שרשור פרק 509

inbalinbal1

New member
שרשור פרק 509

כל התגובות לפרק לכאן
.

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif 509

אז ראיתי בערך פחות 18 דקות מהפרק, אבל ה-30 ומשהו דק' שראיתי היו ממש טובות. המערכה האחרונה בה כולם עושים סקס הייתה מגניבה. מולי (מצחיקה) ושיין ניקי (מעצבנת) וג'ני (אחרי חמש עונות ואני עדיין לא יודעת מה לעשות איתה)
אליס וטאשה (לא יודעת אני לא מתה עליה) מקס וטום או איך שלא קוראים לו שזה היה קצת מוזר טינה ובט
היחידות שנשארו בלי כלום הן ג'ודי וקיט! אגב אני רוצה להגיד שבט היא טיפוס בוגדני ואני לא מבינה איך טינה מכל האנשים בעולם לא קולטת את זה, כמו שאומרים פעם בוגדת תמיד בוגדת וחבל שגוררים את הסיפור הזה כי זה גורם לי לשנוא את שתיהן, אם עוד היה לי איזשהי חיבה כלפיהן למרות כל המריחה של הסיפור ביניהן. פיליס מביאה לי עצבים באיזה צביעות היא מדברת על שיין וגם מולי לא הפסיקה לדבר שטויות שם. אה ושמישהו יבהיר לכולם שאדל חולת נפשששששש!

Shiri from the block

Active member
וואי אני כל כך מסכימה לגבי בט' היא גם בגדה בטינה וגם עכשיו בוגדת בג'ודי עם טינה! גם אני לא מבינה איך טינה לא קולטת את הדפוס התנהגות הזה של בט'

FireInsaid

New member
אבל זה שונה עם טינה..

כי טינה...זאת טינה, היא משהומיוחד לבט. הבגידה הראשונה של בט הייתה לגמרי לא מוצדקת, אבל הבגידה הזאת...טוב, אני לא אומרת שבגידה זה בסדר >< אבל זאת טינה, אז אפשר להבין את הצד של בט. זה לא שבט בוגדת בג'ודי עם איזו בחורה שהיא הכירה לפניי יומיים ברחוב.

inbalinbal1

New member
בגידה זו בגידה

לא משנה עם זה עם מישהו שהכיר לפני חצי שנייה או 10 שנים. כל נסיון לגמד את הפן החוזר בהתנהגות של בט כיוון שטינה זו טינה נראה לי קצת אהבת יתר לדמות. וחוץ מזה טינה צריכה לזכור כמה היא נפגעה ממה שחוותה.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif מה שגם, אם טינה כל כך מיוחדת בשבילה, אז שתפרד מג'ודי ופשוט תיהיה עם טינה. אבל לא, בט' אוהבת לרקוד על שתי חתונות בו זמנית../images/Emo11.gif

Gas Panic

New member
אני נהנית מבט וטינה.

אני לא מבינה מה זה משנה כרגע אם היא בוגדת בג'ודי, אני לא חושבת שאמור להיות לנו סוג כלשהו של מוסר כצופים ולקחת את הדברים האלה כל כך אישית. זה ברור שבפרק או שניים הבאים בט וג'ודי ייפרדו. אבל אני פשוט יכולה להגיד שהצירוף הזה של בט וטינה הוא כל כך יפה לדעתי, וזה לא משנה כרגע אם זה ברמת המוסר או לא בהקשר למצב הנוכחי של העלילה. וכן, יש לבט איזו נטייה כזאת לבגידה, אבל אני חושבת שזה רק חלק מהפגמים של הדמות. והיי, אני רוצה להזכיר לכם שגם טינה לא הייתה נאמנה לבט תמיד.

Shiri from the block

Active member
מתי טינה לא הייתה נאמנה? שואלת ברצינות, יש מצב שזה ברח לי מהראש. אני גם מסכימה שבט' וטינה הם זוג שצריך להיות ביחד. אבל למה בצורה הזאת? אני מבינה שקשה לה לעזוב את ג'ודי כי היא אוהבת אותה אבל גם אוהבת את טינה. אבל עדיין לדעתי בגידה זה לא בסדר לא משנה באיזה מקרה.

vitekriver

New member
כל עונה 3 עם גברים

או שלשכב עם כמה גברים שונים ולעזור את בט בשביל אחד מהם לא נחשב?

Gas Panic

New member
טינה בגדה בבט עם הנרי.

אמנם היחסים בין בט וטינה היו אז דיי רעועים, אבל לפי מיטב זיכרוני, הן היו ביחד. בכל מקרה, ברור שבגידה זה לא בסדר. יותר מזה - בגידה זה דבר נוראי. אבל מה שניסיתי להגיד בהודעה ההיא מקודם הוא שלי אישית כל עניין המוסר לא משנה כרגע, כי אני לא נכנסת לזה ברמה האישית. בשבילי זה טלוויזיה טובה, וטינה ובט בהחלט מספקות את הסחורה כזוג. וד"א, אני חושבת שלבט ירד מג'ודי לגמרי. נראה לי שהסיבה שהיא לא מספרת לג'ודי על טינה היא מפחד, כמו שהיא ציינה במעלית.

