שרשור פרק 92 הספירה לאחורה החלה!!! עוד 8 פרקים - הסוף!!!
ש שכטרון New member 27/12/05 #1 שרשור פרק 92../images/Emo59.gif הספירה לאחורה החלה!!! עוד 8 פרקים - הסוף!!!
ש שכטרון New member 27/12/05 #2 היום בפרק............../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif נועה נפעת מכך שעומר בגד בה עם הלנה נדב ולינג מתכוננים לראיון במשרד הפנים בתור זוג נשוי ברוריה מוזמנת לחקירה במשטרה שירה ואדם מתרחקים עומר מגלה שהלנה סיפרה לנועה שהם שכבו צפייה נעימה
היום בפרק............../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif נועה נפעת מכך שעומר בגד בה עם הלנה נדב ולינג מתכוננים לראיון במשרד הפנים בתור זוג נשוי ברוריה מוזמנת לחקירה במשטרה שירה ואדם מתרחקים עומר מגלה שהלנה סיפרה לנועה שהם שכבו צפייה נעימה
E EvaNofit New member 28/12/05 #8 עומר והלנה לא שכבו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif התקציר שלך לא נכון..... הוא רק גילה שהיא דיברה עם נועה עליהם אבל עומר והלנה אף פעם לא עשו את זה הוא לא בגד בה
עומר והלנה לא שכבו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif התקציר שלך לא נכון..... הוא רק גילה שהיא דיברה עם נועה עליהם אבל עומר והלנה אף פעם לא עשו את זה הוא לא בגד בה
ש שכטרון New member 28/12/05 #10 זה לא מה שכתבתי../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif "עומר מגל שהלנה אמרה לנועה שהם שכבו"... זה לא אומר שזה בהכרח נכון. הלנה שיקרה לה, ועומר גילה את זה. הבנת?
זה לא מה שכתבתי../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif "עומר מגל שהלנה אמרה לנועה שהם שכבו"... זה לא אומר שזה בהכרח נכון. הלנה שיקרה לה, ועומר גילה את זה. הבנת?
E EvaNofit New member 28/12/05 #11 חחחח אבל גם זה לא נאמר במפורש.... הלנה אמרה שהיא סיפרה לנועה שהם ביחד אבל שומדבר על זה..... טוב ייאלה זה לא ממש קריטי.... איזה בהמה הלנה מה צריך להיות ההתנפלות הזאת על עומר ד=ו=ח=ה
חחחח אבל גם זה לא נאמר במפורש.... הלנה אמרה שהיא סיפרה לנועה שהם ביחד אבל שומדבר על זה..... טוב ייאלה זה לא ממש קריטי.... איזה בהמה הלנה מה צריך להיות ההתנפלות הזאת על עומר ד=ו=ח=ה
ש שכטרון New member 27/12/05 #3 יואו... הלנה עשתה מה שאני חושב../images/Emo35.gif + היא חיבלה בתוכניות של המטוסים
י יפעת222 New member 28/12/05 #4 ../images/Emo163.gifיואו איזה מטורללת הלנה..... היא מתכוונת לפוצץ מטוס נראה לי....
ש שכטרון New member 28/12/05 #5 כה...../images/Emo59.gif "תכבה מנוע לפני הנחיתה", "תעשה תקלה טכנית"... היא תישבע להרוס את טרנס, אבל עד-כדי כך...
כה...../images/Emo59.gif "תכבה מנוע לפני הנחיתה", "תעשה תקלה טכנית"... היא תישבע להרוס את טרנס, אבל עד-כדי כך...
ש שכטרון New member 28/12/05 #6 יואווווווווו../images/Emo59.gif סורי שאני משתלט על השרשור, אבל........ "הגיע הזמן שאתה תהייה עם אנאבל" אתם יודעים מה אני חושב... נכון
יואווווווווו../images/Emo59.gif סורי שאני משתלט על השרשור, אבל........ "הגיע הזמן שאתה תהייה עם אנאבל" אתם יודעים מה אני חושב... נכון
E EvaNofit New member 28/12/05 #9 חחח כן נו.... הפיצול שלה......./images/Emo3.gif הלנה הזאת ממש בהמה מחורפנת
ס סקסה New member 28/12/05 #13 אם אנאבל מתה, והלנה אמרה לעומר ש... הגיע הזמן שהוא יהיה עם אנאבל... אולי היא רוצה לרצוח אותו??? כי אנאבל מתההה ***אני רק משערת... ממש לא בטוח שזה נכון
אם אנאבל מתה, והלנה אמרה לעומר ש... הגיע הזמן שהוא יהיה עם אנאבל... אולי היא רוצה לרצוח אותו??? כי אנאבל מתההה ***אני רק משערת... ממש לא בטוח שזה נכון
ש שכטרון New member 28/12/05 #15 לא נראה לי../images/Emo59.gif היא אמרה באירוח שיש להלנה סוג של פיצול אישיות, וזה קשור לאנאבל ולרצח של ההורים שלה...
לא נראה לי../images/Emo59.gif היא אמרה באירוח שיש להלנה סוג של פיצול אישיות, וזה קשור לאנאבל ולרצח של ההורים שלה...
• •••SeXy BoY••• New member 28/12/05 #7 יוו בא לי להרוג את הלנה!!../images/Emo87.gif היא נהייתה ממש ממש ממש ממש רעהה!@! כזאת כלבה לא ראיתי!! שתמות
יוו בא לי להרוג את הלנה!!../images/Emo87.gif היא נהייתה ממש ממש ממש ממש רעהה!@! כזאת כלבה לא ראיתי!! שתמות