YossihNew
Well-known member
חצי שנה מאז שהייתה לנו סדרה לדבר עליה כל יום! טוב, אז שנה עברה, ושוב פעם הסדרה של מיתר פרהט-פרי ורז יובן, ההיא עם אסף פרי ונטע כרמלי, על סוד משפחתי עתיק, חוזרת! לא, לא הסדרה ההיא. שמירת הלשון. יהיה קשה להתרגל.
מה יהיה? בעונה החדשה של בני מצווה, טוהר ויהודה (המצטרף החדש, בן הדוד) מוצאים את יומניו הסודיים של סבא אליהו ונחשפים לתעלומה מסתורית בחיפוש אחר מנורה עתיקה ומיוחדת. הם יוצאים למסע בלשי בעקבות הרמזים שהשאיר אליהו – נחושים להשלים את המשימה שהוא לא הצליח להשלים בחייו, ולמצוא את המנורה המסתורי הפעם לא מדובר בעוד הרפתקה, אלא במסע בעקבות סבא אליהו. מסע שחושף סכנות וגילויים, כוחות מיוחדים וסוד אחד שסבא אליהו שמר במשך עשרות שנים.
מי יהיה? נטע כרמלי, איתי בכור, חן אמסלם זגורי (זגורי אימפריה, פמת"א), עידו ברטל (אליפים, נעלמים), נגה חיטין (הסוכן), ירין אורון (קופה ראשית, לבד בבית), שושה גורן (בעלת החלומות), לבנה פינקלשטיין (המדובב), אביתר עוזרי (לעוף על אנה), שחר חיון (פול ספיד), קווין רובין (פול ספיד), יואב לוי (שלי הכובשת), אסף פרי (קיבוצניקים ובעלה של היוצרת), עדן דניאל גבאי (המפקדת), רותם קינן (שישה אפסים), יפית אסולין, דניאל סבג (זגורי אימפריה), איתמר פינטו, נעמי לזר קינן, טליה חיון, גיא אחרק, נטע רשף סגל, שרון ברק.
מי מצטרף? משפחה חדשה- משפחת סרוסי, בני הדודים של משפחת אורן, שתורכב מאסף בן לולו שיתאחד עם בת זוגו המיתולוגית חן, ג'ייד דייכס וויקס שאולי תתאחד עם בן זוגה המיתולוגי אסף, יהלי ווטסון (אל עצמי) שבא להחליף את אביתר, אריה צ'רנר ושמעון מימרן (השמינייה) שבטוח יעשו צרות, ויעל עמית (מה בכריש) ואורי גוב (פלמ"ח) שיהיו קשורים למנורה המסתורית.
דעת הצופה לפני הצפייה: אז אני מקווה שיהיה לי קל לראות את נטע, אחרי שהיא התפוצצה על המסך בתפקיד מאוד שונה מטוהר. האם הפעם נוכל לראות אותה ואת הרב סדן קרובים קצת יותר ממה שאתי אישרה להם? ומה יעקב כהן השאיר לנו לפני הפטירה?
נערך לאחרונה ב: