510- my 2 cents...
אוקי, לא מוצא חן בעיני כל הBETTE BASHING שהולך פה אז רק רציתי להביע את דעתי
אוקי ככה, אפתח בזה שלבדוג זה לא בסדר. לאף אחד\אחד לא מגיע כזה דבר, בחיים. אני נגד זה בצורה קיצונית. אחרי שאמרנו את זה.. זאת תוכנית טלוויזיה שמשקפת מצבים- ומה לעשות אנשים בוגדים, עוד שאם טינה, הנבגדת המקורית יכולה לעשות את זה לבט, ואח"כ להיות האישה האחרת בלי ייסורי מצפון (ולהגיד בקול חלוש שהיא לא רוצה שבט תיפרד מג'ודי זה לא ייסורי מצפון) מי אנחנו שנשפוט. וכמובן, יש את הצד היותר חשוב... למי לעזאזל אכפת?? באמת, הכותבים הפכו את הדמות של ג'ודי לכל כך מעצבנית ואגואיסטית שאני שמחה שפגעו בה!! כל העונה היא פשוט הייתה מעצבנת בטירוף! כאילו היא מביאה את בט לפגוש את חבורת רחוב סומסום שהיא קוראת להם החברים שלה ופשוט משאירה את בט לצוף מעל המים (תרתי משמע!) טוב שאם הייתי בט לא הייתי קופצת לתוך האגם הקפוא בתקווה לקבל דלקת ריאות ואז שלפחות יהיה לי תירוץ לחזור הבייתה. לא יודעת נהוג גם אצלי שאני מכירה מישהו לחברים שלי אני מנסה לפתח בין כולם שיחה ושיהיה לו נוח! לא ממשיכה ומקווה שהוא יסתדר! ואחרי זה הפה הגדול עוד פותחת אותו בשיחה במיי צ'ארט- אחרי שהיא יודעת שבט לא רוצה שהיא תדבר יותר מידי על כאלה דברים- פשוט לא אכפת לה! וכמובן שבט באה אליה ומציעה לה RECONNECTING האישה אומרת לה "לא בא לי, אני רוצה לרקוד. אולי אח"כ" כאילו שלום!!?? חשבתי שהיא חירשת לא עיוורת... אבל נגיד. ואז שכמובן כמו כלבלב\שותפה טובה בט באה איתה למסיבה שהיא לא רצתה ללכת אליה בכלל (שהייתה עם החברים שלה!) היא באה לג'ודי ואומרת לה שהיא רוצה ללכת הבייתה ומפריע לה שהבחורה הזאת מתחילה איתה. ושוב במקום להרגיע אותה ולהגיד לה משהו כמו את יודעת שאין לך מה לדאוג ולהתפשר קצת (הרי חשבתי שהם במערכת יחסים לא?) היא אומרת לה שהיא מגזימה ואם היא רוצה ללכת שתלך! ונותנת לה ללכת!!! ונשארת לה לבלות במסיבה כאילו איןם לה דאגה בעולם. כמובן שאח"כ היא גם מביאה את טינה לבית של בט אפילו בלי לשאול אותה -ברור שזה היה הדבר הנכון לעשות אבל יש דרך ויש דרך. היא פשוט ציינה את זה כעובדה. הלו זה לא הבית שלך! תגידי משהו כמו "טינה הייתה שיכורה הבאתי אותה לכאן אני מקווה שזה בסדר" כאילו הצביעות הזאת, טוב שכשבט ניסתה לעשות מעשה טוב ולסדר לה את הדירה, לשים מפה על השולחן המתפרק ולאוורר אותה מכל ריח הטחב התגובה היחידה שהייתה לה זה "זה השטח שלי" פשוט שתשתין ותסמן גבולות! אז כמו שהבנו יש את הדירה שלה, שהיא שלה, ואת הבית של בט שהוא גם שלה. יפה לה. ואז, היא החליטה לבשל ולהזמין את החברים שלה, כשהיא הבינה שיש לה בדיוק 1 היא החליטה גם להזמין את החברים של בט. וכשבט, שוב כביגול השותפה שלה אומרת לה שמפריכה לה שהיא לא דיברה איתה והזמינה את טינה. ג'ודי,כפרה עליה, אומרת כמובן שלא ממש אכפת לה מה היא אומרת, ושוב במקום לנסות לדבר עם בט ולהבין מה לא בסדר עם זה, היא פשוט בוחרת להגיד לה. לא טוב לך-אל תבואי. שלום??? אל תבואי!!!??? סליחה? ואז עוד אומרת לה לחתוך בצל. טפו עליך תחתכי את בצל! באמת.. פשוט האגואיזם שלה שולט פה. וכמובן שהיא החליטה שיש לה את ואן גוך הבא בכיתה, ושזה שהוא שם לעצמו אקדח לראש זה אומרנות לשמה! בלי שום התחשבות שאחות של בט לפני פחות מכמה ימים נפלה קורבן לשוד. ובלי שיהיה אכפת לה איזה צרות היא גורמת (רק בלסה לבט את כל הדובדבנים! כל הסצנה) אז סליחה שלא אכפת לי שפוגעים בה. כי לה לא ממש אכפת שהיא פוגעת באנשים אחרים! כאילו היא חושבת שאם היא לא יוצאת עם אנשים אחרים אז היא עשתה את שלה? אוקי, לא מוצא חן בעיני כל הBETTE BASHING שהולך פה אז רק רציתי להביע את דעתי
