שרשור פרק 7X07
ים
+
ים

RonyTheStar

New member
שרשור פרק 7X07 ../images/Emo58.gifים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif+../images/Emo58.gifים

לאנה מקבלת את הכוחות של קלארק בפרק הבא 7X07 ואז גם מפוצצת אל לקס במכות רק לפני זה מתנשקת איתו בטרוף. גם קלארק חוטף ממנה איזה בעיטה. אל תשכחו שעם הכוחות שהיא קיבלה היא במקבלת גם את החולשות:) תעתיקו לשורת הכתובות- אגב הספוילר הזה זה חיתוך של הבמאי. http://www.youtube.com/watch?v=v4QOD0EZb-o זה ספוילר אחר מהאתר הרשמי של הערוץ CW שבו משודרת הסידרה ומראים בו איך לאנה מקבלת את הכוחות של קלארק:) תעתיקו לשורת הכתובות - אגב כל שבוע יש ספוילר חדש באותה הכתובת של הפרק הבא http://cwtv.com/shows/smallville אגב בפרק 7X10 קלארק אומר ללאנה שהוא מרגיש טוב כל כך בקשר ליחסים בינהם שהוא חושב שהוא יכול לעוף
תהנו......:):):):)

handlessman

New member
אם לא שמת לב כבר פירסמו את זה פה... לא ספוילר

אבל הזכרת לי משהו בשורה הלפני האחרונה בקשר לתעופה - זוכרים שבעונה 5 (זה לא ספוילר, נכון?), כשקלארק גילה ללאנה את הסוד שלו (בפרק שבו הוא גם הציע לה נישואין יחד עם זה, אבל הכל נשכח בסוף?) - אז הוא כמו עף / ריחף איתה מהקרקע אל מצוק קרח כזה, שם הוא שלף את הטבעת. זה לא נראה כמו קפיצה לגובה (שאותה אנחנו יודעים שהוא מסוגל לבצע), אלא זה נראה כאילו הוא ריחף לאט מהקרקע עד למקום שבו הם נחתו - זה סוג של תעופה לא? בת'כלס לפי המידע שיש לנו, קלארק לא יודע לעוף, אבל ממקרים רבים מתקבל הרושם שהוא דווקא כן יכול לעשות משהו בסגנון שהוא מעבר לגבולות של "זינוק לגובה"...

הייזל

New member
חשבתי על זה בזמן האחרון - למה קלארק לא עף?

השבוע באחד משיטוטי המשועממים ביוטיוב מצאתי סדרה של קטעים (16 כאלה נדמה לי) של תוכנית דוקומנטרית Look, Up in the Sky! The Amazing Story of Superman תואר שם המסע של סופרמן מאז שג'ר סיגל ושותפו (איני זוכרת את השם) יצרו לראשונה את הסופרמן שלהם ועד הסרט "סופרמן חוזר". בקטע שעסק ב"סמולוויל" ראיינו את המפיקים של הסדרה שהבהירו שהמטרה מראש היתה לא להראות את קלארק בחליפה או עף. זה מסביר למה מבחינת ההפקה הוא לא עף. לא תביעה ולא נעליים. אבל אם נתעלם לרגע מהעולם האמיתי (שזה הכיף האמיתי, לא?) וננסה להסביר את העניין מבחינת ההגיון של העולם, למה קלארק לא עף? אני חושבת שקלארק לא עף כי הוא רוצה להיות אנושי (אה?! שואל הקורא האינטלגנטי
). בקומיקס יש את הפלאש הידוע גם בשם וולי ווסט שיצר לעצמו מחסום פסיכולוגי שמונע ממנו לשבור אפילו את מהירות הקול (כפי שראינו ב"סמולוויל" בארט משאיר את מהירות הרחק הרחק מאחור משתנקת באבק) מפני שהוא לא רצה לתפוס את מקומו של דודו, הפלאש הידוע, בארי אלן שהיה כל כך מהיר שלמעשה הפך לכוח טבע. וולי נאלץ בסוף לפרוץ את המחסום הזה אבל עד אז הוא רץ לאט. עכשיו, קלארק שלנו רצה מהפרק הראשון של הסדרה להיות אנושי. להיות אנושי אומר לא לרוץ מהר מקליע רובה, לא להיות חזק מקטר ולא להיות מסוגל לדלג מעל בניניים גבוהים. זה כולל גם שלא יהיה לך ראיית רנטגן, קרני חום ונשיפת קור. וזה בעיקר אומר שאתה לא מסוגל לעוף. מהפרק הראשון, בכל פעם שקלארק מגלה יכולת חדשה דבר ראשון הוא נבהל ולא ממש מעוניין להשתמש בה. ראיית הרנטגן הבהילה אותו לאללה ואם היא לא היתה כל כך אקראית בהתחלה ולא גורמת לו לכאבי ראש הוא פשוט היה מדחיק את היכולת. ראיית החום הלחיצה אותו והעובדה שהיא היתה מקושרת בהתחלה למיניות הביכה אותו ורק אחרי האירוע השני (שסיכן את לאנה) הוא הסכים להתאמן. קלואי ממש צריכה ללחוץ עליו כדי שהוא יחקור וישתמש בנשיפת הקור. תעופה היא משהו שבנוי על כוח רצון, זה לא קורה במקרה, במיוחד לא לבנאדם שלא צריך לחשוש מנפילה. זה קרה לקלארק פעמיים ובשתי הפעמים הוא היה במצב שינה וכשהוא התעורר עשרים סנטימטר מעל המיטה שלו הוא דיבר על כך עם ג'ונתן והיה ברור שהוא מפחד והרי זה לא פחד הגבהים אלא יותר "מה קורה לי? ולמה?" עד עכשיו כל מי שעף היה קריפטוני או מאדימי לא אנושי (אפילו כשלקס עף זה היה למעשה זוד). להרשות לעצמו לעוף יהיה למעשה להודות שהוא לא אנושי, שהוא חייזר וקלארק לא מוכן לזה. אני חושבת שבגלל זה הוא לא עף.

