שרשור פרק 55

היה פרק מדהים!!!!!!!

מיום ליום זה הופך להיות יותר מרגש! פשוט ירדו לי דמעות שעפר בכה,לא יכולתי לסבול את זה
והקטע אצל שירה קרע אותיייי הם כאלה מצחיקים ובני!!
איזה ג-ו-ף!! איזה מתח מעולה הם עשו!!!!!!!! ידעתי ממזמן שנפתלי רצח את עילייי אבל עכשיו הכל מתחבר טוב!! אז עם הסנביץ' טונה ואחרי סצנה שניצה ועלמה נכנסו ונפתלי אמר להם שעילי היה אבל "הוא הלך כי נמאס לו לחכות"
ושהפיצול אישיות של נפתלי אמר לו כזה "סנביץ' עם טונה הא?" אין אין!! יורת טלנובלה מזה לא ראיתי!!

הפרק היה פשוט פצצה!!!../images/Emo6.gif

היא כזה ריגש אותי בכל הקטע שעופר ניזכר בכל מה שהוא עשה עם רננה זה היה כזה יפה ... חחחחח וגם כל מה שהיה אצל שירה היה מזה מצחיק ונחמד.... אני לא הייתי כאן אני הייתי בחול אז לא ראיתי המון פרקים ויש לי שאלה רננה וכפיר כבר שכבו!? תודה רבה למי שיענה לי!!!

BeTuSh225

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifיווו פשוט בכיתי!!

עצוב....כל כך עצוב.... יווווווו בכיתי מול הטלויזיה..אפחד לא הבין ה נסגר איתי!!

כנסו רגע !../images/Emo58.gif

זה ממש לא פייר מה שהם שמו בסרטונים (באתר הרישמי )זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא פייר .. הם מוציאים את רננה כל כך מגעילה .....! היא כאילו יורדת על כפיר .. ממש ממש ממש ממש חזק ! ואז כשהוא הולך היא בוכה ........ אבל זה פשוט לא פיייייייר כי היא ממש ממש לא מגעילה ..!!!!!! היא הבנדם הכי חמוד בכל הטלנובלה הזו !והם כל כך מפגרים .. טוב ..אני מתה כבר לדעת מה קורה בכל הפרק ...ולא רק במה שהם שמו!!!!!!!1

למעלה