אוקי ככה, אפתח בזה שלבדוג זה לא בסדר. לאף אחד\אחד לא מגיע כזה דבר, בחיים. אני נגד זה בצורה קיצונית. אחרי שאמרנו את זה.. זאת תוכנית טלוויזיה שמשקפת מצבים- ומה לעשות אנשים בוגדים, עוד שאם טינה, הנבגדת המקורית יכולה לעשות את זה לבט, ואח"כ להיות האישה האחרת בלי ייסורי מצפון (ולהגיד בקול חלוש שהיא לא רוצה שבט תיפרד מג'ודי זה לא ייסורי מצפון) מי אנחנו שנשפוט. וכמובן, יש את הצד היותר חשוב... למי לעזאזל אכפת?? באמת, הכותבים הפכו את הדמות של ג'ודי לכל כך מעצבנית ואגואיסטית שאני שמחה שפגעו בה!! כל העונה היא פשוט הייתה מעצבנת בטירוף! כאילו היא מביאה את בט לפגוש את חבורת רחוב סומסום שהיא קוראת להם החברים שלה ופשוט משאירה את בט לצוף מעל המים (תרתי משמע!) טוב שאם הייתי בט לא הייתי קופצת לתוך האגם הקפוא בתקווה לקבל דלקת ריאות ואז שלפחות יהיה לי תירוץ לחזור הבייתה. לא יודעת נהוג גם אצלי שאני מכירה מישהו לחברים שלי אני מנסה לפתח בין כולם שיחה ושיהיה לו נוח! לא ממשיכה ומקווה שהוא יסתדר! ואחרי זה הפה הגדול עוד פותחת אותו בשיחה במיי צ'ארט- אחרי שהיא יודעת שבט לא רוצה שהיא תדבר יותר מידי על כאלה דברים- פשוט לא אכפת לה! וכמובן שבט באה אליה ומציעה לה RECONNECTING האישה אומרת לה "לא בא לי, אני רוצה לרקוד. אולי אח"כ" כאילו שלום!!?? חשבתי שהיא חירשת לא עיוורת... אבל נגיד. ואז שכמובן כמו כלבלב\שותפה טובה בט באה איתה למסיבה שהיא לא רצתה ללכת אליה בכלל (שהייתה עם החברים שלה!) היא באה לג'ודי ואומרת לה שהיא רוצה ללכת הבייתה ומפריע לה שהבחורה הזאת מתחילה איתה. ושוב במקום להרגיע אותה ולהגיד לה משהו כמו את יודעת שאין לך מה לדאוג ולהתפשר קצת (הרי חשבתי שהם במערכת יחסים לא?) היא אומרת לה שהיא מגזימה ואם היא רוצה ללכת שתלך! ונותנת לה ללכת!!! ונשארת לה לבלות במסיבה כאילו איןם לה דאגה בעולם. כמובן שאח"כ היא גם מביאה את טינה לבית של בט אפילו בלי לשאול אותה -ברור שזה היה הדבר הנכון לעשות אבל יש דרך ויש דרך. היא פשוט ציינה את זה כעובדה. הלו זה לא הבית שלך! תגידי משהו כמו "טינה הייתה שיכורה הבאתי אותה לכאן אני מקווה שזה בסדר" כאילו הצביעות הזאת, טוב שכשבט ניסתה לעשות מעשה טוב ולסדר לה את הדירה, לשים מפה על השולחן המתפרק ולאוורר אותה מכל ריח הטחב התגובה היחידה שהייתה לה זה "זה השטח שלי" פשוט שתשתין ותסמן גבולות! אז כמו שהבנו יש את הדירה שלה, שהיא שלה, ואת הבית של בט שהוא גם שלה. יפה לה. ואז, היא החליטה לבשל ולהזמין את החברים שלה, כשהיא הבינה שיש לה בדיוק 1 היא החליטה גם להזמין את החברים של בט. וכשבט, שוב כביגול השותפה שלה אומרת לה שמפריכה לה שהיא לא דיברה איתה והזמינה את טינה. ג'ודי,כפרה עליה, אומרת כמובן שלא ממש אכפת לה מה היא אומרת, ושוב במקום לנסות לדבר עם בט ולהבין מה לא בסדר עם זה, היא פשוט בוחרת להגיד לה. לא טוב לך-אל תבואי. שלום??? אל תבואי!!!??? סליחה? ואז עוד אומרת לה לחתוך בצל. טפו עליך תחתכי את בצל! באמת.. פשוט האגואיזם שלה שולט פה. וכמובן שהיא החליטה שיש לה את ואן גוך הבא בכיתה, ושזה שהוא שם לעצמו אקדח לראש זה אומרנות לשמה! בלי שום התחשבות שאחות של בט לפני פחות מכמה ימים נפלה קורבן לשוד. ובלי שיהיה אכפת לה איזה צרות היא גורמת (רק בלסה לבט את כל הדובדבנים! כל הסצנה) אז סליחה שלא אכפת לי שפוגעים בה. כי לה לא ממש אכפת שהיא פוגעת באנשים אחרים! כאילו היא חושבת שאם היא לא יוצאת עם אנשים אחרים אז היא עשתה את שלה? זהו, הייתי צריכה להוציא את זה.. ממש לא אהבתי את הכיוון של הדמות אולי כמו הלנה גם היא צריכה לצאת לחופשה (ולהחזיר את הלנה!) בכלל עם כל ההתנהגות הזאת היא בטח תעשה משהו מגעיל מאוד...