שרשור פתיחה- אל עצמי!

YossihNew

Well-known member
בגלל המצב שהיה וחלף, הוחלט להקדים את הסדרה!

מה יהיה? ציון כהן, שגדל אצל סבתו בבית שאן, נשלח למשפחת אומנה בשכונת דניה החיפאית (על המפה!) כדי להבטיח לו עתיד טוב יותר. הוא נאלץ להסתגל למציאות חדשה ומשפחה שונה בתכלית.

האם ציון יצליח להסתגל למצב השונה? האם הוא יתאהב? איך יהיה לו במשפחה החדשה? ובעיקר- כמה כיף יהיה לראות כל מיני שחקנים שאנחנו אוהבים משחקים כל מיני דמויות בסביבה של ציון.

מי יהיה? ליעד פאר בתפקיד ציון. חנה אזולאי הספרי (פולישוק) בתפקיד הסבתא שלו, אותה הוא נאלץ לנטוש, וצחי הלוי (פאודה) בתפקיד אביו שנמצא בכלא. יעל שרוני (שכונה), עומר עציון (האחיין שלי בנץ), ויאיר פרסקי בתור משפחת שרוני שקולטת את ציון. שיה ניב (הבן של מוקי), רועי אבוטבול (אח של משה), הלל לב ארי ונהוראי קליפה (חוליגנים) כחברים של ציון מבית שאן. יהלי ווטסון, אילה הלפגוט מירון, ליהיא מבל ורומי יעקבי (בת של שניים אהובים עלינו) בתור בני הכיתה החדשים מדניה. נגה ד'אנג'לי (פלמ"ח) כמועמדת לראשות העיר, דין הפנר (כפולה) ורוית יעקב כהן (ספיידרז) כמורות בבית הספר החדש, דניאל סבג (זגורי אימפריה), אלון גביש (ספיידרז) ואפילו רומי אבירם (דרימארס).

דעת הצופה לפני הצפייה: אז תקוותיי התגשמו! יש לנו סדרה שתתעסק בחיפה, למרות שהיא מתעסקת בעיקר בשכונה שהיא די מנותקת, די עשירה, ואולי הפעם נקבל יעל שרוני אחרת, יעל שמוכנה לקלוט את ה"פושטק" העני אצלה. בניגוד לסדרה אחרת שלא מזמן עשיתי בינג' מחודש שלה.​

YossihNew

Well-known member
פרק 1:

אז מה הופך את החיים של ציון?

האם הוא יקבל עתיד טוב יותר?

ומיהם משפחת שרוני?

YossihNew

Well-known member
אני שוב מזכיר שיצאתי כדברא בנוגע לסדרה הזאת. אבל לא משנה. אז הפסטיגל לא בחיפה אבל ציון כן.

אתם יודעים, אני לא חושב שבשכונות שומעים רוק כבד. רק אומר.

מה זה היה עכשיו...? טוב, זה בני אור רק מתונים יותר. וואו, הם באמת הלכו עד הסוף.

נשרים? אני לא... לא רגיל לנשרים האלה. תיזהר, רועי. האיש הזה עלול לזרוק אותך לקיר ולנעול אותך שם. ראיתם אותו בחוליגנים? אני לא זוכר אם הוא פשע או רשע. אחד מהם.

סבתא מרשימה. תדעו לכם.

זכרונות מבית סבתא. רק שאצלי לא היו בג... לא משנה.

למה תמיד המוזיקת רקע המוזרה הזאת? היי, גברת שרוני. שאני תמיד ידעתי שתתאים לגברת שרוני כי זה היה כתוב בספר של שכונה. שיט, המון דמויות לדירוג. אני לא אוהב אותו כמו שהוא. כן, זה מתאים לעומר. כניסה הגיונית. בדמינטון זה הספורט עם הנוצה האהוב עליי! כן, אני מבין למה הוא לוהק. מבין.

היי גיתית. זאת אומרת אשתו של המוזר. זאת אומרת המעבדת של הסדרה. אולי יום אחד הם ישודרו עם בני מצווה ואז המשפחה הזאת תשתלט על העולם. מה רע בחיפה? מה רע בחיפה? אה, בדניה. זה בעייתי.

ליהקו הכי חנון. זה מוציא לנו שם גרוע. תשמעו, אני ישבתי על כיסאות כאלה כשגרתי שם.

אתה לא מבאר שבע אתה? אתה צודק. לפעמים לא מחזירים. לא מהיכרות... לא רואים את דניאל מספיק. ואני מתגעגע לאבישי. אבל אתם יודעים מי הזגורית שאני אוהב.

כן, משתינים ב... תשמעו, זה מזכיר את נרקיס. לא הבנתי מאיפה אני מכיר את יהלי ווטסון. גוגל תחזור, ציון הביתה... תהיה כאן חברות. אבל לא בין הילדים, בין האלה שצועקים.

על סבתא שלך אתה בא? בחייאת. רגע, מכולת... בריכה... עשירים... נועה לזר קינן... יעל שרוני... יואו, זה שכונה! רק בלי מטות וכאלה.

מה, תגידו שהוא לא מצליח או לירון או רחלי. אדנית של נענע? תודה, זהבה, את צודקת לגמרי לגבי חיפה, אבל נשמח שגם את תבואי.

אנשים מוזרים בבית שאן. מה ראינו עכשיו?! ברית בדם?! כן, נשרים, נשרים, נשרים. שיהיה. אתם לא יכולים להישבע ברוק?

זה שילוב יותר מדי פריפריאלי.

סלט עגבני-מייפל. הגיוני. סה"כ הוא לגמרי הגיוני. בגלל זה הוא הקומיקאי האהוב עליי.

לי קשה שאת לא גיתית פתאום. מה ניש, מן? תן חמש!​

YossihNew

Well-known member
רשימת שחקנים מלאה:

ליעד פאר- ציון

יאיר פרסקי- ניר שרוני

יעל שרוני- מאיה שרוני

עומר עציון- אלי שרוני

חנה אזולאי הספרי- זהבה

יהלי ווטסון- ניצן

אילה הלפגוט מירון- אושר

אלון גביש

ליהיא מבל- ליהי

רומי יעקובי- רומי

שיה ניב- רועי

נהוראי קליפה- גבי

רועי אבוטבול- שליו

הילל לב ארי- צימוקי

נגה ד'אנג'לי

רון ביטרמן- ההוא מאינפיניטי והחממה.

דניאל סבג- מושיקו

רומי אבירם

דין הפנר- המחנכת

צחי הלוי- אבא של ציון

רוית יעקב הכהן- מורה לספורט. ממתי היא "ה"כהן?

נעה לזר קינן- אופירה

אלון פרידמן- וואי, זה שם שלא שמעתי מלא.

אנסטסיה קשטן​

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
סדרה נהדרת.

לא ברור למה לקח חמישים שנה לעבד את סדרת הספרים עליה היא מבוססת למסך הקטן.

למעלה