שרשור פרק 510

Gas Panic

New member
שרשור פרק 510../images/Emo58.gif

אמג. איזה פרק מטורף. ממש אהבתי. ידעתי שג'ודי תגלה בפרק הזה, אבל בחיים לא הייתי מנחשת איך. זה היה כל כך אינטנסיבי! אפילו לכמה רגעים כיסיתי את העיניים מרוב ההלם. רגע אחד אנחנו בסצנת קבוצה נחמדה ומשעשעת (שד"א, ממש אהבתי) ורגע שני מתחילה דרמה מטורפת וכל אחת רצה לאוהל אחר כדי לטפל בצד אחר של העניין. פאק. זה היה פשוט מטורף. בכל מקרה, למרות שאני אוהבת את טינה ובט, קצת כאב לי על ג'ודי. זאת הייתה דרך ממש נוראית לגלות על דבר כזה. מעניין אם היא תישאר בסדרה. טוב, זה ברור מה יקרה עם ג'ני, ניקי ואדל. זה ברור שהקלטת הזאת תגיע לידיים של איזה מפרסם וזה ידפוק את הסרט. אבל חוץ מזה, אין לי מושג מה הקטע עם אדל. אני לא יודעת מה המטרה שלה, ועכשיו כשהן דיברו על המיניות שלה והיא הייתה מסתורית כזאת, יש לי הרבה פחות מושג. אני חושבת שהיא לסבית, אבל אני לא מבינה למה היא מסתירה את זה. חוץ מזה, ממש אהבתי את הסצנה בסוף עם ג'ני וניקי. הן היו ממש חמודות שם. בד"כ אני לא כל כך אוהבת את המעללים של שתיהן אבל זה היה כזה כשכולם התעסקו בדרמה, ורק הן ישבו שם ואפילו לא דיברו על זה, זה היה סוג של שקט שאחרי הסערה. אחלה סצנה. לגבי טאשה ואליס, הן לא גרו ביחד כבר? הייתי בטוחה שזה העניין. בכל מקרה, הן היו ממש חמודות בפרק הזה. ואליס הרגה אותי כשהיא עצרה להשתין. זה כל כך היא
ובעניין מולי ושיין - הן אחלה ביחד, אבל אני לא בטוחה עוד אם מולי באמת כנה. ד"א, זאת רק אני או שמה שהיא אמרה היה ממש קיטשי? בכל מקרה, פרק מעולה. היה איזה קטע שהראו אותן עושות חיים וממש אהבתי את זה. אני כל כך אוהבת סצנות שכל הקבוצה ביחד
ואני שמחה שהיו כמה רגעים לדיינה. אני מתארת לעצמי איך זה היה אם היא הייתה איתן בטיול הזה. ואלוהים, עוד שני פרקים לסיום עונה. עבר כל כך מהר.

Ela777

New member
../images/Emo58.gif510

אדל פשוט מטורפת - אני לא מבינה אבל אם הטירוף שלה מאורגן לאיזשהי תוכנית או סתם להציק. טוב מאוד שג'ודי סופסוף יודעת, עד עכשיו זה סתם נמרח (אני לא אוהבת אותה כ"כ, היא ובת' די משעממות) הקטע בין ניקי לג'ני היה מקסים. יש קשר בין סיביל למולי? הן כ"כ דומות.

../images/Emo2.gifבאמת?

"ביתי היקרה, בא לך להופיע איתי בסדרה על לסביות? יהיה מגניב!" או-קיי.........

FFTL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif! :]

ממש אהבתי את הפרק. :)

inbalinbal1

New member
פרק מעולה ../images/Emo58.gif

ציינתי כבר שאני ממש שונאת את בט, כל רגע שעובר אני שונאת את הדמות שלה יותר. אליס מלכה
איך היא הוציאה את
מארון הבוגדניות, כי זה בדיוק מה שהיא בוגדנית, ולא כמו שיין היא מחזיקה את עצמה קדושה מעונה, יופי שאת אוהבת את טינה, אבל מה זה משנה אם תבגדי בה שוב? אני לא אוהבת את טאשה הצחוק שלה מעצבן נשמע כאילו מכונית מנסה להתניע. ג'ני חמודה ניקי לא הייתה מציקה בפרק הזה, אדל מפחידה מפחידה מאוד. מקס וטום זרמו לי טוב בפרק הזה. שיין ומולי השלימו מהר מדי בפרק לטעמי אבל היו חמודות ביחד. ודיינה
אני כל כך מתגעגעת

limors2

Well-known member
../images/Emo45.gifמכונית שמנסה להתניע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ידעתי שהצחוק שלה מזכיר לי משהו