Shiri from the block

Active member
כנראה בגלל זה לא זכרתי את זה "אמנם היחסים בין בט וטינה היו אז דיי רעועים"- אני חשבתי שהן היו פרודות כבר. כאילו, שטינה נדלקה על הנרי ואז עזבה את בט' בשבילו. ואני כן נכנסת לזה ברמה אישית, כנראה שזאת הבעיה פה :) כל סדרה אני מנתחת אותה בצורה כזאת, אפילו שזה טלויזיה.. כי זה בסה"כ כן משקף מצבים אמיתיים

מה עם הסייבר סקס עם הגבר כשהן היו

יחד? מה עם המזמוזים וכמעט סקס עם ג`וש כשבט חכתה לה בבית? סורי, אבל לא אתן שיטילו רפש על בט שלי. היא לא היחידה שבגדה. וג`ודי גם פגעה בה ביודעין כשיצאה עם אחרות.

Gas Panic

New member
פרק סבבה ^.^

הוא היה דיי מוזר, כזה ממש שונה משאר העונה. רק לי זה הרגיש כאילו הדברים שקרו שם קרו בתקופה אחרת מהפרקים הקודמים? כאילו זה איזה חודש קדימה. לא יודעת למה. אין לי הרבה מה להגיד, אבל אני מאוד אוהבת את העונה הזאת. הסצינה הזאת עם כולן ושי בר ביצ'ס הייתה מטורפת :] אה, וההערכה שלי כלפי מעליות בהחלט עלתה כעת

FireInsaid

New member
חח וואו, פשוט וואו של פרק ^^

דבר ראשון, אני ממש מסכימה עם דבי, הפרק באמת הרגיש קצת מוזר. אבל ניחא P:
היה פרק ענק! כשאדל וניקי התנשקו, חעחעח אלוהים, זה היה מוזר. זאת רק אני, או שאדל נהנתה מזה? P: גם ממש אהבתי את הקטע שרוב הבנות הגיעו לדבר עם ה"שי-ביצ'ס", וזה היה דומה למאפיה כזאת. דאבל D [דון דינבו] הגזימה בדרישות שלה לדעתי, ולא ברור לי למה הן הסכימו לרובן >< אהבתי איך שדאבל D מחזיקה את לאבר סינדי קצר XD היה מצחיק. והכי אהבתי בקטע הזה?, את ההתלחששויות [מילה ארוכה מידי] של ג'ני ואליס כשהן התייעצו עם השאר הבנות מה לעשות. וכמובן, איך אפשר לשכוח את בט שלקחה פיקוד וגרמה לי לצמרמורת
. הפרק היה ממש ממש חשוך ד"א. בקושי הצלחתי להבין משהו כשאליס וטאשה התמזמזו להן בחושך עם קוביות קרח. XD אבל, בלי ההפסקות חשמל טינה ובט לא היו נתקעות במעלית ביחד. הו, המעלית. איך שהן נגעו אחת בשניה רק עם הכפות רגליים. ואז בט אמרה לטינה "איי לאב יו."
*בכי של התרגשות* ואז הן עשו סקס במעלית XD ראר 3333> טיבט לנצח. והשלב האחרון של החפירה שלי על הפרק הזה - הסצנות סקס בסוף. מקס והבחור הזה, טום אמרתם, דווקא חמודים ביחד.
אני שמחה בשביל מקס. ות'אמת שבין שאר הזוגות היה לי ממש קשה להבדיל בחושך הזה XDDD בהתחלה חשבתי שניקי וג'ני אלו אליס וטאשה, בע. אבל אז ראיתי את הפוני-ג'ני ולא יכולתי לטעות
. אז, ג'ני וניקי - אני חושבת שהן אשכרה מאוהבות. ות'אמת, אני אוהבת אותן ביחד. מתוקות. ^^ אליס וטאשה...כשהן ישבו על הספה ולא עשו כלום, משום מה, זה הצחיק אותי. ואז...טוב ההמשך ידוע, קוביות קרח כדי לצנן את היום החם הזה. [או שלפי טאשה, היום נעשה רק חם יותר בזכות הקוביות...] מולי ושיין. איזה זוג מוזר XD למרות שגם הן חמודות, אבל לא נראה לי שזה יחזיק הרבה. וטיבט...טוב, טיבט
. ואין לי מה להוסיף בעניין.
אז זהו, חתיכת חפירה דפקתי. אבל היה פרק ענק, עונה 5 ממש ממש טובה. מחכה כבר לפרק 510 :]

Shiri from the block

Active member
ברור שאדל נהנתה לדעתי היא עשתה את זה בכוונה גם. וגם אני לא הבנתי למה הן מסכימות לכל הדרישות שלהן :| ודון הזאת ממש מעצבנת אותי כבר, שיעיפו אותה. או שלפחות הסינדי הזאת תיפרד ממנה כבר.. כזה לא נחוץ.

Shiri from the block

Active member
היה ממש מגניב../images/Emo58.gif אהבתי איך שבסוף כולן ניצלו את ההפסקת חשמל באותה צורה../images/Emo6.gif

למעלה