טוב, אני לא מתווכח עם המבט הזה.

תמסור ד"ש לדניאל. מעניין כמה אביה יהיה העונה. וטוהר, מה עם סוף העונה שהיה?

חנן בן ארי עושה קופה שוב. הו. התגעגענו. אני מוסיף בית- ומה קרה לך לקול? כן, זה. התבגר אבל הקול פשוט... גם תהילה קצת. ההורים של הלל לא יהיו. אחרי שתי עונות שהוא היה ממש חשוב בקטע הזה. הזוי. לא יודע, עם הקול הזה הוא כבר לא חמוד. היי, נעמי, איזה קטע. בבוט? לא הבנתי את הקטע של נויה ויוסי. אף פעם לא הבנתי.

השיר של לי בירן כשהוא מסלסל. אה, זה... אז יש עוד קובה. אז מה המנה החדשה?

אלפסי? לא ידעתי שהיה אלפסי. אז טליה הייתה אלפסי. מה זה פה, גאליס?

מה אתם... בדיוק שנה. מה זהו? לא התקדמתם בעלילה מאז? אני חושב שנעמי הובכה מהשינוי בקול של הלל. הוא גם לא יכול לשיר ככה. תגידו, מה הקטע שלה...?

קריוקי? אוקיי. היא לא כל כך גרועה. היא לא חדשה. אתה חדש. מי את? נראה לי היא לא מכירה את המילים.

קופצים מהר. טוב, בואו נגמור עם זה: הוא לא אבא של טליה. יאללה, אני לא רוצה לעבור את כל זה שוב. מספיק. אוקיי, בסדר, כיוון אחר: הוא הוריש לכולכם את הפלאפל. תחליטו לבד.

זאת כבר הייתה ההודעה של אביה. אין, גם הזגורים וגם היחזקאלים, המשפחות שלהם נוראיות בקטע הזה.

לנעמי יש סטייל. אבל מוזר לי בלי אביה. מה קרה?

טפו. אני לא יודע, אחרי איש העסקים הקודם שבא לכאן, הייתי חושד. אימפריה? של טליה? לא. אמיתי, מספיק, אתה יודע שאתה יכול להישאר בלי ההורים. בוא'נה, הוא קטן פה יותר מבלבד בבית או שזה אני?!

אוי לא, כוחות של כלי מקדש. שוב. אבל מה עם שמואל מרדכי וסוף העונה הקודמת?! הם תמיד מתעלמים מזה עד הסוף. הייתה לכם קערה.

לא קרה לו כלום. היה היפוכונדר גם אז.

והציפור מה?​

שיר m

Well-known member
הסדרה הזאת משתבחת מעונה לעונה
איזה חג יפה זה חנוכה
פרק מצויין, נהנתי מאוד

למעלה