Gas Panic

New member
לא יודעת, הקול שלה מוזר, אבל הוא חמוד עליה../images/Emo13.gif

אם זה היה על מישהו אחר זה היה מרגיש נורא, אבל על טאשה זה חמוד כזה. לא יודעת, מתאים לה^.^

FireInsaid

New member
פרק מצויין :]

אני כ"כ אוהבת כשהן כולן ביחד, משתעשעות וזה. אליס כ"כ מצחיקה, עוצרת להשתין ככה באמצע XD איך שג'ודי גילתה...פאק, הייתי בהלם, זה היה רגע מדהים, וכואב. ביחוד כשטינה הלכה פתאום.. איזה משחק מצוין של כל השחקניות. שיין לא הייתה אף פעם מאוהבת? מה עם כרמן? לא מובן לי :X אליס וטאשה מתוקות 3> הצחוק של טאשה כזה מוזר, אבל זה חמוד XD אדל...הו אדל. ברור לכולנו שהיא הולכת לעשות משהו רע עם הקלטת הזאת. בקיצור פרק מדהים, לא היה אף רגע משעמם.. אני לא מאמינה שזה נגמר בקרוב ]]]]]]]:

Shiri from the block

Active member
בדיוק לפני כמה ימים ראיתי איזשו סירטון שאליס מדברת על הצחוק של טאשה.. אני אחפש את זה ואשים פה

Shiri from the block

Active member
מסכימה על הכל../images/Emo45.gif ומסכימה גם עם inbalinbal לגבי בט'. אליס כל כך צדקה, בט' היא פשוט טיפוס בוגדני. ואדל הזאת!!! אעעע היא כל כך חשודה! אני מתה לדעת את הסיפור שלה כבר! ויופי שהם נזכרו בדיינה קצת.. הזניחו אותה../images/Emo10.gif בכל אופן היה פרק ממש מצויין, אחד הטובים אין ספק.

510- my 2 cents...