RonyTheStar

New member
כן אני זוכר את זה - |ספוליר|

שמת לב שכל קריפטוני אחר שמגיע לכדור הארוץ יכול להשתלט על עיניין התעופה דיי בקלות? זוכר את זוד שהשתלט על הגוף של לקס ? קלארק שבר את האבן המוזרה ההיא ששכתי את השם שלה שהסתובבה על המחשב נייד ואז זוד בגוף של לקס התעצבן ותפס את קלאק והם עפו מעבר לחלון וקלארק מחזיק בזוד(לקס) אוחז בו אבל זה זוד עצמו שעף. גם הקריפטונים שהגיעו בחללית אחרי נפילת המטואורים השניה יכלו לעוף גם קארה בעונה ה7 פרק שני עפה בלי בעיה קלארק עף רק כאשר הוא הוא היה בשליטה של אבא שלו ג'ור-אל ששינה אותו ואז הוא היה קאל-אל(למרות שהוא גם קלארק וגם קאל-אל חח) ולא היה לו בעיה בכלל לעוף פתאום למטוס של לקס. בעונה הרביעית וגם אמרת שהוא ריחף כן גם זה נחשב תעופה אני חושב אבל בדרך קלל שהוא עף בתור קלארק זה יותר ריחוף הוא קפיצה ממש גבוהה עד שזה תעופה לא יודע אבל ככה זה נראה בדרך כלל. גם היה פרק שהוא היה בהשפעת קריפטונייט אדום ואז הוא ולויס היו ביחד לזמן קצר כי לה היה את האודם שהיה עשוי מקריפטונייט אדום ושם הוא עמד על המרפסת בבניין הגבוהה תפס אותו והם עפו. אבל בתור קלארק עצמו יכול להיות שהוא יכול לעוף רק כאשר הוא ירגיש ממש טוב עם לאנה? כמו שכתבתי בשרשור פרק 7X10 קלארק אומר ללאנה שהוא מרגיש טוב כל כך בקשר ליחסים בינהם שהוא חושב שהוא יכול לעוף? טוב אנחנו רק יכולים לחכות ולראות:) ולהמשיך להנות מסמולוויל:)

Superboi

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

בסצנה עם לויס הוא לא עף. הוא רק נתן קפיצה אדירה.

handlessman

New member
דווקא לא נראה לי... ../images/Emo58.gif

בשילוב עם מה שהייזל כתב ועוד דברים, זה באמת הגיוני שמה שעוצר את קלארק ה"טבעי" מלעוף זהו מחסום פסיכולוגי בלבד. כי בצורות שונות (בצורת קאל-אל או קלארק בהשפעת האבן האדומה) הוא מסוגל לעוף, ואחרי הכל זה אותו גוף וזהו אותו "אדם" ("יצור" לצורך העניין), ז'תומרת שהיכולת הזאת חבויה בתוכו ונמצאת בו, רק שהוא צריך מניע שיגרום לה להתפרץ החוצה - כדוגמת רגעי שיא עם אהבת חייך.

מוזר....

לא היה את זה הפרקים בעונה ה3 בטיול שהם יצאו מבית הספר, ליער ושם הוחלפו הכוחות של קל-אל[ככה אני קורא לו] וגם בפרק שכל הסובלים ממוטציות של קריפטונייט עשו נגדו פעולה על זה שהם סגורים במוסד- ואז שוב העבירו לו את הכוח[לבלונדיני] באמצעות חשמל יחדשו מה נסגר איתם? אגב מעניין מה קורה אם קל-אל יהיה בהשפעת קריפטונייט אדום -ואז יתחשמל- לנה תהפוך לשרמוטה[סליחה לא מצתי מילה יותר טובה בהשפעת קריפטונייט אדום
]

Superboi

New member
היא לא../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

כמו שאמרו פה, עם הכוחות היא מקבלת גם את החולשות. ככה שרק אם היא תתקרב בעצמה לקריפטונייט אדום היא תהפוך ל... מה שאמרת P:

../images/Emo6.gif כי התאוריה שלי האחרת גם נכונה

אם הסופר הכוחות של קל-אל עברו ללאנה, איך זה שהיא נשארה שטוחה? לא אמור לצמוח משהו?
? [נ.ב-דרגו ת'פליקס שלי בבקשה
]

handlessman

New member
חחחח ברור שזה לא אמיתי!!!!!!!!!! חחחח

זה עריכה, למה נראה לך שבני אדם באמת יוכלו לעשות את זה? את התנועות הבסיסיות באמת הם צילמו, אבל את כל התעופות וזה זה עריכת מחשב... וגם רואים את זה.

RonyTheStar

New member
לגבי הסצנה עם לויס...

הוא דווקא כן עף/מרחף מהמרפסת כשהוא מחזיק את לויס כשהוא בהשפעה של הקריפטונייט האדום זה באותו פרק שהוא ניסה להרוג את לקס החווה ומרתה לקחה קריפטונייט ירוק כדיי להרגיע אותו כשהוא היה בהשפעה של הנשיקה של לויס עם אודם שהכינו אותו מקריפטונייט אדום

למעלה