חח וואו, פשוט וואו של פרק ^^
דבר ראשון, אני ממש מסכימה עם דבי, הפרק באמת הרגיש קצת מוזר. אבל ניחא P:
היה פרק ענק! כשאדל וניקי התנשקו, חעחעח אלוהים, זה היה מוזר. זאת רק אני, או שאדל נהנתה מזה? P: גם ממש אהבתי את הקטע שרוב הבנות הגיעו לדבר עם ה"שי-ביצ'ס", וזה היה דומה למאפיה כזאת. דאבל D [דון דינבו] הגזימה בדרישות שלה לדעתי, ולא ברור לי למה הן הסכימו לרובן >< אהבתי איך שדאבל D מחזיקה את לאבר סינדי קצר XD היה מצחיק. והכי אהבתי בקטע הזה?, את ההתלחששויות [מילה ארוכה מידי] של ג'ני ואליס כשהן התייעצו עם השאר הבנות מה לעשות. וכמובן, איך אפשר לשכוח את בט שלקחה פיקוד וגרמה לי לצמרמורת
. הפרק היה ממש ממש חשוך ד"א. בקושי הצלחתי להבין משהו כשאליס וטאשה התמזמזו להן בחושך עם קוביות קרח. XD אבל, בלי ההפסקות חשמל טינה ובט לא היו נתקעות במעלית ביחד. הו, המעלית. איך שהן נגעו אחת בשניה רק עם הכפות רגליים. ואז בט אמרה לטינה "איי לאב יו."
*בכי של התרגשות* ואז הן עשו סקס במעלית XD ראר 3333> טיבט לנצח. והשלב האחרון של החפירה שלי על הפרק הזה - הסצנות סקס בסוף. מקס והבחור הזה, טום אמרתם, דווקא חמודים ביחד.
אני שמחה בשביל מקס. ות'אמת שבין שאר הזוגות היה לי ממש קשה להבדיל בחושך הזה XDDD בהתחלה חשבתי שניקי וג'ני אלו אליס וטאשה, בע. אבל אז ראיתי את הפוני-ג'ני ולא יכולתי לטעות
. אז, ג'ני וניקי - אני חושבת שהן אשכרה מאוהבות. ות'אמת, אני אוהבת אותן ביחד. מתוקות. ^^ אליס וטאשה...כשהן ישבו על הספה ולא עשו כלום, משום מה, זה הצחיק אותי. ואז...טוב ההמשך ידוע, קוביות קרח כדי לצנן את היום החם הזה. [או שלפי טאשה, היום נעשה רק חם יותר בזכות הקוביות...] מולי ושיין. איזה זוג מוזר XD למרות שגם הן חמודות, אבל לא נראה לי שזה יחזיק הרבה. וטיבט...טוב, טיבט
. ואין לי מה להוסיף בעניין.
אז זהו, חתיכת חפירה דפקתי. אבל היה פרק ענק, עונה 5 ממש ממש טובה. מחכה כבר לפרק 510 :]