אוקי, לא מוצא חן בעיני כל הBETTE BASHING שהולך פה אז רק רציתי להביע את דעתי
אוקי ככה, אפתח בזה שלבדוג זה לא בסדר. לאף אחד\אחד לא מגיע כזה דבר, בחיים. אני נגד זה בצורה קיצונית. אחרי שאמרנו את זה.. זאת תוכנית טלוויזיה שמשקפת מצבים- ומה לעשות אנשים בוגדים, עוד שאם טינה, הנבגדת המקורית יכולה לעשות את זה לבט, ואח"כ להיות האישה האחרת בלי ייסורי מצפון (ולהגיד בקול חלוש שהיא לא רוצה שבט תיפרד מג'ודי זה לא ייסורי מצפון) מי אנחנו שנשפוט. וכמובן, יש את הצד היותר חשוב... למי לעזאזל אכפת?? באמת, הכותבים הפכו את הדמות של ג'ודי לכל כך מעצבנית ואגואיסטית שאני שמחה שפגעו בה!! כל העונה היא פשוט הייתה מעצבנת בטירוף! כאילו היא מביאה את בט לפגוש את חבורת רחוב סומסום שהיא קוראת להם החברים שלה ופשוט משאירה את בט לצוף מעל המים (תרתי משמע!) טוב שאם הייתי בט לא הייתי קופצת לתוך האגם הקפוא בתקווה לקבל דלקת ריאות ואז שלפחות יהיה לי תירוץ לחזור הבייתה. לא יודעת נהוג גם אצלי שאני מכירה מישהו לחברים שלי אני מנסה לפתח בין כולם שיחה ושיהיה לו נוח! לא ממשיכה ומקווה שהוא יסתדר! ואחרי זה הפה הגדול עוד פותחת אותו בשיחה במיי צ'ארט- אחרי שהיא יודעת שבט לא רוצה שהיא תדבר יותר מידי על כאלה דברים- פשוט לא אכפת לה! וכמובן שבט באה אליה ומציעה לה RECONNECTING האישה אומרת לה "לא בא לי, אני רוצה לרקוד. אולי אח"כ" כאילו שלום!!?? חשבתי שהיא חירשת לא עיוורת... אבל נגיד. ואז שכמובן כמו כלבלב\שותפה טובה בט באה איתה למסיבה שהיא לא רצתה ללכת אליה בכלל (שהייתה עם החברים שלה!) היא באה לג'ודי ואומרת לה שהיא רוצה ללכת הבייתה ומפריע לה שהבחורה הזאת מתחילה איתה. ושוב במקום להרגיע אותה ולהגיד לה משהו כמו את יודעת שאין לך מה לדאוג ולהתפשר קצת (הרי חשבתי שהם במערכת יחסים לא?) היא אומרת לה שהיא מגזימה ואם היא רוצה ללכת שתלך! ונותנת לה ללכת!!! ונשארת לה לבלות במסיבה כאילו איןם לה דאגה בעולם. כמובן שאח"כ היא גם מביאה את טינה לבית של בט אפילו בלי לשאול אותה -ברור שזה היה הדבר הנכון לעשות אבל יש דרך ויש דרך. היא פשוט ציינה את זה כעובדה. הלו זה לא הבית שלך! תגידי משהו כמו "טינה הייתה שיכורה הבאתי אותה לכאן אני מקווה שזה בסדר" כאילו הצביעות הזאת, טוב שכשבט ניסתה לעשות מעשה טוב ולסדר לה את הדירה, לשים מפה על השולחן המתפרק ולאוורר אותה מכל ריח הטחב התגובה היחידה שהייתה לה זה "זה השטח שלי" פשוט שתשתין ותסמן גבולות! אז כמו שהבנו יש את הדירה שלה, שהיא שלה, ואת הבית של בט שהוא גם שלה. יפה לה. ואז, היא החליטה לבשל ולהזמין את החברים שלה, כשהיא הבינה שיש לה בדיוק 1 היא החליטה גם להזמין את החברים של בט. וכשבט, שוב כביגול השותפה שלה אומרת לה שמפריכה לה שהיא לא דיברה איתה והזמינה את טינה. ג'ודי,כפרה עליה, אומרת כמובן שלא ממש אכפת לה מה היא אומרת, ושוב במקום לנסות לדבר עם בט ולהבין מה לא בסדר עם זה, היא פשוט בוחרת להגיד לה. לא טוב לך-אל תבואי. שלום??? אל תבואי!!!??? סליחה? ואז עוד אומרת לה לחתוך בצל. טפו עליך תחתכי את בצל! באמת.. פשוט האגואיזם שלה שולט פה. וכמובן שהיא החליטה שיש לה את ואן גוך הבא בכיתה, ושזה שהוא שם לעצמו אקדח לראש זה אומרנות לשמה! בלי שום התחשבות שאחות של בט לפני פחות מכמה ימים נפלה קורבן לשוד. ובלי שיהיה אכפת לה איזה צרות היא גורמת (רק בלסה לבט את כל הדובדבנים! כל הסצנה) אז סליחה שלא אכפת לי שפוגעים בה. כי לה לא ממש אכפת שהיא פוגעת באנשים אחרים! כאילו היא חושבת שאם היא לא יוצאת עם אנשים אחרים אז היא עשתה את שלה? אוקי, לא מוצא חן בעיני כל הBETTE BASHING שהולך פה אז רק רציתי להביע את דעתי
אוקי ככה, אפתח בזה שלבדוג זה לא בסדר. לאף אחד\אחד לא מגיע כזה דבר, בחיים. אני נגד זה בצורה קיצונית. אחרי שאמרנו את זה.. זאת תוכנית טלוויזיה שמשקפת מצבים- ומה לעשות אנשים בוגדים, עוד שאם טינה, הנבגדת המקורית יכולה לעשות את זה לבט, ואח"כ להיות האישה האחרת בלי ייסורי מצפון (ולהגיד בקול חלוש שהיא לא רוצה שבט תיפרד מג'ודי זה לא ייסורי מצפון) מי אנחנו שנשפוט. וכמובן, יש את הצד היותר חשוב... למי לעזאזל אכפת?? באמת, הכותבים הפכו את הדמות של ג'ודי לכל כך מעצבנית ואגואיסטית שאני שמחה שפגעו בה!! כל העונה היא פשוט הייתה מעצבנת בטירוף! כאילו היא מביאה את בט לפגוש את חבורת רחוב סומסום שהיא קוראת להם החברים שלה ופשוט משאירה את בט לצוף מעל המים (תרתי משמע!) טוב שאם הייתי בט לא הייתי קופצת לתוך האגם הקפוא בתקווה לקבל דלקת ריאות ואז שלפחות יהיה לי תירוץ לחזור הבייתה. לא יודעת נהוג גם אצלי שאני מכירה מישהו לחברים שלי אני מנסה לפתח בין כולם שיחה ושיהיה לו נוח! לא ממשיכה ומקווה שהוא יסתדר! ואחרי זה הפה הגדול עוד פותחת אותו בשיחה במיי צ'ארט- אחרי שהיא יודעת שבט לא רוצה שהיא תדבר יותר מידי על כאלה דברים- פשוט לא אכפת לה! וכמובן שבט באה אליה ומציעה לה RECONNECTING האישה אומרת לה "לא בא לי, אני רוצה לרקוד. אולי אח"כ" כאילו שלום!!?? חשבתי שהיא חירשת לא עיוורת... אבל נגיד. ואז שכמובן כמו כלבלב\שותפה טובה בט באה איתה למסיבה שהיא לא רצתה ללכת אליה בכלל (שהייתה עם החברים שלה!) היא באה לג'ודי ואומרת לה שהיא רוצה ללכת הבייתה ומפריע לה שהבחורה הזאת מתחילה איתה. ושוב במקום להרגיע אותה ולהגיד לה משהו כמו את יודעת שאין לך מה לדאוג ולהתפשר קצת (הרי חשבתי שהם במערכת יחסים לא?) היא אומרת לה שהיא מגזימה ואם היא רוצה ללכת שתלך! ונותנת לה ללכת!!! ונשארת לה לבלות במסיבה כאילו איןם לה דאגה בעולם. כמובן שאח"כ היא גם מביאה את טינה לבית של בט אפילו בלי לשאול אותה -ברור שזה היה הדבר הנכון לעשות אבל יש דרך ויש דרך. היא פשוט ציינה את זה כעובדה. הלו זה לא הבית שלך! תגידי משהו כמו "טינה הייתה שיכורה הבאתי אותה לכאן אני מקווה שזה בסדר" כאילו הצביעות הזאת, טוב שכשבט ניסתה לעשות מעשה טוב ולסדר לה את הדירה, לשים מפה על השולחן המתפרק ולאוורר אותה מכל ריח הטחב התגובה היחידה שהייתה לה זה "זה השטח שלי" פשוט שתשתין ותסמן גבולות! אז כמו שהבנו יש את הדירה שלה, שהיא שלה, ואת הבית של בט שהוא גם שלה. יפה לה. ואז, היא החליטה לבשל ולהזמין את החברים שלה, כשהיא הבינה שיש לה בדיוק 1 היא החליטה גם להזמין את החברים של בט. וכשבט, שוב כביגול השותפה שלה אומרת לה שמפריכה לה שהיא לא דיברה איתה והזמינה את טינה. ג'ודי,כפרה עליה, אומרת כמובן שלא ממש אכפת לה מה היא אומרת, ושוב במקום לנסות לדבר עם בט ולהבין מה לא בסדר עם זה, היא פשוט בוחרת להגיד לה. לא טוב לך-אל תבואי. שלום??? אל תבואי!!!??? סליחה? ואז עוד אומרת לה לחתוך בצל. טפו עליך תחתכי את בצל! באמת.. פשוט האגואיזם שלה שולט פה. וכמובן שהיא החליטה שיש לה את ואן גוך הבא בכיתה, ושזה שהוא שם לעצמו אקדח לראש זה אומרנות לשמה! בלי שום התחשבות שאחות של בט לפני פחות מכמה ימים נפלה קורבן לשוד. ובלי שיהיה אכפת לה איזה צרות היא גורמת (רק בלסה לבט את כל הדובדבנים! כל הסצנה) אז סליחה שלא אכפת לי שפוגעים בה. כי לה לא ממש אכפת שהיא פוגעת באנשים אחרים! כאילו היא חושבת שאם היא לא יוצאת עם אנשים אחרים אז היא עשתה את שלה? זהו, הייתי צריכה להוציא את זה.. ממש לא אהבתי את הכיוון של הדמות אולי כמו הלנה גם היא צריכה לצאת לחופשה (ולהחזיר את הלנה!) בכלל עם כל ההתנהגות הזאת היא בטח תעשה משהו מגעיל מאוד...

Gas Panic

New member
את מציגה את זה באור מאוד חיובי פה.

אני מאוד אוהבת את הדמות של בט, אבל היא דיי דרמה קווין ולפעמים גם הורסת אווירה (לא את שלי, אבל עדיין) ובאמת שלה לא היו חסרים קטעים כאלה ואחרים עם ג'ודי. אני לא יודעת מה להגיד ברמת המוסר, אבל באמת שתודה לאל שמשהו כזה קרה כי ג'ודי ובט זה פשוט לא הולך ביחד.

מין הסתם זה מוצג באופן חד צדדי

אבל עדיין באמת שייגמר כבר. שוב אני לא אומרת שאני מסכימה עם הבגידה- להפך אני נגד. אבל באמת שכבר לא אכפת לי מהדמות של ג'ודי.. והגיע הזמן לסיים את זה

למעלה